- Poruka
- 18.999
Znači ono kad je VuqIer bio pre 2012. žustro protiv vođe, to je radio isključivo iz ljubomoreда се потпуно разумемо- демократија је само кад ја вођа, а диктатура кад нисам...
Znači ono kad je VuqIer bio pre 2012. žustro protiv vođe, to je radio isključivo iz ljubomoreда се потпуно разумемо- демократија је само кад ја вођа, а диктатура кад нисам...
Je li Džegi, da te pitam?Znači ono kad je VuqIer bio pre 2012. žustro protiv vođe, to je radio isključivo iz ljubomore
Što "volim" ove autiste koji broje porukeJe li Džegi, da te pitam?
Koliko je 14000 poruka podeljeno sa 150 dana?
93 poruke svaki dan?
A koliko je 24 sata podeljeno sa 93 poruke?
Svakih 15 minuta jedna poruka, svaki Božiji dan, danju i noću, praznikom, vikendom.
A tu nije uračunato spavanje, kenjanje, jedenje, brijanje...
Ni tvoji ostali nalozi...
Kako postižeš sve to?
Pitam za druga...
Profesionalna deformacija.Što "volim" ove autiste koji broje poruke
Pa, jezgro mog mozga je modifikovano 2001.Profesionalna deformacija.
Mi iz moje struke pokušavamo u svemu da nađemo neki smisao.
Samo kod tebe mi to nikako ne uspeva...
Pa, jezgro mog mozga je modifikovano 2001.
Tako da sam sad u stanju ono što smrtnici nisu
Задатак је ометање било какве смислене дискусије, из које би могло да се нешто закључи као непобитна истина.pokušavamo u svemu da nađemo neki smisao.
Ma jok, ne ide Džegi na ignore, bar ne kod mene.Задатак је ометање било какве смислене дискусије, из које би могло да се нешто закључи као непобитна истина.
То се решава игнорисањем.
Да, то јесте болна истина...Pametnija je od svih njih.
I to zajedno.
E, jbg...Да, то јесте болна истина...![]()
Не хвали је више, много је кориснија кад је ту...E, jbg...
Čim sam je pohvalio, popila je ban.
Ето, опет доказујеш да си бот сендвичар.
На сваку критику упућену АВ-у, ви сендвичмари увек скрећете причу како се напада Србија, иако је један човек мета напада због својих недела и непочинстава.
Zašto uopšte pokušavaš bilo kakvu smislenu diskusiju sa takvim likovima?Добро, хвала колега.![]()
Драга пријатељице, сами преговори о исконској српској територији, то је записано и у Уставу Србије, са вечитим непријатељима Срба и Србије, нарочито оним зликовцима из НАТО-а, који су нам окупирали ту нашу колевку, није кршење Устава Србије и, наравно, издаја?
A do tada si za ili protiv francusko-nemačkog predloga za koji se Vučić pozitivno izrazioДраги пријатељу, не знам да ли је то баш кршење Устава и издаја. Све у мени вришти да јесте, али с друге стране - ШТА УРАДИТИ? Спутавају нас уговори које је потписала претходна влада што је, дефинитивно била грешка. Грешка ове владе је што је наставила имплементирање истих.
Да ли смо заиста могли да их раскинемо и, ако јесмо, зашто нисмо? Можемо ли још увек?
Можемо ли да се позивамо и морамо ли да поштујемо међ. право, с обзиром да је оно иницијално прекршено уплитањем и подршком Запада 'независном Косову'?
Како изаћи из преговора са Западом, који нас ево већ 20 и кусур година убеђује како морамо да прихватимо независност територије коју нам је ОН отео? Лудило коме се не назире крај.
С друге стране - да ли је алтернатива свргавање Вучића и долазак 'опозиције' (чија је већина и допринела овом галиматијасу) на власт?
Које РЕШЕЊЕ су понудили они, осим свргавања председника?
Ако им је опција рат - хоће ли ти исти ићи у рат?
Или им је опција предаја Косова зарад неког (по мени - имагинарног) уласка у ЕУ?
Како ја видим, наша позиција је, да се изразим шаховским термином, ПАТ позиција.
А ја не желим да будем 'пион' који ће да напада сопственог 'краља' (државу) док он не може да мрдне.
Све се надам да постоји неки тајни план, стратегија да не дође до предаје 'партије' и клечања пред противником на 'шаховској табли'. Даље се надам да ће земљотрес са Истока ускоро да је поломи у парампарчад, то би дефинитивно решило наш проблем.
ako imas penzionere u familiji sigurno su pomogli svojim glasovima.Neko ga izabrao ali ne narod ove zemlje Srbije vec stranci.
Против свега сам што долази са Запада. Тачка.A do tada si za ili protiv francusko-nemačkog predloga za koji se Vučić pozitivno izrazio
Eto vidiš. Raspada se SNS, tvoja struja je protiv sporazuma, a vučić je zaПротив свега сам што долази са Запада. Тачка.
Eto vidiš. Raspada se SNS, tvoja struja je protiv sporazuma, a vučić je za
Bojim se da je to nemoguće, jer Vučić i Srbija su isti pojam.Искрено, заболе ме и за СНС и за било коју другу странку или струју, не припадам никоме.
Нек пропадну сви, али нек не вуку Србију у талог за собом.
Bojim se da je to nemoguće, jer Vučić i Srbija su isti pojam.
Ko mrzi jedno, mrzi i drugo
Јок, ти си...Џег, ти ли си?![]()
Ovde mnogi, čini mi se,namerno, zaboravljaju briselski sporazum i šta je sve država Srbija izgubila njime. Nakon njega je došao i vašingtonski, koji je smešan u odnosu na briselski, ali ipak poražavajući. Takva izdaja se pravda nekim izdajama prethodnika, kao da to nekako abolira sadašnje postupke.
Sramno je kakvi smo postali.Sramno
O boldovanom upravo i govorim.Postoji nekakav kontinuitet u postupcima oko KiM, ali i svega ostalog što se tiče Srbije.Usled toga je glupo da se običan svet posistovećuje sa ovim ili onim političkim liderima i opcijama i da se uvlači u međusobne sukobe. Bilo bi lepo kada bi ovde postojali i objektivni stavovi.. Evo, ja nisam za AV.Ne sviđa mi se njegovo viđenje i vođenje politike, ni na spoljnom,a posebno na unutrašnjem planu.Kao što naslov teme kaže-nisam ni za Đilasa,ili ne znam ni ja koga. Sve ih smatram katastrofalnim i mislim da sam u pravu, jer rezutati njihovih politika su jasno vidljivi i svrstavaju Srbiju na dno političkog i ekonomskog "lanca ishrane" već decenijama.Da li sam zbog toga "rušitelj države,drugosrbijanac itd."?Нема аболирања и правдања, ако је издаја ово - издаја је било и оно.
Чисто да се зна КО је данас најгласнији у повицима:"Издаја!"