Nista bez kesha

Da. Ima raznih kategorija ''kesha''.
Imas one koji uzmu 100 evra pa masu s njima, a ribe trce.
A imas i one koji ne pokazuju kesh, a zenske imaju sesto culo da nanjuse taj kesh... i tako dalje.
:) da je do sestog cula za kesh, pre bi ga upotrebile za nalazenje pravog, s keshom ili bez kesha, a omase redovno....
Po mom iskustvu, svaki muskarac koji izvadi kes da se dokaze je ugasio kod pravih zena, za ostale ne mora ni da se dokazuje nego ostavi pod svecnjak.
Uostalom, to vazi i za zene s keshom.....
 
Кад девојка себе нуди или се пода због пара то се вековима звало проституција. Било би добро да ствари назовемо њиховим правим именом.
Доста је било улепшавања стварности, лагања и мазања. Време за истину.
 
Sve devojke generalno primarno cene i vrednuju muskarca kroz njegov socijalno ekonomski polozaj. Sto je muskarac bolje pozicioniran na toj lestvici to ima vise ponuda. U Srbiji kod zena je to dominantan nacin ocenjivanja i vrednovanja muskaraca npr na Zapadu to nije slucaj tako da je to jedna specificnost drustva u Srbiji da je ta pojava toliko masovno prisutna.
Razlozi su dublji i treba ih sagledati istorijski kroz razvoj srpskog drustva u specificnim okolnostima i tipu drustvenog uredjenja.
Naravno ne mogu sve doci do lovarnih niti situiranih tipova pa tako oni pokupe najlepse devojke i pride imaju svoj harem dok za ostale sta preostane uglavnom neki skart, ruznije ili one sa decom razvedene itd
U praksi je to tako da muskarac koji solidno zaradjuje ali nije bogat uz dobar izgled moze maksimalno imati neku osrednju ili blago simpaticnu. Ostali uglavnom imaju veoma los izbor
Jednostavno je to princip trzista i ponude i potraznje. Iz tih razloga raste i broj samaca .
 

Back
Top