Niste Francuskinja ako se oblačite sa maramom na glavi

Kad si imigrant u stranoj zemlji onda ti jasno ko ti je domacin i kako treba da se ponsas. Problem je kad si dete tog imigranta, pa nit si iz zemlje svojih roditelja, nit si iz te zemlje u koju su ti roditelji dosli. Nezavidna pozicija. Dete arapa koje se rodilo u Francuskoj u desnicarskom drustvu nije Francuz. A sa zemljom svojih roditelja nema nista, jer tamo nikad nije ni bio niti zna ikoga.

jbg i ovo je DISKRIMINACIJA

kako se neko nosi sta oblaci je njegovo pravo i sloboda da to cini!

ovo je nedopustivo da se ovako javno izgovara na televiziji bez odgovornosti potom za tu diskriminaciju

ovo je pozivanje na linc u neku ruku, sirenje netrpeljivosti mrznje!

ne sme ovo da se dogadja...

ak oce da nosi burku svojom voljom u francuskoj ili bilo gde to je njeno pravo

kao da ja sad prebacujem @lapsi nesto zbog toga sta ona ili njena sestra , mama, baka, nose ?

taman posla!

jbg i ovo je DISKRIMINACIJA

kako se neko nosi sta oblaci je njegovo pravo i sloboda da to cini!

ovo je nedopustivo da se ovako javno izgovara na televiziji bez odgovornosti potom za tu diskriminaciju

ovo je pozivanje na linc u neku ruku, sirenje netrpeljivosti mrznje!

ne sme ovo da se dogadja...

ak oce da nosi burku svojom voljom u francuskoj ili bilo gde to je njeno pravo

kao da ja sad prebacujem @lapsi nesto zbog toga sta ona ili njena mama nose ?

taman posla!
Nose?!
Seljoberu.
A nečije žene niš ne nose ispod suknje. A u ratu ni ispod košulje. :D

mislim da je nedopustivo ono sto se desava u iranu kao primeri diskrimnacije prema zenama, diktatura radikalnih islamista,
ne daju im na stadione
ne daju im dahdoaju bez burke

ali isto tako osudjujem ovakvo nedopustivo obracanje ovog idiota u naslovu teme koji je ovim sirio netrpeljivost prema ovoj mladoj zeni koja NOSI na svojoj glavi maramu

cuj nije francuskinja zbog toga....

a sto on lici na majmuna to ga cini francuzom jel ?

Ovaj balvan očigledno nema pojma o životu
Pogledajte nacionalni simbol Francuske.
1768392216419.jpeg

To su Francuzi, njima je estetika na prvom mestu, i u svakom segmentu.
sta ti lupetas da prostis ?
gde je to u ustavu ?

to je klasicno sirenje netrpeljivosti i mrznje prema drugacijem nacinu oblacenja sto je van svake norme - prema odredjenoj grupaciji u ovom slucaju primer sirenja netrpeljivosti prema islamskim vernicima a to je nedopustivo!

Ove im poruznjavaju prosek i izgled gradova tim oblacenjem.
ajde saberi se ne cini isto kao taj glupan koji je ispao tipican primer soviniste

kako se ko oblaci licna je stvar, da li marama ili ne licna je stvar!

neko recimo nema para pa se oblaci kako stigne neko onako neko ovako , to je licna stvar

ovo je sramota za francusku , televiziju, i taj idiot bi morao biti strogo kaznjen za ovakav sovinizam i vredjanje cime je sirio netrpeljivost i mrznju ...

ovaj svet svakako ide u mater...

otimaju se zemlje, radi interesa svog, nafte ...

siri se netrpeljivost prema vernicima druge veroispovesti i to javno na televiziji

Bog nam je svima dao zivot da uzivamo u njemu i da postujemo jedni druge. Da volimo dobre ljude.

Covek je ocito vise sklon svojim manama nego vrlinama

Definitivno sve ide u mp3...

Krajnje je vreme da se kao svet dozovemo pameti!

nosila maramu ili ne, njena stvar!

siri se netrpeljivost prema vernicima druge veroispovesti i to javno na televiziji

Bog nam je svima dao zivot da uzivamo u njemu i da postujemo jedni druge. Da volimo dobre ljude.

U kojoj si ti vojsci bio?

sta ti lupetas da prostis ?
gde je to u ustavu ?

to je klasicno sirenje netrpeljivosti i mrznje prema drugacijem nacinu oblacenja sto je van svake norme - prema odredjenoj grupaciji u ovom slucaju primer sirenja netrpeljivosti prema islamskim vernicima a to je nedopustivo!

ajde saberi se ne cini isto kao taj glupan koji je ispao tipican primer soviniste

kako se ko oblaci licna je stvar, da li marama ili ne licna je stvar!

neko recimo nema para pa se oblaci kako stigne neko onako neko ovako , to je licna stvar

ovo je sramota za francusku , televiziju, i taj idiot bi morao biti strogo kaznjen za ovakav sovinizam i vredjanje cime je sirio netrpeljivost i mrznju ...
Kapetane, nije to moj stav, niti ja to sirim... Naravno da je to licna stvar. Ali znam Francuze, radio sam sa njima, znam koliko forsiraju estetiku i podsmevaju se losim stilovima...samo kazu "ringarde!" i sprdaju se...

U kojoj si ti vojsci bio?
zasto to brkas sa ovim ?

ne provociraj

nisam ja u toj vojsci mrzeo nekog jer nosi maramu i sto se klanja!
no se branili od pasa i ustasa. pogotovo na ozrenu gde su sa tri strane bile pase plus 3000 bin ladenovih mudzahedina koji su stalno atakovali na srbe u tom delu...

nije mi smetalo kako se taj mudzahedin klanja... vec sto je krvolok i sto kolje one koji nijesu njegove veroispovesti hrvate i srbe...

nikada ne bih dopustio pa ni u ratu da neko bosnjakinju vredja jer nosi maramu , hidzab...

nosi sta hoces ne diraj me...

Sta predlazes kao resenje koje svako od nas moze da iznese?

Back