Nisam bogata ali....

Znate one slucajeve ljubavi gde se vidi da nema leba? Mislim na "hleb" bukvalno. Kao oni se vole....i ona je iz solidne porodice,imaju dovoljno...i zaljubi se u nekog dzabalebarosa koji nije sposoban ni za sta....i navuce sebi bedu na vrat.

Mislim...dodju deca....ljubav nestala....ne moze da ode jer su deca mala....nema leba...

Zasto neke devojke ne razmisljaju racionalno? A?

Znate one slucajeve ljubavi gde se vidi da nema leba? Mislim na "hleb" bukvalno. Kao oni se vole....i ona je iz solidne porodice,imaju dovoljno...i zaljubi se u nekog dzabalebarosa koji nije sposoban ni za sta....i navuce sebi bedu na vrat.

Mislim...dodju deca....ljubav nestala....ne moze da ode jer su deca mala....nema leba...

moram priznati da ima smisla to što pričaš...ali da li si se zapitala kako je uopšte mogao da im se svidi dzabalebaroš...mene lenja osoba nikada ne bi mogla da privuče ma da je ne znam kakva riba..e sad da je siromašna al da je vredna osoba e onda mi ne bi bio problem jer bi se ja pobrinuo njoj za posao ili bi barem pokušao ali u svakom slučaju vredni ljudi se uvek snadju i nikad ne ostanu gladni!!!!

iskreno znam par slučajeva gde je devojka iz poštene i dobrostojeće porodice a sa dečkom je već 4 godine koji je teški propalitet...realno sama je to tražila!!!

jer se tad razmišlja klitorisom.

Ja mislim da dzabalebarosi veoma dobro znaju kako da odrade "posao" zavodjenja i prevare osobu,jednostavno oni tako zaradjuju za zivot i prezivljavaju....tako sto neko drugi radi za njih,a oni im prodaju finocu....

slažem se! ali bejb da neko ne može da izvali da je neko lenčuga bez perspektive posle nekoliko godina veze...?

Ali velika je istina da kao za inat ti debili su uglavnom i najveći zavodnici i najlepše devojke imaju..(znam lično par primera)

Ma ljudi su u stanju da se pretvaraju i da lazu i mazu o sebi,jos kad je zaljubljenost u pitanju,a zenska osoba je malo npr.prostodusnija eto ..a one koje svesno budu sa barabom i lencugom,koji ih jos pored toga sto ih iskoriscava i maltretira,a one ga voooooleeee..beeeeee,beeeeeee,muuuuu,muuuuuuu...njih ne zalim

joj Bejb,sad mi na pamet prvo padaju one dve nesrece sto nakrkase osmoro dece a jad i beda..kako su to izveli to samo oni znaju..ma vidis da more ljudi uopste ne razmislja o tome,samo daj da se kefamo,seks zabava za sirotinju,a ako se desi sta ima veze,gde je za dvoje tu je i za desetoro..

Ma ljudi su u stanju da se pretvaraju i da lazu i mazu o sebi,jos kad je zaljubljenost u pitanju,a zenska osoba je malo npr.prostodusnija eto ..a one koje svesno budu sa barabom i lencugom,koji ih jos pored toga sto ih iskoriscava i maltretira,a one ga voooooleeee..beeeeee,beeeeeee,muuuuu,muuuuuuu...njih ne zalim

A šta ti znaš o tome, ali iskreno?
Koliko si takvih slučajeva vidjela, znaš li za situaciju, razloge, išta?
Ne žališ... nemoj ni ismijavati.

Kako je lako tako sa strane dijeliti pecke... ovaj te iskorišćava, on te maltretira... glavno je ono: ja to nikada ne bih trpila, ja ne bih bila ovca. I zamisli, one ga vole, guske.
Da li ti ikako kapiraš razloge voljenja od strane maltretirane žene? Znaš li šta se krije iza volim ga, a ima masnicu na oku?
Ovca, jel da?

Back