Nisam bio za nju

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislite li nekad da vi niste prava osoba za nekog do koga vam je stalo?
Ако немам самопоуздања - мислим да нисам права особа, a ако имам онда мислим да сам права особа за њу.
Онако како доживљавамо себе нам одређује многе ствари у животу.

Naletih na insta ponovo na zanimljiv rils, ovog puta čovek priča o bivšoj ženi i njenom sadašnjem mužu. Retko bi se tako nešto moglo čuti, pa sam baš zato postavila na ljis.

naravno, mnogo puta...ali necu da se lisim zadovoljstva ako procenim da mozemo biti vise nego poznanici

Naletih na insta ponovo na zanimljiv rils, ovog puta čovek priča o bivšoj ženi i njenom sadašnjem mužu. Retko bi se tako nešto moglo čuti, pa sam baš zato postavila na ljis.

Malcice mi cudno ovo pitanje. Pa ako me je ili odbila na pocetku ili razvela se od mene- onda naravno da nisam bio pravi za nju, logicna stvar. To ne implicira da je ona bolja od mene ili ja od nje vec jednostavno nismo iste energije, nije bilo obostranog klika.

Ja nikad nisam mislio da je ona bolja od mene. Samo sam video da nije za mene po onome što ja hoću i nije za mene po onome kako ona voli da zivi.

jednom sam bio zaljubljen ko klinac u zenu koja je svog muza sa mnom varala, ja mlad i neiskusan, bio spreman da pomerim planine za nju, ona je bila u pravu sto je bila u pravu da nismo jedno za drugo, jer dvoje u nekim trenucima zivota nemaju zajednicku budućnost, mladost ludost, ali i zivotna skola. Zavrsilo neslavno, mojom ogromnom tada klinackom ljubomorom, nisam bio na visini zadatka.

Nažalost, mislim da sam odgovorna što jedan čovek nije srećniji. Ne baš da sam ga sasvim unesrećila, ali da je mogao da prođe bolje. Volela bih da jeste, iako ili baš zato što ga neizmerno volim.
Nemoj da te grize savest, nije da sam nešto nesrećan. Da li sam mogao bolje da prođem? Možda, ali to je sad nebitno jer je dosta vremena prošlo. Znam da me i dalje voliš i baš zbog toga sam ti još davnih dana sve oprostio.

• Haha
Reactions: Red

Back