- Poruka
- 27.670
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg i ovo je DISKRIMINACIJA
Nose?!jbg i ovo je DISKRIMINACIJA
kako se neko nosi sta oblaci je njegovo pravo i sloboda da to cini!
ovo je nedopustivo da se ovako javno izgovara na televiziji bez odgovornosti potom za tu diskriminaciju
ovo je pozivanje na linc u neku ruku, sirenje netrpeljivosti mrznje!
ne sme ovo da se dogadja...
ak oce da nosi burku svojom voljom u francuskoj ili bilo gde to je njeno pravo
kao da ja sad prebacujem @lapsi nesto zbog toga sta ona ili njena mama nose ?
taman posla!
pa kako drugacije reci ? sta ti nosis od odece na sebi je tvoja stvar, ja bih osudio svakog ovakvog idiota kao tog iz teme kada bi ti prebacio maramu i slicno sto nosis na sebiNose?!
pa sto odmah vredjanje ?Seljoberu.
Nije vrijeđanje, ja to od milja.pa kako drugacije reci ? sta ti nosis od odece na sebi je tvoja stvar, ja bih osudio svakog ovakvog idiota kao tog iz teme kada bi ti prebacio maramu i slicno sto nosis na sebi
pa sto odmah vredjanje ?
pa znas da mnogi za to kazu onako kako sam napisao ne pravi se sad pametnaNije vrijeđanje, ja to od milja.
Ja ne nosim, ja se oblačim
okKad si imigrant u stranoj zemlji onda ti jasno ko ti je domacin i kako treba da se ponsas.
Jedino ispravno shvatanjeok
ali sta me briga sta nose na sebi kako se oblace
sve dok to nije nesto recimo sto ima simbole fasisticke ili slicno ...
To su Francuzi, njima je estetika na prvom mestu, i u svakom segmentu. Ove im poruznjavaju prosek i izgled gradova tim oblacenjem.ok
ali sta me briga sta nose na sebi kako se oblace
sve dok to nije nesto recimo sto ima simbole fasisticke ili slicno ...
sta ti lupetas da prostis ?To su Francuzi, njima je estetika na prvom mestu, i u svakom segmentu.
ajde saberi se ne cini isto kao taj glupan koji je ispao tipican primer sovinisteOve im poruznjavaju prosek i izgled gradova tim oblacenjem.
U kojoj si ti vojsci bio?ovaj svet svakako ide u mater...
otimaju se zemlje, radi interesa svog, nafte ...
siri se netrpeljivost prema vernicima druge veroispovesti i to javno na televiziji
Bog nam je svima dao zivot da uzivamo u njemu i da postujemo jedni druge. Da volimo dobre ljude.
Covek je ocito vise sklon svojim manama nego vrlinama
Definitivno sve ide u mp3...
Krajnje je vreme da se kao svet dozovemo pameti!
nosila maramu ili ne, njena stvar!
Kapetane, nije to moj stav, niti ja to sirim... Naravno da je to licna stvar. Ali znam Francuze, radio sam sa njima, znam koliko forsiraju estetiku i podsmevaju se losim stilovima...samo kazu "ringarde!" i sprdaju se...sta ti lupetas da prostis ?
gde je to u ustavu ?
to je klasicno sirenje netrpeljivosti i mrznje prema drugacijem nacinu oblacenja sto je van svake norme - prema odredjenoj grupaciji u ovom slucaju primer sirenja netrpeljivosti prema islamskim vernicima a to je nedopustivo!
ajde saberi se ne cini isto kao taj glupan koji je ispao tipican primer soviniste
kako se ko oblaci licna je stvar, da li marama ili ne licna je stvar!
neko recimo nema para pa se oblaci kako stigne neko onako neko ovako , to je licna stvar
ovo je sramota za francusku , televiziju, i taj idiot bi morao biti strogo kaznjen za ovakav sovinizam i vredjanje cime je sirio netrpeljivost i mrznju ...
zasto to brkas sa ovim ?U kojoj si ti vojsci bio?
Sta predlazes kao resenje koje svako od nas moze da iznese?ovaj svet svakako ide u mater...
otimaju se zemlje, radi interesa svog, nafte ...
siri se netrpeljivost prema vernicima druge veroispovesti i to javno na televiziji
Bog nam je svima dao zivot da uzivamo u njemu i da postujemo jedni druge. Da volimo dobre ljude.
Covek je ocito vise sklon svojim manama nego vrlinama
Definitivno sve ide u mp3...
Krajnje je vreme da se kao svet dozovemo pameti!
nosila maramu ili ne, njena stvar!
to je na globalnom nivou svesti ljudi sirom planeteSta predlazes kao resenje koje svako od nas moze da iznese?