Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.492
Fatalna je samo ona koja im dodje glave.Čuj ove muškarce, jedan pravi sebi ženu, drugi spominje paćenice, prostitutke
Kako i zašto su ovi muškarci postali frigidni a svaki ima svoju fatalnu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fatalna je samo ona koja im dodje glave.Čuj ove muškarce, jedan pravi sebi ženu, drugi spominje paćenice, prostitutke
Kako i zašto su ovi muškarci postali frigidni a svaki ima svoju fatalnu.
Svaka mi je dosla glave, al donje !Fatalna je samo ona koja im dodje glave.![]()
Vidiš da te kulturno odjebavam,nema potrebe da mi se obraćaš. Komentariši,piši ali mi se ne obraćaj lično,odjebaću te svaki putTebi niko ne brani da plenis okolo svojim britkim intelektom kojim nadasve dominiras a sto imamo prilike procitati u tvojim dubokoumnim postovima .
To nije djentlmenski uopšteNa autoplacu na nbg de sam se parkirao da bi mi ona dosla glave !
moze da lajkuje ako zeli![]()
Nisi u pravu, to što se neko oglašava nema veze sa tim. Nema kod mene felera. Ja sam idealna prilika, zato se i oglašavam da bi zainteresovane mogle to da saznajuAko ti sve tako veliko,znači imas neki feler što bi narod reko,čim izdajes ovde oglase
Da li je lepa, bez dece i želi da dobije decu?Imam na lageru jednu koja bi pristala da napravite ženu od nje![]()
AwwwwInjaaaaaooo <3 ammmm <3
Nastavi....nastavite dalje ali bez provociranja molim!
Švalerka?
Mislim da je u pitanju nešto dublje,finije,lepše.Švalerka?![]()
DuhovitoKrpa za pod?![]()
Ružna kvalifikacija za ljubav ali ok,poštujem.Krpa za pod?![]()

Disiz uvreda dragi gospodine...Ne meni nego prema dami koja je postavila temu.Dozvoli da te ispravim. Prostitutke su dame koje cene svoj rad ,trud, i vremei sukladno tome znaju to i da naplate. To ti ne umeš, što te svrstava u red loših prostitutki, ili poluprostitutki.
Ajm apolodžajz dir lejdi.Disiz uvreda dragi gospodine...Ne meni nego prema dami koja je postavila temu.