"Nisam došao da donesem mir, nego mač"

JA KOJI JESAM

Poznat
Poruka
7.768
Otkud znaš da stvarno postoji?
Mozda te neko sanja.


Ja nisam čovjek.
Čovjek je san kojeg Ja sniva(m) i s kojim se poistovjećuje(m) kad totalno zaboravi(m) ko i šta zaista jeste/jesam.

Čovjek je (u ovom snu) centralna projekcija u projekciji mog snivanog svijeta. Svijet u kojemu je čovjek kojeg snivam je takođe moj san (projekcija), san koji nestaje kad se iz čovjeka probudim. Tako je i kad sam leptir, Sunce, Galaksija il’ Svemir.


Kako znam?
Probudio sam se iz sna u kojemu sebe doživljavam čovjekom, pa sam se u san ponovo vratio s jednim okom (trećim) još uvijek otvorenim. To se još zove i prosvjetljenje. Treće oko mi služi da njim vidim istinu, da još uvijek gledam u svoju budnu realnost, dok ostala dva projektujem u stvarnost sna i kroz njih gledam svoj stvoreni ‘svijet’, svijet kakav ga kao čovjek znam.
 

JA KOJI JESAM

Poznat
Poruka
7.768
Кад има неких мушких који себе доживљавају као женско што ти себе не би доживљавао као ЈА КОЈИ ЈЕСАМ иако си нико и ништа. Докле год ниси опасан по околину нећеш у лударуMa znam.
U pravu si.
Vidi samo šta se desilo Isusu u kojeg tako bezrezervno vjeruješ, slični tebi procijeniše i presudiše da je opasan za okolinu i “čovjek” završi na Nebu.

Je l’ Nebo ta ‘ludara’ o kojoj pričaš??
 

Гром

Domaćin
Poruka
4.182
Ma znam.
U pravu si.
Vidi samo šta se desilo Isusu u kojeg tako bezrezervno vjeruješ, slični tebi procijeniše i presudiše da je opasan za okolinu i “čovjek” završi na Nebu.

Je l’ Nebo ta ‘ludara’ o kojoj pričaš??
Св. Ап. Павле каже: будите луди да би сте били мудри, јер оно шта је пред Богом мудрост пред светом је лудост.
Дакле на небо иду и мудри и луди; у зависности ко процењује шта је лудост, Такода се може рећи да је небо нека врста "лударе"
 

aeternum

Elita
Poruka
15.533
Evo znam ja jos jedno tumacenje. To sto ljudi ne vole JS, i to sto brakovi i porodicne veze, pucaju pod tezinom JS doktrine. To nije zbog toga sto pokazuju karakteristike kulta, nego sato sto je isus rekao da ce to tako da bude. Da ce da donesu mac a ne mir. :D:D:D
Da prorecen je taj duhovni rat izmedju dobra i zla
to funkcionise kako je Isus prorekao:
Matej 10
34 Nemojte misliti da sam došao donijeti mir na zemlju. Nisam došao donijeti mir, nego mač.
35 Jer došao sam razdvojiti čovjeka od oca njegova i kćer od majke njezine i snahu od svekrve njezine.
36 Doista, čovjeku će neprijatelji biti ukućani njegovi.
37 Tko ljubi oca ili majku više nego mene, nije me dostojan.
Tko ljubi sina ili kćer više nego mene, nije me dostojan. 38 Tko ne prihvati svoj mučenički stup i ne ide za mnom, nije me dostojan.
39 Tko nađe svoj život, izgubit će ga, a tko izgubi svoj život radi mene, naći će ga.

pise da taj mac istine - razdvaja

To je duhovan rat i mac je mac istine.
A Istina je Bozja Rec.
istina je ta koja deli ukucane i donosi razdor u kuci...
Zato je Isus rekao
Tko ljubi sina ili kćer više nego mene, nije me dostojan

Zbog Biblijske istine razdvojice se ljudi

Dalje vidimo da je duhovni mac Rec Bozja

Efezanima 6:

11 Obucite se u oružje Božje, da biste se mogli održati protiv lukavstva đavolskoga. 12 Jer mi nemamo da se borimo s krvlju i s puti, nego s poglavarima, s vlastima, i upraviteljima ovog sveta tame, s duhovima pakosti ispod neba. 13 Uzmite zato oružje Božje, da biste se mogli braniti u zli dan i održati se.

14 Držite se, dakle, opasavši bedra svoja istinom, i obukavši se u oklop pravde, 15 a za obuću uzmite revnost koju daje jevanđelje mira. 16 A svrh svega uzmite štit vere, o koji ćete moći pogasiti sve plamene strele pakosnoga, 17 i kacigu spasenja uzmite, i mač duhovni koji je reč Božja. 18 Upravite u svako doba duhom molitve i molbe, i uz to bdite neprestano i molite se za sve svete.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.