Nisu žene komplikovane nego su muškarci navikli na jednostavno

koliko ste vi delulu

niti si ti kralj
niti žene rade stvari da bi se vama dopale
niti ste u poziciji da raspisujete konkurse

Ти ниси у позицији да процењујеш друге људи те си овим постом превише дозвоила себи -- изашла си ван оквира сопствених могућности.

Нити је ико рекао да је краљ нити је ико рекао да је у позицији да расписује конкурсе. Ради се о томе да су реченице типа "Амбиоциозна сам" написане као од стране некога ко тражи посао. Ја сам само преместио цео контест из савремене канцеларије директора фирме у средњовековне краљевске одаје. А и лепше звучи.

svaki normalan muškarac bez kompleksa će činjenicu da žena zarađuje i da ima svoje ambicije dočekati sa poštovanjem

Нема то никакве везе с комплексима већ с тим да никоме не значи апсолутно ништа то што жена поседује особине које су некоме другом, као што је например она, од користи.

Ти ниси у позицији да процењујеш друге људи те си овим постом превише дозвоила себи -- изашла си ван оквира сопствених могућности.

Нити је ико рекао да је краљ нити је ико рекао да је у позицији да расписује конкурсе. Ради се о томе да су реченице типа "Амбиоциозна сам" написане као од стране некога ко тражи посао. Ја сам само преместио цео контест из савремене канцеларије директора фирме у средњовековне краљевске одаје. А и лепше звучи.

Нема то никакве везе с комплексима већ с тим да никоме не значи апсолутно ништа то што жена поседује особине које су некоме другом, као што је например она, од користи.
o itekako ima veze sa kompleksima
takve reči neće nikada izaći iz usta ostvarenog uspešnog muškarca

potreba da uniziš rečima "meni ništa ne znači što si ambiciozna" vrišti: "Ja sam sa dna kace ovog društva i ne mogu da ti pariram i svejedno me ne bi izabrala."

Замисли да сам ја неки имагинарни краљ који је остао без своје краљице и који је због тога расписао конкурс са нову. И замисли једну од кандидаткиња како улази у моје краљевске одаје и како ја њој постављам питање, "Зашто мислиш да би ти била добар избор за мене?" И она мени каже, "Зато што сам амбициозна."

Зашто је тај одговор проблематичан? Зато што може да значи различите ствари, неке које су мени можда од значаја а неке од којих можд нису. Ако бих ја њу замолио да ми објасни шта то значи а она на то одговорила са, "Желим да постанем директор фирме која се бави производњом играчака за малу децу", то би могло бити од користи за њу али мени то не значи ништа пре свега зато што ја не тражим неког ко ће ми финансијакси помагати. Мене, рецимо, занима шта је то што нас двоје можемо заједнички да обављамо а да притом имамо обостране користи од тога -- па и финансијаксе, ако постоји могућност. То што би она имала свој посао који би био успешан је њена ствар која нема везе са мном. Не значи ми апсолутно ништа. И то исто важи за многе друге способности којима може да се похвали, као што је например њена памет, што мени не значи ништа јер је појам превише широк.
Druže Svetozare, ambicioznost je pozitivna osobina prema svim psihološkim standardima. Samo u nečijim glavama može imati negativan prizvuk
Nedostatak ambicija je ozbiljan psihički problem.

Druže Svetozare, ambicioznost je pozitivna osobina prema svim psihološkim standardima. Samo u nečijim glavama može imati negativan prizvuk

To generalno nije pozitivna osobina da zena ima.

Muskarci zele lojalnu zenu, osjetljivu, emotivnu, njeznu i velikodusnu zenu, a ne ambiciozna sto podrazumijeva da juri pare i karijeru. To je protiv stvaranja porodice.

Muskarci zele lojalnu zenu, osjetljivu, emotivnu, njeznu i velikodusnu zenu, a ne ambiciozna sto podrazumijeva da juri pare i karijeru. To je protiv stvaranja porodice.
muškarci kompleksaši* misliš

žene može biti velikodušna, emotivna, nežna i istovremeno ambiciozna

Ogradi se. Neki izgubljeni muškarci na Krstarici.Tako može. :D
Pojam ambicije je nažalost jako skučen u tvojoj glavi pa ne vredi ni objašnjavati.

o itekako ima veze sa kompleksima
takve reči neće nikada izaći iz usta ostvarenog uspešnog muškarca

potreba da uniziš rečima "meni ništa ne znači što si ambiciozna" vrišti: "Ja sam sa dna kace ovog društva i ne mogu da ti pariram i svejedno me ne bi izabrala."
Нона, једини ко овде можда има комплексе си ти. Оно што је сасвим сигурно јесте то да су твоје реакције претеране и ирационалне а базиране на лошим исхитреним проценама.

Појам из психологије који означава жељу да се постигну високи циљеви. Колико високи? И који су то уопште циљеви? Без одговора на та питања, мени то апсолутно ништа не значи.

Појам из психологије који означава жељу да се постигну високи циљеви. Колико високи? И који су то уопште циљеви? Без одговора на та питања, мени то апсолутно ништа не значи.
I ne treba da ti znači do domena da ne želiš praznu ljušturu ispred sebe. Ili želiš?

Old Men Laughing GIF by ABC Network

Back