Zato što je visina čudna stvar i teško je točno izmiriti koliko čovik ima centimetara. Evo na primjer mene su mirili 3 puta u 3 različite bolnice u razdoblju od 6 godina i svaki put je ispalo drugačije. Sa 23 godine 184 cm, sa 26 godina 182 cm, sa 29 godina 183 cm. Ili su po bolnicama doktori nepismeni i ne znaju miriti ili se ja smanjim pa narastem pa opet smanjim pa opet narastem. Prije par miseci sam bio na poslu i pričam sa kolegama ajde da vidimo koliko smo visoki ja i jedan lik. Dakle 4 put se mirim. On tvrdi da je između 183 cm i 184 cm a ja kažem da sam također toliki. Stanemo mi jedan do drugoga, uzme treći kolega metar ali ne onaj što se savija nego neki čvrsti i stavi ga nama na glave, kad ono ja 7 cm viši od njega. Mi za svaki slučaj izmirimo samog kolegu sa onim metrom što se savija i zaista ima 183/184 cm koliko je i rekao, znači nije lagao. A ja viši 7 cm od njega. Ispada da sam ja sada 190 cm. Jučer odlučim samog sebe izmiriti u kući mojoj po 5 put. Ispade između 185 cm i 186 cm. Inače kad me ljudi vide i odokativno procjenjuju koliko sam visok neki kažu 185 cm, neki 187 cm, neki 190 cm, par njih je čak reklo 200 cm. Nevjerojatno. Nikad isto. I kako ja sada da znam koliko sam zapravo visok? jel ti sad jasno da nitko tu ništa ne krije niti ima kompleks?