gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
...ne treba mi ni tudje beda lol
Kao i obicno....znate moje podhebavacke teme na konto veze i braka jel' te....

Kao i obicno....znate moje podhebavacke teme na konto veze i braka jel' te....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kao i obicno....znate moje podhebavacke teme na konto veze i braka jel' te....![]()

Znate one slucajeve ljubavi gde se vidi da nema leba? Mislim na "hleb" bukvalno. Kao oni se vole....i ona je iz solidne porodice,imaju dovoljno...i zaljubi se u nekog dzabalebarosa koji nije sposoban ni za sta....i navuce sebi bedu na vrat.

Znate one slucajeve ljubavi gde se vidi da nema leba? Mislim na "hleb" bukvalno. Kao oni se vole....i ona je iz solidne porodice,imaju dovoljno...i zaljubi se u nekog dzabalebarosa koji nije sposoban ni za sta....i navuce sebi bedu na vrat.
Mislim...dodju deca....ljubav nestala....ne moze da ode jer su deca mala....nema leba...
Zasto neke devojke ne razmisljaju racionalno? A?
Mislim...dodju deca....ljubav nestala....ne moze da ode jer su deca mala....nema leba...
Zasto neke devojke ne razmisljaju racionalno? A?
Ja mislim da dzabalebarosi veoma dobro znaju kako da odrade "posao" zavodjenja i prevare osobu,jednostavno oni tako zaradjuju za zivot i prezivljavaju....tako sto neko drugi radi za njih,a oni im prodaju finocu....
slažem se! ali bejb da neko ne može da izvali da je neko lenčuga bez perspektive posle nekoliko godina veze...?
Ali velika je istina da kao za inat ti debili su uglavnom i najveći zavodnici i najlepše devojke imaju..(znam lično par primera)
Kao i obicno....znate moje podhebavacke teme na konto veze i braka jel' te....![]()
ljubav je to golema
Ma ljudi su u stanju da se pretvaraju i da lazu i mazu o sebi,jos kad je zaljubljenost u pitanju,a zenska osoba je malo npr.prostodusnija eto ..a one koje svesno budu sa barabom i lencugom,koji ih jos pored toga sto ih iskoriscava i maltretira,a one ga voooooleeee..beeeeee,beeeeeee,muuuuu,muuuuuuu...njih ne zalim