Nisam sigurna pa vas pitam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
376.593
GF-KNrrXIAA5vf0.jpg

Kada sam videla ovu sliku na internetu..imala sam fleš da sam tu kucu videla u jednoj beogradskoj ulici ali nisam sigurna.
Pokusavam da se setim ali mi ne uspeva....Da li vi možda znate

Da li je ova kuca uslikana u Beogradu i ako jeste da li znate u kojoj ulici ?

ima ovakvih momenata na delovima vracara, neimara, lekinog brda, cubure, dusanovca, sumica - vrv da ima jos po nekih starijih delova tipa od djerma do cvetka. takodje moze biti vozdovac, kumodraz, gornji deo bulevara itd itd...

U ulicicama iza hrama svetog save nekad su bila zelena dvorista sa ovakvim stilom kucica. Sad toga vise nema. Sve su srusene ne znam da je i jedna ostala. Na njihovim mestima su 6-to sprate zgrade metal, staklo beton, bez duse i bez tih ljudi, sad tu zivi ko zna ko, a mozda i niko, jer su tu stanovi astronomski skupi.

grebo HVALA, cmok, cmok cmok ..resila si mi dilemu..znam da sam tu kucicu videla ali da me ubiješ ne bih znala da kažem gde
a sto je još tragicnije po mene :lol: preko puta te kucice na uglu u zgradi gde je Aromi ma živi drugarica i ja tu kucicu vidim kada idem kod nje
pored te kucice na tom potezu Vladetine ima još par tako starih kuca koje su za rušenje

Back