martta
Aktivan član
- Poruka
- 1.326
Nisam mu ljubavnica, ko sam ja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da. Odnos moci u toj vezi.Postoji razlika izmedju švalerke i ljubavnice?
Ko mu je onda supruga?Da. Odnos moci u toj vezi.
Muskarac ljubavnicu voli, a svalerku kreci.
Ka ljubavnici ga tera ljubav, a ka svalerki pozuda.
Ljubav je jaca i plemenitija emocija od pozude.
Zato ljubavnica ima moc nad muskarcem, a kod svalerkw, mocniji u tom odnosu je muskarac, ma koliko da se ona zavarava da ga ptickom kontrolise.
PrvaKo mu je onda supruga?
Treća po rangu ili prva?
Kupi nekuMeni ne treba ljubavnica, već žena da pravimo decu![]()

Pa sigurno ćeš je naći ovde među četiri žene krstarice.Meni ne treba ljubavnica, već žena da pravimo decu![]()
Varaš se sve moje drugarice sa fakulteta čitaju forum, jedna je upravo rekla ovaj tipus je jezaPa sigurno ćeš je naći ovde među četiri žene krstarice.
Polako, nije se još sasvim otvorioVaraš se sve moje drugarice sa fakulteta čitaju forum, jedna je upravo rekla ovaj tipus je jeza![]()
Izazivamo tePolako, nije se još sasvim otvorio
Ja sam otvoreno napisao svoje planovePolako, nije se još sasvim otvorio
Mac, macVaraš se sve moje drugarice sa fakulteta čitaju forum, jedna je upravo rekla ovaj tipus je jeza![]()
Lepo rečeno,ima ovoga puno ali na žalost,ovde ćeš više naići na sprdnju i ironiju nego na smisleni komentar.
To je fluidno.Ko mu je onda supruga?
Treća po rangu ili prva?
Kada pročitam ovo "Ja sam njegova glad" zamišljam kako sam neku ženu ugrizao za guzicu.
Da, ali to je lepo kad se ljudi vole, a cini mi se da bi ti da budes moralna vertikala i da osudjujes takvo ponasanje.Ona na Jozi Meho na njozi i tarlahajuuuu..
Danas sve to tako nekako funkcioniše.