NIS Upozorava - Gazprom Invest platforma je prevara

S1MCRO

Elita
Poruka
17.535
Da li je još neko video reklame za nekakvo investiranje u trgovinu gasom i naftom preko nekakve Gazprom platforme?

Iako sve neodoljivo izgleda kao klasična prevara, malo mi je neobično da ta kompanija još uvek nije reagovala i da se te reklame vrte već neko vreme. Na sajtu na kojem obećavaju ogromne mesečne zarade su stavili sliku Novaka Đokovića :lol:

Ne znam da li je dozvoljeno da postavim link. Ako jeste, staviću ga, jer jedino tako možete da vidite ako do sada niste videli.

gp_invest.png
 
Poslednja izmena od moderatora:
"poznati pevac otkriva tajnu kako zaraditi 50 000 evra za jedan dan........"
"ovog coveka bankari mrze............otkrio kako zaraditi 1 milion evra........"
.....................................
da gospodari medija (i sveta) ne stoje iza ovakvih reklama, one ne bi ni ugledale svetlost dana.
A u "pozadini" uopste nisu pare u pitanju vec psihologija, manipulacija ljudskom svescu.

Ujedno i dokaz ko stoji iza medija, kako po pitanju ovih reklama tako i po pitanju Rusije, amerike, eu, ..........i celokupne globalne politike.
 
Malo sam istraživao ovu prevaru i ostavio im broj telefona kupljen na trafici i sve u svemu oni bukvalni zivkaju do besvesti sa virtuelnih brojeva ne znam gde ih kupuju rekao bih da je to VoIP u pitanju. Posle razgovora sa prevarantima dobijem https://westhillcapital.pro/ ovaj sajt u Viber poruci koji je takođe lažan. Smarali su me jedno 50 puta da instaliram AnyDesk aplikaciju na telefon i tako varaju ljude. Pokušavaju na sve načine da nasednete na njihovu prevaru i pokušavaju ljudima da hakuju telefone na prevaru.
 

Back
Top