Nisam te odgajila da bi ti...

Ma ja ne kažem da bih bila skot prema tom detetu. Sigurno bih ga zavolela. Sigurno da bih u situaciji kao iz schatje posta postupila isto. Ne bih imala srca da odem sa svojom decom, a to dete ostavim kod nasilnika. Pa i dete sa kojim nisam živela ne bih prepustila samo sebi pored nasilnog oca, na ulici da ga sretnem.
Ali ne bih volela da se zaljubim u čoveka koji ima dete, živelo ne živelo to dete sa njim. Jer se i meni gade oni koji bi mogli mene da stave ispred svog deteta, i u takvog ne bih mogla da se zaljubim.
A ovako...ja bih volela najviše na svetu nekoga ko ne voli mene najviše na svetu...jesu to različite vrste ljubavi i sve to, ali ipak ne bih se osećala lepo kada je meni No1 neko kome ja nisam No1 ...

Iskreno i prirodno.

U jeeeee.bo te al' ste svi velikodushni...
Koliko bi vas zaista odrzalo rech da se nadje u toj stuaciji?

Zaista dobro pitanje.

... gajio tuđe dete!

Elem, zainteresovali ste me radnjom one turske serije (šef traži od glavne junakinje da spava s njim, i zauzvrat dobije novac koji joj je neophodan), pa sam počela da pratim seriju :lol::lol:

Međutim, radnja se sad zakomplikovala - šef se zaljubio u Šeherezadu, ona se još nećka, al cenim da će da popusti negde u 376428643. epizodi ...
Ali avaj, problem pravi gospođa majka. Ni da čuje da njen sin, direktor i vlasnik uspešne firme, oženi udovicu s detetom, i izgovara onu rečenicu s početka posta. Doduše, napakovala je još svašta, kako mu ne priliči udovica, kako ona taj brak nikad neće dozvoliti itd.

Pitanja za vas:
1. da li biste oženili ženu (udovicu, kako god) sa detetom?
2. da li bi majčino mišljenje uticalo na vašu odluku?
3. da li bi bilo čije mišljenje moglo da utiče?
4. da li mislite da se "sposobni" da to dete prihvatite kao svoje?
5. da li ste nekad osetili da vas vaša majka "guši" na sličan način - ne sviđa joj se vaša devojka, ucenjuje vas i slično...?
6. da li dozvoljavate da vam se rodbina meša u izbor partnera? pitate li ih za mišljenje?

P.S. Je l' trebalo ovo da stavim u ozbiljni deo? :think:

Da dopunim... pitanja za devojke:

1. da li biste se udale za udovca s detetom?
2. da li biste bile sposobne da tom detetu zamenite majku?
3. da li ste sigurne da ne biste pravile razliku između tog deteta i vaše rođene dece?

1. Ako je volim svakako.
2. Nisam maloletan niti psihicki nestabilan tako da ne
3. Da,moje.
4. Da nisam ne bih ni ulazio u nekakvu vezu.Samohrane majke su offlimits teritory osim ako necete nesto ozbiljno,a to povlaci dete za sobom.
5. Svaki dan al se ne dam
6. Ne zovem ih ni za ovece praznike akamoli da ih pitam za misljenje.

..

3. da li ste sigurne da ne biste pravile razliku između tog deteta i vaše rođene dece?

1.Ne
2.Ne, ja ni svojoj deci ne bih mogla biti dobra majka
3.Sumnjam da ću imati svoje dece....ali verovatno ne bih pravila razliku....mada i dalje ostaje odgovor pod 1.Razlog: Sa njim mogu raskinuti kad hoću, sa detetom ne mogu....a kad nisi biološka majka sve je nekako komplikovanije.

Ti sad izvrcesh moje rechi.
Ja nikad u svom tekstu nisam rekao da je dete pas ili zlotvor, troshak i slichno, ja sam rekao da ta mislija prihvatanja nekog sa detetom nije jednostavna i da se vecina forumasha samo folira. Da je u pitanju reklama i nishta drugo.
To koliku dushu imaju pojedini...ne bih bash da komentarishem.

Nisam sebichan ali sam realan i iskren.

A što misliš da imaš monopol na iskrenost? :dontunderstand:

Ti sad izvrcesh moje rechi.
Ja nikad u svom tekstu nisam rekao da je dete pas ili zlotvor, troshak i slichno, ja sam rekao da ta mislija prihvatanja nekog sa detetom nije jednostavna i da se vecina forumasha samo folira. Da je u pitanju reklama i nishta drugo.
To koliku dushu imaju pojedini...ne bih bash da komentarishem.

Nisam sebichan ali sam realan i iskren.

..ne izvrci i ne vredjaj...ja ovde i ne pisem sta sve radim upravo iz razloga da ne bih ispala folirant u vasim ocima...najlakse je zalepiti etiketu lazova a to sto nemas nijedan dokaz nema veze...taj deo nije bitan...odakle ti znas sta se u mojoj porodici desilo pa sam ovakva...pih...oni koji me poznaju znaju da dajem i svoje polunove stvari i meni su ti ljudi vazni sta ces ti da napises bas me briga ali apriori takvi komentari su bezvezni, valjda smo svi promislili kada smo pisali, niko nije blesav da laze, preskocice temu jednostavno...

..ne izvrci i ne vredjaj...ja ovde i ne pisem sta sve radim upravo iz razloga da ne bih ispala folirant u vasim ocima...najlakse je zalepiti etiketu lazova a to sto nemas nijedan dokaz nema veze...taj deo nije bitan...odakle ti znas sta se u mojoj porodici desilo pa sam ovakva...pih...oni koji me poznaju znaju da dajem i svoje polunove stvari i meni su ti ljudi vazni sta ces ti da napises bas me briga ali apriori takvi komentari su bezvezni, valjda smo svi promislili kada smo pisali, niko nije blesav da laze, preskocice temu jednostavno...

Nisam rekao da lazesh. Opet izvrcete moje rechi. Kako ja to tebe vredjam?
Tebi se lichno nisam obracao nego vecini a oni ce se prepoznati...
Zar stvarno mislish da bi vishe od 10% ovih koji su izjavili da bi prihvatili tudje dete, zaista bili spremni na to?

Poslednja izmena:
to što neko ne bi prihvatio dete, ne znači da se foliraju oni koji su rekli da bi :roll:

Misliti i biti siguran u neshto nije isto.
Ne znachi da se svi foliraju ali vecina, da!
To je moje mishljenje i stojim iza toga. Vi dokazite suprotno...i tema ce da cveta.:)
Postoji tu mnogo prepreka na osnovu kojih tvrdim da bi se jaaaako mali deo forumasha upustio u ovakvu avanturu. Svaka chast onima koji stvarno mogu ali ima tu mnogo vishe onih koji "mogu" na rechima.

...Zar stvarno mislish da bi vishe od 10% ovih koji su izjavili da bi prihvatili tudje dete, zaista bili spremni na to?

Misliti i biti siguran u neshto nije isto.
Ne znachi da se svi foliraju ali vecina, da!
To je moje mishljenje i stojim iza toga. Vi dokazite suprotno...i tema ce da cveta.:)
Postoji tu mnogo prepreka na osnovu kojih tvrdim da bi se jaaaako mali deo forumasha upustio u ovakvu avanturu. Svaka chast onima koji stvarno mogu ali ima tu mnogo vishe onih koji "mogu" na rechima.

Zashto monopol?
Rekao sam da vecina pricha bajke i tvrdim da je tako. Ti verovatno nemash tako mishljenje i to je ok. Poshtujem. Nichije ime nisam spomenuo.

:D
Mišljenja sam da većini ljudi treba verovati ako se potrude da daju odgovor na ozbiljno pitanje. No, nije to ni toliko važno, to je ionako stara forumska "boljka" - kad se zezaš shvate te ozbiljno, a kad se ne zezaš ne veruju ti.

... gajio tuđe dete!

Elem, zainteresovali ste me radnjom one turske serije (šef traži od glavne junakinje da spava s njim, i zauzvrat dobije novac koji joj je neophodan), pa sam počela da pratim seriju :lol::lol:

Međutim, radnja se sad zakomplikovala - šef se zaljubio u Šeherezadu, ona se još nećka, al cenim da će da popusti negde u 376428643. epizodi ...
Ali avaj, problem pravi gospođa majka. Ni da čuje da njen sin, direktor i vlasnik uspešne firme, oženi udovicu s detetom, i izgovara onu rečenicu s početka posta. Doduše, napakovala je još svašta, kako mu ne priliči udovica, kako ona taj brak nikad neće dozvoliti itd.

Pitanja za vas:
1. da li biste oženili ženu (udovicu, kako god) sa detetom?
2. da li bi majčino mišljenje uticalo na vašu odluku?
3. da li bi bilo čije mišljenje moglo da utiče?
4. da li mislite da se "sposobni" da to dete prihvatite kao svoje?
5. da li ste nekad osetili da vas vaša majka "guši" na sličan način - ne sviđa joj se vaša devojka, ucenjuje vas i slično...?
6. da li dozvoljavate da vam se rodbina meša u izbor partnera? pitate li ih za mišljenje?

P.S. Je l' trebalo ovo da stavim u ozbiljni deo? :think:

ne gledam tv, ali ich ...
nisam kompetentna na temi.

:bye:

Back