Nisam bio za nju

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam uspevala sama da shvatim da nisam nečiji prvi jedini ili dobar izbor
Ne veruješ da postoje ljudi koji mogu dobrobit voljene osobe da stave ispred sebe i da iskreno priznaju da nisu bili dovoljno dobri?
Verujem da postoje
Ali isto tako znam da nisu gladni medijske pażnje
I da ako zaista dodješ do tog zaključka nećeš ići okolo po svetu da govoriš o sebi
Vidi me ala sam faca ja sam iznad niskih strasti koje ljudi poseduju

Poslednja izmena:
Naletih na insta ponovo na zanimljiv rils, ovog puta čovek priča o bivšoj ženi i njenom sadašnjem mužu. Retko bi se tako nešto moglo čuti, pa sam baš zato postavila na ljis.

Mislite li nekad da vi niste prava osoba za nekog do koga vam je stalo?

Ne da nisam prava osoba za nekog,već prosto dešavala mi se spoznaja da sa nekim nisam kompatibilna. Budu ljudi ponaosob fantastični,al prosto im ne ide skupa.

Sad ovaj lik očigledno da je nakon izvjesnog vremena to osvjestio, da se naravi njegove bivše žene i tog muškarca bolje slažu, da joj on više odgovara. Koji mu je bio poriv da o tome javno govori to samo on zna, prebolio je uglavom,vidi se.

Мало објективности не би шкодило.
Што бих ја морао да будем "објективан" када гомила других није?

Управо зато настаје несигурност код људи јер им је неко усадио у главу да нису довољно добри за неког.

Јеси ти себи некада поставила то питање?

Што бих ја морао да будем "објективан" када гомила других није?

Управо зато настаје несигурност код људи јер им је неко усадио у главу да нису довољно добри за неког.

Јеси ти себи некада поставила то питање?

Naravno.
Recimo kad upoznajem neku osobu odmah pokušavam da procenim šta ću ja toj osobi i šta će ona meni. Da vidim svrhu.
ako me ubedi da želi biti sa mnom iz nekih razloga to uzimam u obzir. Ako procenim da želi samo nešto, sex ili vezu štagod, onda gledam u tim okvirima opet šta imamo jedno od drugog.
Kada shvatim da posle nekog vremena veze ili viđanja to gubi svoj smisao, da toj osobi ne trebam, da želi nešto drugo, da meni ne treba, da ja želim nešto drugo onda se povučem. Ne volim kada se stvari otaljavaju, ili da bude kako treba ili nije za mene.

Naravno.
Recimo kad upoznajem neku osobu odmah pokušavam da procenim šta ću ja toj osobi i šta će ona meni. Da vidim svrhu.
ako me ubedi da želi biti sa mnom iz nekih razloga to uzimam u obzir. Ako procenim da želi samo nešto, sex ili vezu štagod, onda gledam u tim okvirima opet šta imamo jedno od drugog.
Kada shvatim da posle nekog vremena veze ili viđanja to gubi svoj smisao, da toj osobi ne trebam, da želi nešto drugo, da meni ne treba, da ja želim nešto drugo onda se povučem. Ne volim kada se stvari otaljavaju, ili da bude kako treba ili nije za mene.
Ја никада нисам рекао себи или другима да ја нисам за неку жену и да је не заслужујем.

То је самоубијање у појам.

Naletih na insta ponovo na zanimljiv rils, ovog puta čovek priča o bivšoj ženi i njenom sadašnjem mužu. Retko bi se tako nešto moglo čuti, pa sam baš zato postavila na ljis.

Американс.... :roll:

Иначе, нико не треба да помисли да није достојан некога са ким је већ био јер, осим што се за то не добија никава захвалност и поштовање, самопоуздање пада, вера у себе се љуља и креће ваљање у живом блату, а мушкарац који се у таквом блату нађе више није привлачан ниједној девојци јер жене увек прво траже ђавола у мушкарцу па тек све остало. Тако да неки такав мушкарац који то дозволи себи може само да испадне пи*ка у очима жена и ништа више, а пошто је познато да амери масовно воле мазохизам тј. да им жена буде леди домина овај снимак је типичан за њих не за балканикосе.....ми се ипак (још) одупиремо томе, а и наше жене не воле такве мушкарце, срећом (још)....

Американс.... :roll:

Иначе, нико не треба да помисли да није достојан некога са ким је већ био јер, осим што се за то не добија никава захвалност и поштовање, самопоуздање пада, вера у себе се љуља и креће ваљање у живом блату, а мушкарац који се у таквом блату нађе више није привлачан ниједној девојци јер жене увек прво траже ђавола у мушкарцу па тек све остало. Тако да неки такав мушкарац који то дозволи себи може само да испадне пи*ка у очима жена и ништа више, а пошто је познато да амери масовно воле мазохизам тј. да им жена буде леди домина овај снимак је типичан за њих не за балканикосе.....ми се ипак (још) одупиремо томе, а и наше жене не воле такве мушкарце, срећом (још)....

kako može samopouzdanje da pada kada ima toliko drugih osoba? Naprotiv, ukoliko imaš veliko samopouzdanje kažeš pa dobro ne poklapamo se.

Kako nije privlačan? Pa, pobogu ima tako dobrih iebača, to što nisu više sa jednom ribom ne znači da neće biti sa drugom. To ne znači da nisi dobar u krevetu, već ne poklapaju se ličnosti, stalno se svađate, jbt postoji toliko razloga zašto se ljudi mogu ne slagati, i šta će im onda cimanje? To ne znači da bilo ko od njih nije dobar, već da nisu par. Što je to tako teško ukapirati? Ti koji su samopouzdani oni idu dalje, problem je sa ovima koji će kukati.

kako može samopouzdanje da pada kada ima toliko drugih osoba? Naprotiv, ukoliko imaš veliko samopouzdanje kažeš pa dobro ne poklapamo se.

Kako nije privlačan? Pa, pobogu ima tako dobrih iebača, to što nisu više sa jednom ribom ne znači da neće biti sa drugom. To ne znači da nisi dobar u krevetu, već ne poklapaju se ličnosti, stalno se svađate, jbt postoji toliko razloga zašto se ljudi mogu ne slagati, i šta će im onda cimanje? To ne znači da bilo ko od njih nije dobar, već da nisu par. Što je to tako teško ukapirati? Ti koji su samopouzdani oni idu dalje, problem je sa ovima koji će kukati.
Тај наратив који постављаш је већ другачији од оног из првог поста на овој теми, дакле скреће са теме. Ти си рекла да мушкарац треба себи да призна да није заслуживао да буде са неком девојком до које му је стало. То је скроз другачији контекст у односу на овај где тврдиш да мушкарац треба да се помири са тим да нема будућност са неком женом и за то се слажем. Велика је разлика. Апсолутно није неопходно да мушкарац себе унижава мислима како није заслужио неку жену до које му је стало.....може да прихвати растанак и без тога да себе баца у мазохизам те врсте, може да прихвати да га та жена неће тј. да не дели иста осећања и то је то, а ово кукавичко кукање како "ја њу не заслужујем, она заслужује бољег бла бла..."....ма ајде..... Па ја то себи не би дозволио иако нисам мушкарац који може да се похвали ни самопоуздањем ни да је "добар иебач", а камо ли неко са вишег нивоа од мог...... Рекох већ, то само у ретардираној америци има....овде људи просто нису такви јер хормони и хромозоми су нам још увек на месту, држе се.....

Poslednja izmena:

On ovde govori o poklapanjima karaktera, kaže bolji ZA NjU. Ne bolji od mene. I meni je to super. Ali sam sigurna da je i on našao bolju za sebe pa može da priča ovako prijateljski i ljudski.

Тако кад дође обичан или неимућан човек и крене да се распитује за жену која лепо изгледа одмах му кажу "није она за тебе".

Back