Niško kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
бранио ивана као он је ок дечачић, јес мало тешко разумљив али у крајњој линији може се рећи ок, тако била нека кованица

и тако беше, после дрвље и камење на ивана, он ово он он, ја га сапо подсетио шта сам му месец да пре тога реко

и после се још мало дрвио као може да се исправи нешто и да се форум учини бољим али то је она затупљеност која се нажалост не може здраворазумски објаснити и ту нема лека

и после се још мало дрвио као може да се исправи нешто и да се форум учини бољим али то је она затупљеност која се нажалост не може здраворазумски објаснити и ту нема лека

umrtvise forum jedava da dise...danas kao malo se opustismo ali i to ode u p.m

Sad me je mamlaz iznervirao na podforumu za "zaljubljene"

a ***** ti takvu zaljubljenost kad samo razmisljaju polnim organima a ne i ostalim

i kad se dobro preslisam, ja sam jos veca budala jer nisam poslusao sopstveni savet [da gledam budalu i da se osecam bolje povodom sebe]

j*bes napaljenog tinejdzera koji umesto slova v pise w i onda ja treba da ga shvatam ozbiljno jer je on nekakav Don Huan i spopada avion ribe

ma kad bolje razmislim j*bes 86.6% ove deponije od drzave, idem da spavam, laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back