ružislav
Iskusan
- Poruka
- 5.771
Niski muskarci su mnogo agresivniji od visokih ali samo prema zenama. Kompleksi ih ubijaju.
odakle ti pa to?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niski muskarci su mnogo agresivniji od visokih ali samo prema zenama. Kompleksi ih ubijaju.
Mrze ih al ti to nećeš da priznaš.Nitko ih ne mrzi.
Katoličanstvo sigurno nije.Kako određuješ tko su pravi Hrvati a tko nisu? koji su ti kriteriji?
Par desetina km tamo/ovamo svejedno je.Ti si nešto pomiša. Zapadna Hercegovina su: Livno, Tomislavgrad, Posušje, Grude, Ljubuški, Čapljina, Široki Brijeg, Mostar.
Ja ih ne mrzim i većina ljudi koje ja poznajem ih isto ne mrze, čak ih volimo jer su se uvik borili za Hrvatsku više od ostalih Hrvata. Na osnovu čega tvrdiš da su oni bivši Srbi? imaš li dokaze?Mrze ih al ti to nećeš da priznaš.
Katoličanstvo sigurno nije.
Par desetina km tamo/ovamo svejedno je.
Lepo me nasmeja.Ne postoje bivši Srbi već samo bivši Hrvati poput tebe na primjer.
Livno duvno gomno je tropolje.Ti si nešto pomiša. Zapadna Hercegovina su: Livno, Tomislavgrad, Posušje, Grude, Ljubuški, Čapljina, Široki Brijeg, Mostar.
Lik je trol.Da, tu, baš tu. Oni što ih mrze purgeri i ostali (manje/više) pravi Hrvati.
A, sa npr delonom? Msm da je on bio 178cmTom Kruz je visok 1,70 pa je ženama poželjan muškarac.
Niža sam od Toma Kruza, pa ipak ne bih sa njim izašla na dejt, jer mi se ne svidja
Naši muškarci su za tri dužine i više lepši i zgodniji od Toma Kruza![]()
Prosao si ceo svet pa video?Najviši su Dalmatinci i zapadni Hercegovci.
ti kao nekrofil..pominješ umrle ljudeA, sa npr delonom? Msm da je on bio 178cm
Pa setih se...Figurativnoti kao nekrofil..pominješ umrle ljude![]()
Slicna sloro ista genetikaKakve veze imaju Srbi i Crnoogorci sa Dinarcima? Dinara je tamo di žive Hrvati: Knin, Vrlika, Sinj, Livno.
Spada u viseg coveka ali ne nesto da se istice visinom. Po meni mozda i idealna visina za muskarcaPo kojoj to logici 185 cm kod nas nije visok čovik ako je prosjek 183 cm?
I meni.
Ja sam niska,160cm,bila sam sa muškarcima iste visine,pa i sa jednim od 2.03. Nije mi ništa smetalo,ista stvar. Bitno samo da se slažemo.
Ti mene još više nasmija.Lepo me nasmeja.
Ista stvar.Livno duvno gomno je tropolje.
Nije ista stvar.Ista stvar.
U čemu je razlika?Nije ista stvar.
U tome što Livanjsko, duvanjsko i glamočko polje u izvornom smislu nisu Zahumllje.U čemu je razlika?
Glamoč sigurno nije Hercegovina, Livno možda jeste, a Tomislavgrad sigurno je. Jedno je izvorna Hercegovina a drugo današnja Hercegovina. Danas se smatra da je zapadna Hercegovina sve ono di se priča ikavica, di se piva ganga, di su kamen i krš. Ako ćemo gledati izvorno što je bilo u početku prije mnogo vijekova onda Glamoč, Livno, Tomislavgrad nisu ni Tropolje, ni Bosna, ni Hercegovina nego Dalmacija jer tamo su živjeli prvi pripadnici plemena Dalmati koji su kasnije širili se prema moru i nametnuli svoje ime obali i otocima.U tome što Livanjsko, duvanjsko i glamočko polje u izvornom smislu nisu Zahumllje.
Dakle, to nije Hercegovina.
Da ne ulazim sada u to šta samo tropolje obuhvata u istorijskom smislu, obzirom da postoje diskusije na tu temu.
Postoje sasvim jasne granice Zahumlja ( sve sa neretvom).Glamoč sigurno nije Hercegovina, Livno možda jeste, a Tomislavgrad sigurno je. Jedno je izvorna Hercegovina a drugo današnja Hercegovina. Danas se smatra da je zapadna Hercegovina sve ono di se priča ikavica, di se piva ganga, di su kamen i krš. Ako ćemo gledati izvorno što je bilo u početku prije mnogo vijekova onda Glamoč, Livno, Tomislavgrad nisu ni Tropolje, ni Bosna, ni Hercegovina nego Dalmacija jer tamo su živjeli prvi pripadnici plemena Dalmati koji su kasnije širili se prema moru i nametnuli svoje ime obali i otocima.
Koji crni Nemanjići? Livno i Imotski su skoro čitavi srednji vijek kroz period od 9. stoljeća do 15. stoljeća držali Trpimirovići, Šubići, Nelipčići dakle hrvatski knezovi, kraljevi, banovi. Naravno da su u Livnu i Imotskom oduvik živili čisti štokavci i upravo to je dokaz da lažete kada kažete da su samo Srbi pričali štokavicom.Postoje sasvim jasne granice Zahumlja ( sve sa neretvom).
Što se tiče samog tropolija tu postoje nejasnoće dokle i šta se time smatra.
Da li je to kninsko polje ( Kosovo kraj Knina) itd
Sve u svemu to bi trebalo da je teritorija koja graniči između Srba I Hrvata.
Mada teritorije Livna, Imotskoga itd su jako diskutabilne, obzirom da su ih i Srbi često držali ( Nemanjići držali Imotski). U imotskom čisti štokavci.
Prestani da troluješ.Koji crni Nemanjići? Livno i Imotski su skoro čitavi srednji vijek kroz period od 9. stoljeća do 15. stoljeća držali Trpimirovići, Šubići, Nelipčići dakle hrvatski knezovi, kraljevi, banovi. Naravno da su u Livnu i Imotskom oduvik živili čisti štokavci i upravo to je dokaz da lažete kada kažete da su samo Srbi pričali štokavicom.