ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 33.286
I tebe zahvatio virus feminizma?
Ovaj je feministčina
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tebe zahvatio virus feminizma?
iskustvo mi je pokazalo da na posao kasne više muškarci nego žene
Hahaha, trebalo bi da pišeš komedijeZa moj pojam komplikovana žena je ona koja previše analizira i potpuno bespotrebno se bakće nekim banalnim stvarima. Recimo ,primjer ide porodica na more i treba da se spakuju.
Kad krene pakovanje, to je cijeli proces. Natrpala pun kofer stvari i što treba i što ne treba i opet na kraju kreću pitanja. Da li nam je ovo dovoljno? Pa otvori ormar i pogleda….hijao vidi ove lijepe haljinice , mogla sam i nju spakovati. Baca pogled na kofere već napunjne i misli se. Ma ne, ipak ne….nosim 5 haljina . Misli i dalje-a mogla sam onu kratku izbaciti jer ne stoji mi nešto, a ovu ubaciti ??? Najednom se sjeti….nisam spakovala peglu ! Muž ulazi u sobu i pita je šta će ti pegla? Kako šta će mi, pa nećemo hodati pogužvani . Okrene se mužu i pita ga, jesi li se ti spakovao? Kaže on jesam i kreće ona za njim da pogleda. Prevrće mu po stvarima, kojih je tako malo da bi mogle i u ruksak da stanu i pita ga, jesi ti siguran da ti je ovo dovoljno ? On ćuti i klima glavom. Vidi nisi spakovao onu tvoju lijepu plavu majicu….Nisam, deblja mi je, ne treba mi. Ona će ti, šta fali što je deblja, možda zahladi i nastavlja-a
tako ti lijepo stoji . On-dobro onda spakuj je ti i kreće ka izlaznim vratima. A kud ćeš sad ti, pita ga? Odoh malo da prošetam. Dobro, a da svratiš tu iza ugla do prodavnice i vidiš imaju li možda malu putnu peglu ? On je pogleda, prevrnu očima i izađe. Ona potom odlazi u sobu, gleda u kofere i pomisli-a da ja ipak odvadim nešto od ovih stvari?
Ovo je malo iskarikirano i nije mi bila namjera da nagrdim žene, već da se malo našalim. Daleko bilo nisu sve žene komplikovane, ali znaju da zakomplikuju stvari dok su muškarci više praktični. Sa druge strane, žene mogu da rade više stvari uspješno odjednom (npr. gleda tv, pegla i pazi na kolač dok se peče u rerni), a muškarci ne mogu. Jednostavno takvi smo, imamo različit mentalni sklop.
Što je tačno.Zato sto muskarci su vise slobodnoga duha a zene se prirodno boje posljedica i utrkaju da zadovolje autoriteta.
Što je tačno.
Nisam ja druže "feminističan", ali pogledaj prvu stranu, čemu udruživanje i čoporativno napadanje, kad se malo izmakneš i gledaš sa strane, potpuno nepotrebno.
Ne, treba nam muškarac kao ti koji će da nam objasni šta mi žene u stvari mislimo. Život bez takvih kao ti nam je kao livada bez maslačka.Ja bih cak rekao ovdje suprotno - zene na ovom forumu (i uzivo) maksimalno razmisljaju i ponasaju se "coporativno" - dok cesce muskarci imamo slobodna misljenja.
Zene slabo kad dopustaju da imaju dijalog i raspravu - dok muskarci stalno imaju. Zato sto zena ne postuje logiku i racionalnost, vec samo emocije.
Zato cak i tvrdim da ovaj pdf je za muskarce da diskutujemo o zenama, jer zene u 99% slucajeva ne mogu racionalno da govore o zenama.
Hvala manipulacijiPa to ti licno radis ovdje cijelo vrijeme
Zene su nejednostavne zato sto su masteri u manipulaciji....
jeste,a najjednostavniji su mi svaleri koji tvde da ne varaju zene a one curke ne zele da se slozwMi muskarci smo jednostavni, mi tvrdimo jedno, onda ili se slazes ili protivis.
Dok vi zene necete da demantujete niti da se slazete. Uvijek nesto izmedju.
jeste,a najjednostavniji su mi svaleri koji tvde da ne varaju zene a one curke ne zele da se slozw
Mito,...legendo!Dokaz da su žene komplikovane je i taj što ima mnogo više razvoda među leizbekama nago među pedderima
Žene znaju šta neće, ne znaju šta hoće, i hoće to odmahŽene su komplikovane
Zato im treba vođa
Ne znaju šta hoće
i sve!Žene znaju šta neće, ne znaju šta hoće, i hoće to odmah
Nisi valjda raskrstio sa ženama?Toliko su jednostavne da nam je bolje s ovcama