Edmund
Domaćin
- Poruka
- 3.537
Htele ste na univerzitetJeste, znalo se.
Izem ti Klaru Cetkin i njenu borbu za ravnopravnost. Sada moramo i o vama da vodimo računa!
Eto vam ga!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Htele ste na univerzitetJeste, znalo se.
Izem ti Klaru Cetkin i njenu borbu za ravnopravnost. Sada moramo i o vama da vodimo računa!
To tvrdo ko...Onda budi malo otvorenija i racionalnija za komunikaciju
Pa ti znaš da ja volim maglu Najvolem je od svih pojava.Ma sve su iste
A ne mogu bez nas
Ko guske u magli
Izmaglici u najboljem slučaju
Pazi da ne naletiš na nešto u magliPa ti znaš da ja volim maglu Najvolem je od svih pojava.
Pa jesam, vidiš da sam otvorila temu. Vi đonom odmah!Onda budi malo otvorenija i racionalnija za komunikaciju
A posebno sto bi da nam otezas komentarima kao da nismo u pravu, kao da mozes da nam promenis misljenjeJa? O ne, naprotiv, ja volim muški rod. Više nego ženski. Lakši ste za održavanje.
Pa jesam, vidiš da sam otvorila temu. Vi đonom odmah!
Tz, navikla sam. Bolje vidim u magli nego pod neonkom.Pazi da ne naletiš na nešto u magli
Znao sam!Tz, navikla sam. Bolje vidim u magli nego pod neonkom.
Pod neonkom je sve jasno, nekada treba nešto i... opipati.
Ja ne želim da vam menjam mišljenja, samo da ih uporedimo.A posebno sto bi da nam otezas komentarima kao da nismo u pravu, kao da mozes da nam promenis misljenje
A koje je pitanje?Ali okolises oko odgovora kao kisa oko kragujevca
Pa nema odgovora!Ali okolises oko odgovora kao kisa oko kragujevca
A koje je pitanje?
Ja sam dete JNA, mogu barem 9 iz rukava da ti navedem, ali muških. U moje vreme nije bilo žena u vojsci.Navedi mi jednog zenskog generala
rusdrugsrba(tako nešto) implementiran u senseija.Žene dobro razmišljaju samo posle puno sexa
Tako im mozak proradi
Naučno dokazano
Smej serusdrugsrba(tako nešto) implementiran u senseija.
Mila JovovićNavedi mi jednog zenskog generala
Ja sam dete JNA, mogu barem 9 iz rukava da ti navedem, ali muških. U moje vreme nije bilo žena u vojsci.
Branka MamulaMila Jovović
Gde sam ja to napisala?A ti si protivila ideji da muskarci su rodjeni lideri a zene ne.
Pa pročitaj!Gde sam ja to napisala?
Ne dragi, bez vas ni oči ne možemo da koristimo.Pa pročitaj!
Jbt valjda to umete!?
OkI zašto to takmičenje? Ko šta može, ko ne može? Vrati taj lenjir u fioku pa da nastavimo.
Pa kad ti reče da "moraš da opipaš"Ne dragi, bez vas ni oči ne možemo da koristimo.