Ниво швалерације у Србији

fanstebre

Poznat
Poruka
9.209
Према неком мом субјективном доживљају дешавања око мене чини ми се да је ниво швалерације изузетно висок, а ниво глуматања да тога нема - још већи. Шта ви мислите ? Ја толико често чујем неке приче да више нисам сигуран да ли су ловачке приче јер немогуће да од свега баш ништа није тачно

Према неком мом субјективном доживљају дешавања око мене чини ми се да је ниво швалерације изузетно висок, а ниво глуматања да тога нема - још већи. Шта ви мислите ? Ја толико често чујем неке приче да више нисам сигуран да ли су ловачке приче јер немогуће да од свега баш ништа није тачно
Skroz si u pravu.

Srbi i Srpkinje su pojam za svaleraciju, i pojam za foliranje o porodicnim vrednostima.

Ono, sigurno smo u svetskom vrhu po obe pojave.

Mi i latinoameri smo tu negde po tome.

Имаш енормно богате и моћне и екстремно сиромашне и беспомоћне.

Средње класе скоро да нема (не говорим о приходима и оних који добро потрошачки живе)

Дакле, швалерације је нестало у средњој класи

Svaleracija se svela na niske grane, to je nekad bilo aktuelno i in. Sada je bitno surfati po instagramu, fejsu, pozirati i guziti se na slikama i ici u teretanu. Dok sve ovo obavi jedna prosecna osoba koja je jos uz to i zaposlena jednostavno nema vremena za svaleraciju. Za svaleraciju je pre svega potrebno vreme, mozda malo vade prosek ovi besposleni i mladi po klubovima i studentskim domovima, ostalo je mrka kapa

Средње класе скоро да нема (не говорим о приходима и оних који добро потрошачки живе)

Zamisli kad se slažem sa tobom 😁 samo ne znam je l se žališ zbog toga ili samo iznosiš činjenice?

U krstenoj Srbiji nema te rabote.

Ne govoris o prihodima, nego o cemu govoris, o ljubavllju prema Bodleru i Pikasu?

Bukvalno nikad vise nije bilo srednje klase.

Upravo to i dize cenu rada ovim manuelnim poslovima, jer su sada svi gospoda, vise niko nece da radi fizicki.

Zajebi nas sa glupim statistikama Svetske Banke i ostalih Branka Milanovica.

Uvek sam smatrao prevaru jednaku izdaji i nikad nisam na svoju dusu uzeo taj greh...da li sam bio varan-mozda...imao sam prilika ali ne kajem se zbog toga sto ih nisam iskoristio...vise puta sam i ovde to rekao,pre bih pucao sebi u glavu nego sto bih prevario osobu s kojom sam...

O ljudima koji varaju nemam lepo misljenje,danas su izdali svog partnera,sutra bi svoju zemlju,svoju veru...

Ne govoris o prihodima, nego o cemu govoris, o ljubavllju prema Bodleru i Pikasu?

Bukvalno nikad vise nije bilo srednje klase.

Upravo to i dize cenu rada ovim manuelnim poslovima, jer su sada svi gospoda, vise niko nece da radi fizicki.

Zajebi nas sa glupim statistikama Svetske Banke i ostalih Branka Milanovica.
To što ti smatraš srednjom klasom, je ''prelakirana'' sirotinja kojoj je dovoljno najosnovnije u životu i smatraju da je to sasvim normalno stanje.

Zamisli kad se slažem sa tobom 😁 samo ne znam je l se žališ zbog toga ili samo iznosiš činjenice?

Жалим за ове садашње, што их дрма неје6итца, а који мисле да су средња класа.

Ја сам се лепо проводио некада, шта ће ови данас, нем појма... :kafa:

Back