Niska legenda na B92

b92.jpg
 
Nadaleko čuveni Zoki "Bunda" Živković.
Lopovčina, i ljiga od čoveka, kome je svojevremeno Lule (lokalni bilmez-mafijaš) lepio šamare po gradu.
Ovaj čovek se tako nafatirao od prodaje DIN-a, da je to nenormalno!!!

Ovo svi u Nisu znaju a kakvo misljenje imaju o ovoj polupismenoj budali bolje da ne govorimo. Treba ga pitati koliko skole ima i na kakav je nacin zavrsio visu skolu. On je jedan od likova koji je najvise profitirao od takozvanih demokratskih promena, njegovo imovno stanje sada i nekada je ko nebo i zemlja.
 
...naravno da je lopov, u srpskoj politici danas to je must be jednostavno...medjutim pametan je a ja cenim pametne ljude, ima manire i zna kada je vreme za fajront...nasi polticari besomucno pokusavaju da ostanu na vlasti ili da postanu vlast, toliko besumocno da je to prosto degutantno.

I ti bi bila pametna da se lepo nafatiras sa lovom i onda cao politici, da je ostao negde bi zglajzao jer je malo preterao u otimacini.
 
Баш ниска легенда :) Мада му је виноград одличан, из хеликоптера снимали, никада да прелети колику је површину купио и поштено зарадио са две вредне руке..
 Грдно грешите господо !

Да се разумемо, Зоки јесте лоповчина ( а ко из ДС-а и њихових сателита није?)
Али, полази се са предубеђењем ... он је из Ниша ... ''провинција'', акценат, па онда шверцер, ово оно (а шта је био Шутановац -паркинг благајник)

Зоки је за многе садашње - фаца !
У поређењу с многима је куд и камо елоквентнији ... упоредите га на пример са премијером доктором Цветковићем ... који је прави хипнотизер. Човек се обавезно успава док га слуша. Па Зоки је за њега - Цицерон !!!
И у односу на многе му мозак ради 200 на сат, има одговор, може у моменту да одговори ...

Елем, памтим кад је постао силом прилика премијер. Наша државна делегација је отишла негде у ЕУ на преговоре ( не сећам се више где). Толико ме је пријатно изненадио ставом држањем пред моћним главоњама ... ''господо, ја сам тај и тај, ја сам то и то, дошли смо због тога и тога ... интерес Србије је тај и тај и око тога нема расправе ...'' А кад гледам садашње како савијају кичму, Зоки је за њих био - државник ! Али, као што рекох, предубеђење, стереотипи су то што јесу.

Само, да је лопов, лопов је !

Најцрње је што се слажем у великој мери ....

Да је лопурда белосветска јесте и да је искористио сваку шансу за своју корист јесте ....
Да је прост, необразован, дрчан и да није политичар већ сецикеса, и то јесте
Али ....
Хбт, кад је Зоки фаца спрам ових безличних,
дефинитивно смо отишли у цурац ...

Још кад видим да још увек има будалетина који ове садашње безрезервно подржавају запитам се шта још треба да нам раде па да и ми покренемо нешто слично као Тунижани ....
Испаде Албанци политички свеснији од нас .... СТРАШНО !!!!
 

Back
Top