Nisu prošli test: Otkaz za 800 radnika 'Zastave'

Tihi, ja mislim da je ovo pravi cas da pokazes svoj patriotizam.

Oprosticemo ti to sto neces da uzmes Kalas i da branis Kosovo, ali ako zaposlis sve ove ljude, ja mislim da zasluzujes titulu najpatriote, i ja sam siguran da niko na Krsti nece da dovodi u sumnju tvoje patriotske kvalitete.

Zamisli taj potencijal koji ti ljudi poseduju; pa oni iz Severne Mitrovice koji rade na crno sa tobom ce biti odusevljeni...

zaposlite ih ti i maksim3 da gaje svinje kod vas

ja sam zaposlio kolko samm ogao vise ne mogu

da sam miskovic ne bi mogo da zaposlim ni 5% ljudi koje tadic godisnje ostavi bez posla

Haha sto tu pesmu nisi pevao kad su radnici Kolubare instrumentalizovani od strane europskih vizionara otkazali proizvodnju ugljaz:D
vizionari nikako da se otrgnu iz paralelnih svetova i dvostrukih arsina.
Jeste radnici koji rade na povrsinskim kopovima i koji proizvode struju , vrednu stotine miliona evra , su potpuno isti kao radnici propale Zastave koji nisu poslovali sa dobitkom od kada je umro Tita i koji su za razliku od ovih drugi cedili drzavni budzet i ziveli od subvencija i pomoci drzave i sada se jos bune . :mrgreen:

gledao sam pre nekoliko meseci mislim da je bilo na exploreru kako radi moderna fabrika automobila mislim da je bila KIA u pitanju

sve je bukvalno SVE ROBOTIZOVANO

roboti prave sasiju, farbaju auto, montiraju sve delove skoro

jedino sto sam video da montiraju ljudi to je bio amortizer cini mi se na tockovima i vrata

sve ostalo roboti rade

tako da nema druga za maksima3 kami83 i ostale kragujevcane nego da se vrate stocarstvu ja mislim tj poljoprivredi

evo kako se prave auta u modernoj auto industriji

ko sto mozete da vidite sve skoro rade roboti

samim tim jasno je da su ti ljudi u kragujevcu NAMAGARCENI

jednostavno tadic i dinkic su ih isterali na ulicu i ostavili bez hleba a usput za lazno obecanje uzeli glasove celog kragujevca

kragujevcani su masovno glasali za tadica i DS

e pa sad nek se snalaze

evo kako se prave auta u modernoj auto industriji

ko sto mozete da vidite sve skoro rade roboti

samim tim jasno je da su ti ljudi u kragujevcu NAMAGARCENI

jednostavno tadic i dinkic su ih isterali na ulicu i ostavili bez hleba a usput za lazno obecanje uzeli glasove celog kragujevca

kragujevcani su masovno glasali za tadica i DS

e pa sad nek se snalaze

DS je u KG-u u opoziciji, na vlasti je Verko s njegovim drugarom Mladjom

najpouzdanija vozila na svetu po svim satistikama pravi honda

a vidi kako im izgleda i na sta lici fabrika

sve robot do robota

samim tim jasno vam je da u modernoj autoindustriiji nema posla za mnogo radnika.

Pa nisu ludi da daju da sastavljaju kola radnicima Zastave koji su 87. kad je onaj nas Amer da sklapa posao Yugo USA, drzali gajbe piva i okretali kobaje na improvizovanom rostilju uspred proizvodne hale .:mrgreen:

malo li je :zroll:

ovi radnici Zastave bre zasticeni ko beli medvedi,

nikako da se otrgnu od budzeta!?
Ти Камени и остали "демократи" можете да помогнете, продате ваше органе шиптарима и тако побољшамо буџет. Никакву другу корист Србија нема од вас.

Pa nisu ludi da daju da sastavljaju kola radnicima Zastave koji su 87. kad je onaj nas Amer da sklapa posao Yugo USA, drzali gajbe piva i okretali kobaje na improvizovanom rostilju uspred proizvodne hale .:mrgreen:

hocu da kazem da je ovo kao "satro nisu prosli test" najobicniji izgovor da se ovim radnicima nabija noga u dupe i uruci otkaz. nista vise nista manje

FIAT nije ispostovao svoj deo dogovora i nije ulozio novac u izgradnju nove moderne fabrike

samim tim jasno je da ne zele ni te radnike niti su ih ikad i zeleli.

Cela ta prica o FIAT-u iz kragujevca je bila najobicnija prevara

Italijani su isto neradnici , bili bi oni i gori od nasoh da su ziveli u komunizmu , al posto nisu ipak su se nekog reda naucili .
Па дошли у Србију да спроводе своје робовласништво ко им паше а ко не и то како они хоће да га спроведу, наравно све са подршком "демократске" пост-комуњарске власти у Србији.

Фиат упао,купио тржиште,шутнуо раднике, добио неки кеш као "подстицај" из наших џепова, а криминална власт их ослободила плаћања пореза у наредних ДЕСЕТ ГОДИНА.

Има ли већег криминала и зла?

Има,

Видећеш шта ће да се деси са Телекомом ...

kragujevcani...

POZDRAVIO VAS TADIC :super:

butt-kicking.jpg

http://2.***************/_Se19XAPwVi8/RYwn_UUuY5I/AAAAAAAAADk/0hEdzFvyFTU/s320/You%27re%2520Fired.jpg

Ne razumem, gde je tu problem?

Nesposobnjakovici i vezare iz Telekoma ce da lete na ulicu.

To nije losa, nego dobra stvar za drustvo.
Не разумеју идиоти како то да се буне људи што их на велико пљачка и омаловажава гамад која мисли да ће вечно да терорише Србију.

Back