Nisan otpušta 9.000 zaposlenih jer se njegova vozila ne prodaju

danas ima motore zasnovane na fordovoj platformi i tehnologiji?
Vidis da si zaglavljen u 2009 kad si se poslednji put opdatirao sa "novim autom" ..Mazda i Ford nemaju nista zajednicko i to je tako već x godina ..Renault Nissan su u savezu i zajedno razvijaju platforme i motore ..Nissan ima 15% vlasništva u Renaultu a Renault ima 15% vlasništva u Nissanu .. Nakon konstatnog rasta kojeg su imali zadnji 10tak godina sad imaju pad zadnjih 2g I to je sve normalno ..Privatno posao je pun uspona i padova i normalno je da su pre zaposlavali da bi pokrili potraznju koja je rasla a sad moraju otpustati jer nema dovoljno posla za sve te radnike .. Tako da to ne znaci da su propali niti da ce propasti već da moraju malo da se prilagode novim trendovima

Poslednja izmena:
Kakve veze ima tvoja konstatacija sa temom o nisanu koji je propao? Kakve su dodirne tačke između mog auta i nisana koji šuruje sa svima i propada? Uopšte i sa trulom mazdom koja isto šuruje i danas ima motore zasnovane na fordovoj platformi i tehnologiji?
A dokaz za to imaš jer si baš tako usnio jedne letnje noći.

Ahahaha. :lol:

Mario bre ne sramoti se, ispada da o kolima nemaš pojma. Na primer aktuelne statistike za 2024-tu kažu da je Hyundai na drugoj poziciji ispod proseka, dok Lexus i Toyota vode. Nisan je za samo jedan poen ispod Hyundai-ja, praktično na istom nivou pouzdanosti.

1731069120930.png

Ti se pokrij ušima nisi ni znao da nisan ugrađuje reno motore i platforme. Bolje idi igraj kolce oko trabanta koji voziš :kafa:
Ne, nisam čuo to dok mi ti nisi rekao jer sam živeo zatvoren u podrumu bez prozora poslednjih 10 godina.

A nisam bio ni sa mojim kumom kad mu je taj isti Renoov motor u maltene novom Nisanu Kaškaiju bukvalno eksplodirao na 70 hiljada kilometara, o čemu sam pisao ovde na forumu pre jedno 5 godina kad se to desilo.

Šta bi mi bez tebe, ko bi nas obaveštavao o svemu?

A dokaz za to imaš jer si baš tako usnio jedne letnje noći.

Ahahaha. :lol:

Mario bre ne sramoti se, ispada da o kolima nemaš pojma. Na primer aktuelne statistike za 2024-tu kažu da je Hyundai na drugoj poziciji ispod proseka, dok Lexus i Toyota vode. Nisan je za samo jedan poen ispod Hyundai-ja, praktično na istom nivou pouzdanosti.

Pogledajte prilog 1639087

...смешна ти статистика ...

Колика је просечна цена поправки тих просечних квараова иколико просечно утичу на просечну покретљивост односно просечан број

могужих просечних прећених километара

е то је када одговориш права статистика

а не цврц ошљарење ..ај да убодем метод

Mene je ninez jednom prevario i od tada su za mene mrtvi! MRTVI RAZUMEŠ?!??
Tebe će svako da prevari jer kuoujes jeftine stvari ..Ja sam imao I Lenovo i Huawei top modele i jedan i drugi su top ..To što ti mislis da za cenu žvaka na trafici možeš da dobiješ nesto specijalno to je tvoj problem ..Stvari koje vrede niko ne poklanja

Pa ko je lud da kupi japanski auto sa reno motorima. Još luđa je mazda sa ford trapovima i motorima ili pežo motorima :kafa:
A poleteli svi za nemcima da dignu cene a to švabe uradile jer zatvaraju fabrike.

Progledo konačno narod kada su uleteli koreanci.
Njima su daleko veci problem Jetco CVT menjaci nego motori. Generalno, kvalitet im je jako opao od kada ih je Reno preuzeo.

Tebe će svako da prevari jer kuoujes jeftine stvari ..Ja sam imao I Lenovo i Huawei top modele i jedan i drugi su top ..To što ti mislis da za cenu žvaka na trafici možeš da dobiješ nesto specijalno to je tvoj problem ..Stvari koje vrede niko ne poklanja
Moj Lenovo lap top radi evo već 8 godina. Telefon Xiaomi ušao u petu godinu. Marioima iskrivljena shvatanja nekih stvari.

Back