active
Iskusan
- Poruka
- 6.093
бранио ивана као он је ок дечачић, јес мало тешко разумљив али у крајњој линији може се рећи ок, тако била нека кованица
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
и степи га тупио са оним получат, получат а никако није давао дефиницију тиг фамозног получата
no comment...ivan nije decacic ima dovoljno godina da koristi rezonбранио ивана као он је ок дечачић, јес мало тешко разумљив али у крајњој линији може се рећи ок, тако била нека кованица
cccccc au sitne duse,,,sta mi napricaaaaaа ја му реко само ако ако,видећеш и теби кад залепи шљагу
a pa to tako ide...biva i mnogo boliи тако беше, после дрвље и камење на ивана, он ово он он, ја га сапо подсетио шта сам му месец да пре тога реко
no comment...ivan nije decacic ima dovoljno godina da koristi rezon
и после се још мало дрвио као може да се исправи нешто и да се форум учини бољим али то је она затупљеност која се нажалост не може здраворазумски објаснити и ту нема лека
a pa to tako ide...biva i mnogo boli
znas kako kazuгодине нису толико битне за здрав разум, неко га не стекне ни за 100 година
umrtvise forum jedava da dise...danas kao malo se opustismo ali i to ode u p.m
znas kako kazu
coveku treba 2god danauci da govori
i jos 50
da nauci da cuti
у ујео га за срце, а степи мислио да га овај уважава и цени али авај
rani kuce da te ujede...a stvarno se step posvetio forumu a na kraju ga smatraju kao segrta-covek se iskida-doduse ima svoju f-ju u podforum
абе нема ништа, знаш са колико људи са форума се активно дописујем и сви исто кажу
па јесте, баш се био убацио и радио свој део посла да освежи форум
ja neznam sta im to treba umesto da dignemo forum oni fga sami ruse,ha ha haaa
jos se suska da se citaju pp
ионако само пр људи активно пише све остало мртвило

i to i joa mozak mi stade akcije za pomoc deci hendikepiranim a i tako to
јок уопште, не читају хе хе хе
тестиро сам их био на то и колико се сећам нешто сам био провалио да модули читају
ja ase zabezeknula...joj al ce bude na kraj tuca na neko okupljenje dok nekom ne pukne sajla