NIN, šta se događa

Daleko su od idealnih, ali što se tiče srpske unutrašnje politike ni režim ni žuti nemaju mogućnost cenzurisanja sadržaja, niti forsiraju neki poseban narativ, osim što su onako proevropski.

Juronjuz je sasvim ok, profesionalni su koliko to mogu da budu.

Kada je NIN u pitanju, čitala sam i čitam online izdanje.

https://www.nin.rs/politika/vesti/6...o-nije-borba-za-vlast-ovo-je-borba-za-slobodu

Ovo je intervju novog predsednika DS-a.

Da li je sada zbog Srđana Milivojevića NIN opozicion ili je deo medija koje je kupio sns, ne znam...

U globalu, ne postoje nezavisni mediji, možda su postojali nekoliko godina..posle više ne..

Neću da širim temu i pišem o još jednom mediju.

Уз "Политику" и "Политикин Забавник" једини од три преостала листа која су излазила и пре Другог рата, са прекидима. Моји покојни родитељи су радили у сва три (мајка у "Забавнику" који је у њену част, када је преминула, отворио рубрику "Цицин кутак") и њихово пропадање ми лично тешко пада.

Prvi put čujem da Stankovićku tako zovu, ali ako ne zna više u vezi Janićijevićke, otkud kod njih, nek objasni, ništa ne razumem, napraviti krug od izveštača RTS sa režimskih konferencija kad je bila korona, preko Euronjuza i NIN-a, do Insajdera sada, kao da je neko iz režima zajebao za neku ponudu ili je drugi neki dil u pitanju..............

Prvi put čujem da Stankovićku tako zovu, ali ako ne zna više u vezi Janićijevićke, otkud kod njih, nek objasni, ništa ne razumem, napraviti krug od izveštača RTS sa režimskih konferencija kad je bila korona, preko Euronjuza i NIN-a, do Insajdera sada, kao da je neko iz režima zajebao za neku ponudu ili je drugi neki dil u pitanju..............
Кад помену Инсајдер, ено га у МТС пакету... Чудно..
А тако станковићку зову јер је збиља за брукање. Сећам се серије "истраживања" мувања у РЕИК Колубари. Али сво "истраживање" само за период кад је туњави Дамњановић био на власти. Кад је био ЗЂ, то је било поштено брале, па после и тадић и "социјално-осговорна" Влада са СПС

Men žao..voleo sam tvoje pisanje na istoriji a i ovde aliii..
Mirišem bota koji više mrzi žute lopove nego što voli žvaljine teške kriminalce
Ignore
Ideš na ignore Skojevac, ćao!

3C3A2120-96FE-4728-A2CD-416C19B27ACE.jpeg

Juronjuz je sasvim ok, profesionalni su koliko to mogu da budu.

Kada je NIN u pitanju, čitala sam i čitam online izdanje.

https://www.nin.rs/politika/vesti/6...o-nije-borba-za-vlast-ovo-je-borba-za-slobodu

Ovo je intervju novog predsednika DS-a.

Da li je sada zbog Srđana Milivojevića NIN opozicion ili je deo medija koje je kupio sns, ne znam...

U globalu, ne postoje nezavisni mediji, možda su postojali nekoliko godina..posle više ne..

Neću da širim temu i pišem o još jednom mediju.
Još jednom, da li neko stvarno misli da su pod DOS-om mediji bili “nezavisni”, satanizacija svakog ko je protiv njih, “zavađanje sa svetom”, a sad drvlje i kamenje na Hila i Ameriku.

Back