Nizak sam, ali lep, da li bi došla na dejt?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prestani da troluješ.
Radiš to na istoriji, ne moraš i ovde.
Imotski je jedno vreme bio pod Nemanjicima.
Ne trolujem, ti si prvi počeo, ja moram odgovoriti na klevetu. Čak i ako je Imotski bio kratko vrime pod okupacijom Nemanjića mnogo prije, češće, duže su ga držali Trpimirovići, Šubići, Nelipčići. Tako da si opet na nuli.

Ne trolujem, ti si prvi počeo, ja moram odgovoriti na klevetu. Čak i ako je Imotski bio kratko vrime pod okupacijom Nemanjića mnogo prije, češće, duže su ga držali Trpimirovići, Šubići, Nelipčići. Tako da si opet na nuli.
Čoveče ti ne znaš šta je tropolje, a šta zahumlje.
To je osnovni problem, tražiš svoje pretke po tuđim teritorijama.
Meni se živi ĵebe za imotski i livno.
To su rubne teritorije, postoje podatci čak i o kasnijem naseljavanju Srba u Imotsku krajinu, pa i Tvrrko ih je tuda naseljavao, što opet nema veze sa ovom temom.

Čoveče ti ne znaš šta je tropolje, a šta zahumlje.
To je osnovni problem, tražiš svoje pretke po tuđim teritorijama.
Meni se živi ĵebe za imotski i livno.
To su rubne teritorije, postoje podatci čak i o kasnijem naseljavanju Srba u Imotsku krajinu, pa i Tvrrko ih je tuda naseljavao, što opet nema veze sa ovom temom.
Po kojim tuđim teritorijama ja tražim svoje pretke? o čemu ti lupetaš? ne postoje nikakvi podaci da je Tvrtko naseljavao nekakve Srbe po Imotskoj krajini. Vi stalno izmišljate neke podatke za koje samo vi znate i u koje samo vi virujete. Prvi Srbi u Imotskoj krajini se pojavljuju tek od 16. stoljeća kada ih Austrija naseljava ovdje. Ali ni tada to nije bilo masovno već samo u par sela. Srbi u Imotskoj krajini nikad nisu činili više od 5% stanovništva. Sam govor i dijalekt ljudi u Imotskoj krajini odnosno ikavica je dokaz da oni nemaju veze sa Srbima. Ikavicom na Balkanu pričaju isključivo ili makar 99% Hrvati.

Zato što je visina čudna stvar i teško je točno izmiriti koliko čovik ima centimetara. Evo na primjer mene su mirili 3 puta u 3 različite bolnice u razdoblju od 6 godina i svaki put je ispalo drugačije. Sa 23 godine 184 cm, sa 26 godina 182 cm, sa 29 godina 183 cm. Ili su po bolnicama doktori nepismeni i ne znaju miriti ili se ja smanjim pa narastem pa opet smanjim pa opet narastem. Prije par miseci sam bio na poslu i pričam sa kolegama ajde da vidimo koliko smo visoki ja i jedan lik. Dakle 4 put se mirim. On tvrdi da je između 183 cm i 184 cm a ja kažem da sam također toliki. Stanemo mi jedan do drugoga, uzme treći kolega metar ali ne onaj što se savija nego neki čvrsti i stavi ga nama na glave, kad ono ja 7 cm viši od njega. Mi za svaki slučaj izmirimo samog kolegu sa onim metrom što se savija i zaista ima 183/184 cm koliko je i rekao, znači nije lagao. A ja viši 7 cm od njega. Ispada da sam ja sada 190 cm. Jučer odlučim samog sebe izmiriti u kući mojoj po 5 put. Ispade između 185 cm i 186 cm. Inače kad me ljudi vide i odokativno procjenjuju koliko sam visok neki kažu 185 cm, neki 187 cm, neki 190 cm, par njih je čak reklo 200 cm. Nevjerojatno. Nikad isto. I kako ja sada da znam koliko sam zapravo visok? jel ti sad jasno da nitko tu ništa ne krije niti ima kompleks?
vecina vrata je 2m. Ako mozes da prodjes bez saginjanja glave, bos, onda si do dva metra.
preostaje da se ustanovi koliko ispod.

zadto zene kriju kilograme? Kompleks i nesigurnosti, al sta ljudi ne kontaju je da sve dolazi iz glave, kako sam sebe dozivljavad, tako te i drugi dozivljavaju, a i ko te gledati kroz visinu ili tezinu, daleko im siroko polje, plitko i povrsno. Lepota i dobrota dolaze iz unutrašnjosti
Neki predstavljaju visinu kao kvalitet sam po sebi, izuzimajući kako su ti centimetri raspoređeni, građu, crte lica itd, a i to je sve je samo fizički aspekt.

Zašto muškarci kriju svoju visinu , na primer kažu da su visoki 1,85 cm i više, a ispadne da su 1,80, 1,75 i manje.....Jel to kompleks ili šta ?
Da li žene više vole visoke muškarce od nižih ?
Eh i ja sam krio svoju visinu kad sam bio mladji .ono kad sam isao na slijepo. A tek tezinu.
A kad me vide sokiraju se i salju poruke drugaricama da su na dejt sa Andre the Giant. Tako da da, zene vole visoke ali i Niske i kojekakve jos . Najvise sam se sokirao kad mi je unuka dovela momka toliko feminiziranog i njeznog momka,da ja nikako nijesam mogao da shvatim da moja unuka ,koja inace moze da bije biranog momka ,voli tu vrstu. Kaze -joj da ga vidis kako igra po podzemnoj zeljeznici.

Eh i ja sam krio svoju visinu kad sam bio mladji .ono kad sam isao na slijepo. A tek tezinu.
A kad me vide sokiraju se i salju poruke drugaricama da su na dejt sa Andre the Giant. Tako da da, zene vole visoke ali i Niske i kojekakve jos . Najvise sam se sokirao kad mi je unuka dovela momka toliko feminiziranog i njeznog momka,da ja nikako nijesam mogao da shvatim da moja unuka ,koja inace moze da bije biranog momka ,voli tu vrstu. Kaze -joj da ga vidis kako igra po podzemnoj zeljeznici.
Bavi li se on necim? Jel radi tu i tu, zaposlen, ima platu toliku i toliku? Jel ide to s igranjem po podzmenoj? Ide performans ko alva a?
Ona njega voli a? Jel? Voli se drzava, voli se partija druze a ne to.

Bavi li se on necim? Jel radi tu i tu, zaposlen, ima platu toliku i toliku? Jel ide to s igranjem po podzmenoj? Ide performans ko alva a?
Ona njega voli a? Jel? Voli se drzava, voli se partija druze a ne to.
Ma ima para da kupi i mene i tebe, no je u fazonu , trenira neki k..rac a ima 50 kg s krevetom ,pa mu je lako da skace po sipkama. Ma sad zene vole te feminizirane.

Back