- Poruka
- 74
hoćeš da otvorimo temu 'breme prevare'', možda će ti biti lakše kada nije ovako napadački.![]()
pa moze
evo ja cu otvoriti umjesto tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoćeš da otvorimo temu 'breme prevare'', možda će ti biti lakše kada nije ovako napadački.![]()
"sreco to je bio samo sex, nista mi nije znacilo, pa ti znas da ja tebe najvise volim"
"sreco ta osoba meni nista ne znaci samo smo se ljubili"
i slicne fraze....
jel sad sledi kad sreca treba da oprosti jer boze moj to mu/joj nista nije znacilo
a pita li se ta sreca da li je njoj/njemu znacilo?
dakle ono sto ocem da vas priupitam je to da li imate neke granice pri prevari i oprastanju, da li klasifikujete prevare, tipa ma ok samo su flertovali nista strasno, ili ma ok samo smo se kresnuli nisam ga prevarila...i sl
sta je za vas prevara, dokle prastate i pustate a kada reagujete (bilo da varate il ste prevareni)?
vazi za oba pola
(ps: ne nije me niko prevario i nisam ja nikoga prevarila...)
Pa sad.. Ljudi pojedini mehanicki varaju bez grize savesti jer smatraju da nije prevara ako im ona nije "dala" da im veceras shvalerka "da" .O kakvim nivoima prevare možemo uopšte govoriti kad je prevara uvijek isto...Bilo da je na emotivnom,sanjalačkom ili fizičkom nivou..Mislim da je jedino važno da spoznamo da smo u prvom redu sami sebe prevarili,a potom druge.To je nivo prevare,da pogledamo u sebe.
I kada se desi "samo jednom, sa tom jednom" to i nije prevaraPa sad.. Ljudi pojedini mehanicki varaju bez grize savesti jer smatraju da nije prevara ako im ona nije "dala" da im veceras shvalerka "da" .
Sta cemo sad?![]()
Pa sad.. Ljudi pojedini mehanicki varaju bez grize savesti jer smatraju da nije prevara ako im ona nije "dala" da im veceras shvalerka "da" .
Sta cemo sad?![]()