nivoi prevare???

"sreco to je bio samo sex, nista mi nije znacilo, pa ti znas da ja tebe najvise volim"
"sreco ta osoba meni nista ne znaci samo smo se ljubili"

i slicne fraze....

jel sad sledi kad sreca treba da oprosti jer boze moj to mu/joj nista nije znacilo
a pita li se ta sreca da li je njoj/njemu znacilo? :lol:

dakle ono sto ocem da vas priupitam je to da li imate neke granice pri prevari i oprastanju, da li klasifikujete prevare, tipa ma ok samo su flertovali nista strasno, ili ma ok samo smo se kresnuli nisam ga prevarila...i sl

sta je za vas prevara, dokle prastate i pustate a kada reagujete (bilo da varate il ste prevareni)?

vazi za oba pola

(ps: ne nije me niko prevario i nisam ja nikoga prevarila... :lol:)

nema oprastanja....za mene je prevara kad se poljubi sa nekim..sex sa tim nekim....kad me vara:D....ne pustam da me vuce za nos...reagujem cim provalim

Prevara uvek ide najvise strani koja je makar i pomislila na to.Zagadjuje svoje telo nepotrebnim stvarima,a moze se sve to lako odraditi i bez prevare...napustis nezeljenu situaciju i tacka....:)
Koje je to uzivanje,nije mi jasno,kada neko odluci to da uradi?
Povecava se adrenalin ili nase ego..?

Trazim resenje ako mogu da ga nadjem,ako ne....asta la vista...idemo dalje:)

LJudi imaju sopstvenu definiciju prevare koju rastezu kako im odgovara.

Meni recimo neki pijani polu poljubac sa levim likom u nekom pabu ne znaci prevaru, znaci samo trenutnu glupost..
Sex vec ima vecu tezinu, i sa tim ne bih mogla opusteno da zivim verovatno. Emocije+sex da ne kazem jos i tajna veza, laganje ima najvecu mogucu tezinu, i sa tim ne bih mogla da zivim nikako.

Prevara je prevara...Ako se poljubite,onda ce biti da je gore spavati sa drugim,ako spavas sa drugim,reci ce da je poljubac emotivniji i da je to gora prevara...A dok se to ne desi,vecina prica kako nikad ne bi oprostila prevaru,a bas te vecina i oprosti,ma koji god je nivo prevare...
A flert,pa ne znam,na neki nacin svi flertuju,neki nesvesno,a neki svesno samim tim to nije prevera,to moze da bude moguca prevara :klap:

Samo treba raskinuti ako se oseca potreba za prevarom. Lakse je zaista. Glupo je da se cimas na dve strane. Lepo odlucis sa kime ces. Naravno svi zele sto vise da prigrabe poseda, pa zato i lazu, da bi odrzali vece imanje, ali m islim da je kontraproduktivno.

O kakvim nivoima prevare možemo uopšte govoriti kad je prevara uvijek isto...Bilo da je na emotivnom,sanjalačkom ili fizičkom nivou..Mislim da je jedino važno da spoznamo da smo u prvom redu sami sebe prevarili,a potom druge.To je nivo prevare,da pogledamo u sebe.

O kakvim nivoima prevare možemo uopšte govoriti kad je prevara uvijek isto...Bilo da je na emotivnom,sanjalačkom ili fizičkom nivou..Mislim da je jedino važno da spoznamo da smo u prvom redu sami sebe prevarili,a potom druge.To je nivo prevare,da pogledamo u sebe.
Pa sad.. Ljudi pojedini mehanicki varaju bez grize savesti jer smatraju da nije prevara ako im ona nije "dala" da im veceras shvalerka "da" .
Sta cemo sad? ;)

Bila sam prevarena, kao klinka.. Tada mi se srusio ceo svet, postala sam ne poverljiva prema muskom rodu (posle sam se izlecila :)), dugo mi je trebalo da sagledam to sto mi se desilo, sa neke svetlije strane. Imalo je i to svojih dobrobiti, malo sam ocvrsnula, pomoglo mi je i u poslu (izrasli mi zubi :))..a, u ovom momentu, verovatno bi me povredilo, ali ne toliko da mi uzdrma bice, to ne. Tada sam mislila da sam ja, delimicno, kriva za tu prevaru..ludost!!! Dok ne cujem i drugu stranu, ne bi donosila odluke, da bi bolele, bolelo bi..ali u ovim godinama racio bi preovladao..bar mi se cini.

Pa sad.. Ljudi pojedini mehanicki varaju bez grize savesti jer smatraju da nije prevara ako im ona nije "dala" da im veceras shvalerka "da" .
Sta cemo sad? ;)
I kada se desi "samo jednom, sa tom jednom" to i nije prevara :eek:..sapleli su se, slucajno, pa se zaboli :zcepanje:..ili jos gore, ona ih je navela svojim promiskuitetnim ponasanjem na blud :zcepanje:, inace su uzorni, verni, bla, bla..

taj što vara devojku je konjina...po meni...ne zato što "vara" (ako to uopšte može time da se nazove), nego što pada tako nisko da nema muda da prekine vezu...
...misim...kad mi dokurrči da budem s njom, ćao bre...kakvo varanje...

pa za mene je vacarenje, ljubljenje i sex prevara. Ako on flertuje sa nekim i nista vise od toga onda mogu da progledam kroz prste ali za to i ne znam jer nikada ne flertuje sa curama predamnom. Za mene nema oprastanja. Ja to shvatam licno i ako me prevaris onda to znaci da nisi zadovoljan nasom vezom i tu nema sta da se popravlja. Medjutim interesantno je da muskarci polude kada zena ima sex sa drugim i za njih je to najveca prevara dok zena to moze da proguta ali se one mnogo cesce plase da to nije nesto vise od sexa odnosno da se nije mozda zaljubio. nazalost ne mozemo da kontrolisemo svoja osecanja pa tako i u koga cemo da se zaljubimo ali svakako da mozemo da se iskontrolisemo da sa nekim stupimo u fizicke odnose, oni koji to ne mogu da kontrolisu pa varaju su slabici, takav mi ne treba:thumbdown:

Sta cemo sad? ;)

Pa dobro,svako voli da sam sebe vidi u najboljem svjetlu;) i nađe opravdanje za svoj čin..muškarci vole reći da im se "omaklo"(ne znam kako se organ može omaknuti,al nek im bude:mrgreen: )..a žene vole reći "kad si me zapostavljao,kad je on bio nježan.." svi mi volimo sebe da ubijedimo kako smo navedeni na tako nekakav čin bog zna kojom višom silom,a pritom zaboravimo da sebe u oči pogledamo,stanemo pred ogledalo pa pljunemo ako treba(a treba)..

Back