paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
a sta se desava sa stranim vozacima koji voze kroz srbiju..??? zar i oni treba da kupe galenikinu prvu pomoc..?? koji imacili samo pisu ove zakone...
Nemacka ima uspesnu privredu i pun budžet,koji se puni na nacin koji dolikuje svim civiliziovanim zemljama.U Nemackoj prva pomoc uopste ne spada u obaveznu opremu.
Fino rečeno.Nemacka ima uspesnu privredu i pun budžet,koji se puni na nacin koji dolikuje svim civiliziovanim zemljama.
Ova nasa bagra samo gleda da izjebe ovaj napaceni narod,koji dozivljava susret sa saobracajnom policijom kao lovina i lovac.
Nemacka ima uspesnu privredu i pun budžet,koji se puni na nacin koji dolikuje svim civiliziovanim zemljama.
Ova nasa bagra samo gleda da izjebe ovaj napaceni narod,koji dozivljava susret sa saobracajnom policijom kao lovina i lovac.
Bas bi voleo da cujem nase ministre sta bi imali da izjave povodom tvog posta sa kojim se ja apsolutno slazem.Ja Galenikinu prvu pomoc necu kupiti makar ne vozio nikad vise!
Kuma mi tamo radi i kaze da se samo tako peru pare preko njihove firme tako da je i ovo klasicno trpanje novca u neciji dzep! Pretpostavljam da znate ciji!
Koristim nemacku prvu pomoc koja je bar dva puta opremljenija od galenikine tako da nedam da me neko pravi budalom!!!
Ćebence im ne treba a prva pomoć će im trebati ubrzo.
Evo sad gledam SAT, tacnije gledao sam 10akminuta, nisam imo zivaca za vise i reso da ne kupujem ni jednu.Ja Galenikinu prvu pomoc necu kupiti makar ne vozio nikad vise!
Kuma mi tamo radi i kaze da se samo tako peru pare preko njihove firme tako da je i ovo klasicno trpanje novca u neciji dzep! Pretpostavljam da znate ciji!
Koristim nemacku prvu pomoc koja je bar dva puta opremljenija od galenikine tako da nedam da me neko pravi budalom!!!
Nema nam spasa, jedino da nas pregazi neko, Nemci, Ameri, ko vec, i da im budemo robovi. Po meni jedino resenje. Inace, sami cemo se istrebiti do kraja ovog veka, ostace samo dijaspora.