ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.229
Nije bitno gde se nalazi tema , nego šta se ima reći na temu , a da nije glupo. To je cilj. Da ti razjasnim.
Jako si komplikovana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bitno gde se nalazi tema , nego šta se ima reći na temu , a da nije glupo. To je cilj. Da ti razjasnim.
Naravno. Nisam reper jer sam bila osnivač i vlasnik foruma više od 10 godina tako da... svako ima svoj razlog zašto je na nekom forumu, a ja ti eto nisam merodavna za tvoje subjektivno mišljenje o tome.Sto? Valjda znas da postoje zenski forumi, zenski programi, zenske grupe itd.
Iz tebe prosto vrište kompleksi!Нона, једини ко овде можда има комплексе си ти. Оно што је сасвим сигурно јесте то да су твоје реакције претеране и ирационалне а базиране на лошим исхитреним проценама.
tek će da buduProblem sto slabo ima danas normalnih zena. Sve su feminjarre
tek će da budu
ništa ti još nisi video
Iz tebe prosto vrište kompleksi!
Potreba da vređaš i spuštaš žene ne može da ima nijedan drugi uzrok.
Iz mene ne vrište jer je meni svejedno da li je muškarac ambiciozan ili ne. Ja ljude prihvatam onakve kakvi jesu.
Svaku isto voliš?Niko ne voli zene vise od mene. Zene mene vole, ja sam imao puno zena i volim ih sve puno.
Svaku isto voliš?
Дакле, ако он у својој радној биографији напише да је амбициозан, то теби ништа не значи?meni [je] svejedno da li je muškarac ambiciozan ili ne
...zene recimo ne mrze pedere ali pedercine preziru...Zasto mrzis muski rod?
...zene recimo ne mrze pedere ali pedercine preziru...
prijavila sam spamDobro, mozemo li civilizovano diskutovat odje ili morate vi zene sve svodit na jeftine uvrede i provokacije?
o bože nije to prijavljivanje za posaoДакле, ако он у својој радној биографији напише да је амбициозан, то теби ништа не значи?
Нисам ли ја сам исто то рекао за жене?
Ovo malo manje od cerade za kamion
Мислим да контрираш беспотребно и без адекватног разумевања суштине онога што сам хтео да кажем. И све то, чини ми се, као последица одређене дозе несигурности.I ne treba da ti znači do domena da ne želiš praznu ljušturu ispred sebe. Ili želiš?
Не мора да значи. Пример би био амбициозно богаћење на штету других људи ( широко заступљена појава. ) Но, није то тема. Овде се прича о избору партнера.meni kad neko kaže da je ambiciozan
ja to poštujem
poštujem ljude koji su spremni da ginu za neki svoj cilj
da budu vredni
jer takvi su dobri i za svoju okolinu
to može biti samo plus
Мислим да контрираш беспотребно и без адекватног разумевања суштине онога што сам хтео да кажем. И све то, чини ми се, као последица одређене дозе несигурности.
Поента је да реч "амбициозно" нема прецизну дефиницију те да може да означава различите ствари. Самим тим, док не сазнам шта тачно неко хоће да каже том речју, не могу да утврдим да ли се ради о нечему што ми је од значаја или не.
И онда наведох пример амбиције која ми не значи ништа.
Sasvim je jasno definisan pojam i ambicije i ambicioznosti. Širok , ali nije preširok. Ljudskom biću je važna kako svoja tako i tuđa ambicija , u relaciji ljudsko biće- ljudsko biće.Мислим да контрираш беспотребно и без адекватног разумевања суштине онога што сам хтео да кажем. И све то, чини ми се, као последица одређене дозе несигурности.
Поента је да реч "амбициозно" нема прецизну дефиницију те да може да означава различите ствари. Самим тим, док не сазнам шта тачно неко хоће да каже том речју, не могу да утврдим да ли се ради о нечему што ми је од значаја или не.
И онда наведох пример амбиције која ми не значи ништа.
kad radiš nešto na štetu drugih ljudi to nije ambicija već neka radnja kažnjiva zakonomНе мора да значи. Пример би био амбициозно богаћење на штету других људи ( широко заступљена појава. ) Но, није то тема. Овде се прича о избору партнера.
kad radiš nešto na štetu drugih ljudi to nije ambicija već neka radnja kažnjiva zakonom