Nisu žene komplikovane nego su muškarci navikli na jednostavno

Нона, једини ко овде можда има комплексе си ти. Оно што је сасвим сигурно јесте то да су твоје реакције претеране и ирационалне а базиране на лошим исхитреним проценама.
Iz tebe prosto vrište kompleksi!
Potreba da vređaš i spuštaš žene ne može da ima nijedan drugi uzrok.

Iz mene ne vrište jer je meni svejedno da li je muškarac ambiciozan ili ne. Ja ljude prihvatam onakve kakvi jesu.

Iz tebe prosto vrište kompleksi!
Potreba da vređaš i spuštaš žene ne može da ima nijedan drugi uzrok.

Iz mene ne vrište jer je meni svejedno da li je muškarac ambiciozan ili ne. Ja ljude prihvatam onakve kakvi jesu.

Niko ne voli zene vise od mene. Zene mene vole, ja sam imao puno zena i volim ih sve puno.

Jako si komplikovana
33.png

Дакле, ако он у својој радној биографији напише да је амбициозан, то теби ништа не значи?

Нисам ли ја сам исто то рекао за жене?
o bože nije to prijavljivanje za posao

meni kad neko kaže da je ambiciozan
ja to poštujem
poštujem ljude koji su spremni da ginu za neki svoj cilj
da budu vredni
jer takvi su dobri i za svoju okolinu
to može biti samo plus

međutim ambiciozni ljudi ne idu okolo i pričaju kako su ambiciozni, vidiš šta rade

I ne treba da ti znači do domena da ne želiš praznu ljušturu ispred sebe. Ili želiš?
Мислим да контрираш беспотребно и без адекватног разумевања суштине онога што сам хтео да кажем. И све то, чини ми се, као последица одређене дозе несигурности.

Поента је да реч "амбициозно" нема прецизну дефиницију те да може да означава различите ствари. Самим тим, док не сазнам шта тачно неко хоће да каже том речју, не могу да утврдим да ли се ради о нечему што ми је од значаја или не.

И онда наведох пример амбиције која ми не значи ништа.

meni kad neko kaže da je ambiciozan
ja to poštujem
poštujem ljude koji su spremni da ginu za neki svoj cilj
da budu vredni
jer takvi su dobri i za svoju okolinu
to može biti samo plus
Не мора да значи. Пример би био амбициозно богаћење на штету других људи ( широко заступљена појава. ) Но, није то тема. Овде се прича о избору партнера.

Мислим да контрираш беспотребно и без адекватног разумевања суштине онога што сам хтео да кажем. И све то, чини ми се, као последица одређене дозе несигурности.

Поента је да реч "амбициозно" нема прецизну дефиницију те да може да означава различите ствари. Самим тим, док не сазнам шта тачно неко хоће да каже том речју, не могу да утврдим да ли се ради о нечему што ми је од значаја или не.

Kad se kaze ,,ambiciozno" danas, pretezno se misli na pare i karijeru. Zato nije karakteristika svojstvena niti pozeljna za zene.

Ambiciozan, hrabar, jak, lider - to su pozeljne karakteristike za muskarce.

Saosjecajna, njezna, lijepa, srecna, poslusna, emotivna - to su pozeljne karakteristike za zene. No danas feminjjare mrze svoje urodjene karakteristike i hoce da prisvoje muske karakteristike.

Sasvim je jasno definisan pojam i ambicije i ambicioznosti. Širok , ali nije preširok. Ljudskom biću je važna kako svoja tako i tuđa ambicija , u relaciji ljudsko biće- ljudsko biće.
U relaciji sebično ljudsko biće - nesrećna dobitnica jedino može važiti da nam nije od značaja

Не мора да значи. Пример би био амбициозно богаћење на штету других људи ( широко заступљена појава. ) Но, није то тема. Овде се прича о избору партнера.
kad radiš nešto na štetu drugih ljudi to nije ambicija već neka radnja kažnjiva zakonom

Back