NISAM NASAO U NOVOM ZAKONU...

acivi

Ističe se
Poruka
2.756
Sad je jos gore, autoput Nis- BG, je pun presretaca i ne love vise samo one koji bas preteraju sa brzinom, vec love sve sto mogu. Pre nedelju dana zapisan vozac jedan sa sluzbenim vozilom. Presretaci mu ocitali 136km/h, a tolerancija je 10%, znaci do 132km/h na autoputu. Platio mandatnu kaznu na licu mesta, 3000din. (ako sam dobro zapamtio cifru).

Hocu da kazem, stiglo je dotle da se cedi svaki dinar, ranije su presretaci lovili samo one koji voze iznad 150 kod nas, a sad redom krenuli.

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
12.423
Ja Galenikinu prvu pomoc necu kupiti makar ne vozio nikad vise!
Kuma mi tamo radi i kaze da se samo tako peru pare preko njihove firme tako da je i ovo klasicno trpanje novca u neciji dzep! Pretpostavljam da znate ciji!
Koristim nemacku prvu pomoc koja je bar dva puta opremljenija od galenikine tako da nedam da me neko pravi budalom!!!

just men

Ističe se
Poruka
2.212
Kuma mi tamo radi i kaze da se samo tako peru pare preko njihove firme tako da je i ovo klasicno trpanje novca u neciji dzep! Pretpostavljam da znate ciji!
Koristim nemacku prvu pomoc koja je bar dva puta opremljenija od galenikine tako da nedam da me neko pravi budalom!!!
Bas bi voleo da cujem nase ministre sta bi imali da izjave povodom tvog posta sa kojim se ja apsolutno slazem.
'''ALI NEMACKA HITNA POMOC NEMA CEBENCE''''

gost 80673

Iskusan
Poruka
6.532
Evo sad gledam SAT, tacnije gledao sam 10akminuta, nisam imo zivaca za vise i reso da ne kupujem ni jednu.
Nema nam spasa, jedino da nas pregazi neko, Nemci, Ameri, ko vec, i da im budemo robovi. Po meni jedino resenje. Inace, sami cemo se istrebiti do kraja ovog veka, ostace samo dijaspora.
:tick:

acivi

Ističe se
Poruka
2.756
Ja mislim da ako dodje do situacije da se nekome pomogne u nezgodi, moze gaza da bude sterilna kol'ko hoce, al ako je neki jadnik zguzvan u vozilu, ili ga je neko pregazio a ovaj se uvaljao u prljavstini kraj puta, kakva vajda od sterilne gaze? To je ipak prva pomoc, znaci samo dok ne dodje hitna. I sto kazes, moze da posluzi i krpa za pranje auta, isto mu je, nece od nje uhvatiti sidu.