Nista od njega

jelenica978

Početnik
Poruka
9
E ovako ljudi da vam skratim. Dopisivala se s likom mesecima i nismo se videli ali je mediju nama bilo svega u porukama oboje živimo u inostranstvu udaljeni jedan od drugog i za tih nekoliko meseci se nismo organizovali da se vidimo jer očigledno on nije hteo. Došao je odmor oboje smo u istom gradu ( odakle i dolazimo) a on predlaže da se vidimo u stanu daleko od očiju javnosti. Odbila sam i on je prestao da se javlja, da li sam ispravno postupila?

E ovako ljudi da vam skratim. Dopisivala se s likom mesecima i nismo se videli ali je mediju nama bilo svega u porukama oboje živimo u inostranstvu udaljeni jedan od drugog i za tih nekoliko meseci se nismo organizovali da se vidimo jer očigledno on nije hteo. Došao je odmor oboje smo u istom gradu ( odakle i dolazimo) a on predlaže da se vidimo u stanu daleko od očiju javnosti. Odbila sam i on je prestao da se javlja, da li sam ispravno postupila?
Verovatno je ozenjen a igra na kvarno

Nisi... Ako ste se dopisivali mesecima što bi bio problem sresti nekoga popiti kafu ili otići na ručak..

Ako hoćeš s nekim sex ne pristaj na duga dopisivanja.
Čim se neko dugo piše a ne preduzima ništa znači de **** neku.
Da i onda smo se sad pogodili u istom gradu i sada bi on hteo vidjanje ali samo u stanu..
Jelenice pa zasto si odbila da se vidite ,sada se covek sigurno naljutio i oseca se razocarano i ko zna kako jos samo zbog nekog principa.
Ironičan si malo
Nisi... Ako ste se dopisivali mesecima što bi bio problem sresti nekoga popiti kafu ili otići na ručak..
Mozda se stidi mene 🤣

Jos jednom- proveri da li je ozenjen. Ljudi ozbiljno lazu o svojim bracnim statusima.
Pa nek proveri sebe.. možda je ona ipak udana, pa zbog toga nije htela da ode.. je l' ako si dobro pročitao ili pročitala poruku vidiš da je on taj koji je hteo a dotična jelenica nije htela.. nervira me kako to uvijek padne na muškarca da je on oženjen a ženska jadna i poštena..

Pa nek proveri sebe.. možda je ona ipak udana, pa zbog toga nije htela da ode.. je l' ako si dobro pročitao ili pročitala poruku vidiš da je on taj koji je hteo a dotična jelenica nije htela.. nervira me kako to uvijek padne na muškarca da je on oženjen a ženska jadna i poštena..
Da jbt u pravu si. Mozda je i ona udata ali nece u sobu nego prvo da izadju negde 👍

Jesi i nemoj ići. Onaj ko ne želi se sa tobom pojaviti u javnosti ne zaslužuje ni mrvu tvoje pažnje.

E ovako, ljudi, da vam skratim:
Dopisivala se s likom, mesecima i nismo se videli, ali je mediju nama bilo svega u porukama; oboje živimo u inostranstvu, udaljeni jedan od drugog. I za tih nekoliko meseci se nismo organizovali, da se vidimo, jer očigledno on nije hteo. Došao je odmor .Oboje smo u istom gradu ( odakle i (polazimo?.) A on predlaže:
da se vidimo u stanu daleko od očiju javnosti!.(Baraba..)
Odbila sam, a on je prestao da se javlja!
Da li sam ispravno postupila?
Jesi, Jelice!
Nemoj da sumnjaš u sebe; da preispituješ svoje odluke...
Rešila si, mačkice - sad je zacementirano?
Mhm?
:mrgreen:

Ja znam bar tri ženske osobe koje su čekale svoje prinčeve na belim konjima koji nikada nisu dojahali ...tako da su ostale same ,dok su se njihove drugarice poudavale i izrodile decu i žive život.. ti ćeš jelenice izgleda biti još jedna od takvih, ali nema veze sve je to život

Ja znam bar tri ženske osobe koje su čekale svoje prinčeve na belim konjima koji nikada nisu dojahali ...tako da su ostale same ,dok su se njihove drugarice poudavale i izrodile decu i žive život.. ti ćeš jelenice izgleda biti još jedna od takvih, ali nema veze sve je to život
Sta je poenta tvoje izjave? Da treba da zivim zivot tako što gazim po svojim principima i dostajanstvu da bih se udala?

Back