Niš-regionalni spasilački centar

poslednji je cas da drzava nesto uradi na jugoistoku srbije ciji je nis centar....stanje u narodu je zabrinjavajuce....partije uspevaju da polarizuju narod,te se narod ne ujedinjuje...ali kad narod uvidi koliko ga partije razjedinjuju i njime manipulisu....????? ako se jugoistok ujedini i pokrene lavinu u srbiji bice svasta....juzna i istocna srbija su u najgorem polozaju,a srbija upravo od njih najvise ocekuje oko zastite nacionalnih interesa vezanih za kosovo....juzna srbija se prazni a drzava ne reaguje.....

poslednji je cas da drzava nesto uradi na jugoistoku srbije ciji je nis centar....stanje u narodu je zabrinjavajuce....partije uspevaju da polarizuju narod,te se narod ne ujedinjuje...ali kad narod uvidi koliko ga partije razjedinjuju i njime manipulisu....????? ako se jugoistok ujedini i pokrene lavinu u srbiji bice svasta....juzna i istocna srbija su u najgorem polozaju,a srbija upravo od njih najvise ocekuje oko zastite nacionalnih interesa vezanih za kosovo....juzna srbija se prazni a drzava ne reaguje.....

Dzaba im lavina kad nemaju para ni da stignu do skupstine.

To su mogli samo ovi americki stipendisti.

Niš -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da će sa ruskom vladom razgovarati o ideji da Niš postane regionalni centar za delovanje u vanrednim situacijama.
Niš bi, prema Dačićevim rečima, bio veliki logistički centar za delovanje u vanrednim situacijama, prilikom eventualnih elementarnih nepogoda, velikih požara ili poplava, zemljotresa i slično.

Svi ministri pricaju Nis ovo Nis ono a Nis propada li propada,ajde i ovo cudo da vidimo da li ce Nis postati regionalni centar za delovanje u van. situacijama..U Nisu se samo otvaraju supermarketi i drugo nista katastrofa,privreda jedna velika 0 .Samo lazu i mazu:mrgreen::mrgreen:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=08&dd=23&nav_id=377708

ma to je smesna prica.

a u Nisu vlada DS. Zato im tako i dobro ide z:D

Vlast briga za celu drzavu a kamoli za jugoistok Srbije,to sto Dacic i pojedini pricaju nesto to su price za malu decu..

kad bi drzava htela da resi problem uradila bi to vrlo jednostavno....donela zakon kojim bi lokalne samouprave raspolagale gradskim gradjevinskim zemljistem,i drugi zakon kojim se devastirane opstine oslobadjaju dela-ili kompletnog poreza na dohodak zavisno od nivoa razvijenosti....time bi potencijalni investitori uz besplatno gradjevinsko zemljiste bili motivisani da sele proizvodnju u ova podrucja zbog pogodnosti....time bi se rasteretio prebukirani beograd,a pocela bi neka proizvodnja po srbiji....normalno zakonski urediti do kad vaze povlastice,i odrediti parametre koje odredjuju stepen zaostalosti opstine...

kad bi drzava htela da resi problem uradila bi to vrlo jednostavno....donela zakon kojim bi lokalne samouprave raspolagale gradskim gradjevinskim zemljistem,i drugi zakon kojim se devastirane opstine oslobadjaju dela-ili kompletnog poreza na dohodak zavisno od nivoa razvijenosti....time bi potencijalni investitori uz besplatno gradjevinsko zemljiste bili motivisani da sele proizvodnju u ova podrucja zbog pogodnosti....time bi se rasteretio prebukirani beograd,a pocela bi neka proizvodnja po srbiji....normalno zakonski urediti do kad vaze povlastice,i odrediti parametre koje odredjuju stepen zaostalosti opstine...

heh pa to kad bi htela ali nece..!!

eeeeeeee nazalost kroz istoriju se pokazalo da mozemo mnogo da trpimo...ali kad prekipi slabo se kontrolisemo....ruzna osobina...

Pa kad ce da prekipi ako ne sada?:rtfm:

heh pa to kad bi htela ali nece..!!

Pa kad ce da prekipi ako ne sada?:rtfm:

veruj mi ne znam !!!! ne razumem ovaj narod....ja sam totalno nezadovoljan stanjem u drzavi...i najvise me boli kad se zalim poznanicima i prijateljima kazu mi -sta se ti bunis lako je tebi ????? neverovatno !!! kao ja treba da sam srecan sto moja deca nisu gladna i sto mogu da im pruzim osnovno....ne shvataju da mi je zao njihove gladne dece---ne razumem njihovu inertnost...iscekivanje da neko drugi resi njihov problem,dok oni cekaju sa strane...strasno....
kako politicari ubise ono najvrednije u svom narodu--PONOS,DOSTOJANSTVO,CAST,HUMANOST ......

veruj mi ne znam !!!! ne razumem ovaj narod....ja sam totalno nezadovoljan stanjem u drzavi...i najvise me boli kad se zalim poznanicima i prijateljima kazu mi -sta se ti bunis lako je tebi ????? neverovatno !!! kao ja treba da sam srecan sto moja deca nisu gladna i sto mogu da im pruzim osnovno....ne shvataju da mi je zao njihove gladne dece---ne razumem njihovu inertnost...iscekivanje da neko drugi resi njihov problem,dok oni cekaju sa strane...strasno....
kako politicari ubise ono najvrednije u svom narodu--PONOS,DOSTOJANSTVO,CAST,HUMANOST ......

Ni ja ga ne razumem svi samo cute i tu pricaju medjusobom,a pre koliko je mitinga i protesta bilo a sada je jos gora situacija a niko nista ne preduzima...:dontunderstand:

Ni ja ga ne razumem svi samo cute i tu pricaju medjusobom,a pre koliko je mitinga i protesta bilo a sada je jos gora situacija a niko nista ne preduzima...:dontunderstand:

e vidis..ako je po pameti milosa obrenovica koju je koristio i vojvoda zivojin misic,onda moze biti opasno.....naime...kad su izvestavali milosa sta radi raja--kad bi rekli psuju te milosu,proklinju,prete...on bi odgovorio onda stezi jos...povecaj namete...kad bi ga izvestili da raja cuti..eeee onda milos kaze popustaj buna samo sto nije.....tako je i vojvoda radio...kad je poslao svog ordonansa da proveri sta vojska prica u toku kolubarske bitke...kad mu je ovaj rekao da vojska samo cuti...naredio je povlacenje sa dostignutih polozaja sve do gornjeg milanovca--naredio da se podeli jedan obrok,cuturica rakije i najmanje 8 sati odmora....kad je sutradan ordonans dosao od vojske raportirao je da se stoka geacka rve,sve zivo psuju i kralja i otadzbinu....na svoje zaprepastenje odusevljeni misic je naredio da pozove sve komandante---i naredio je opsti juris---uspeh je bio potpun..

У том регионалном центру ће вероватно бити запослени Чак Норис и Жика Обретковић који ће да спашавају људе који својим начином живота стварају промену глобалне климе - пожаре,поплаве,суше...

Back