V
Vragolasta Amfibija
Gost
eo ja ti verujem...
i ja sam ekstrayebach kao i vi.
i ja sam ekstrayebach kao i vi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fejs74:Velika je istina da sam izgibio nevinost sa nimfomankom, koja je prelepo izgledala (četvrta na izboru za Mis SFRJ).Ako lažem Vas lažem i sebe, ali ako bih odustao pred zoru (10 put) bila je u stanju da me gađa sa pikslom.Imao sam 15 ipo godina i sperma mi je udarala u glavu, ma šta u glavu prštao sam na sve strane.Odakle više ...pitala se ona.A ja jadan morao da spavam u školi na časovima.
LePiaf:Fejs, razne priche si uspeo ovde da isprichash za vrrrlo kratko vreme. Probao si i neke fazone sa neta da proturish kao svoje istinite dogodovshtine. Ko sad josh da ti veruje?
Deset puta? Aha...
Zar ti ne rece da si nevin?sinnke:Ako ti mozes 10 puta, ti si vanzemaljac. Ja nisam mogao vise od tri puta u najboljim godinama.
on je dosad svasta reko - ako ga citas dobijas utisak da je multipla licnostMcMillan:Zar ti ne rece da si nevin?
Samo desanka, plus sedenje na ruci da utrni...?
i meni - u istom smislu 8)McMillan:Ne, meni je bas gotivan
Ne u 'onom' smislu...
covek uci dok je ziv 8)McMillan:Oh, strasno, pa ovaj potpis se promenio na svim postovima...
McMillan:Zar ti ne rece da si nevin?
Samo desanka, plus sedenje na ruci da utrni...?
nego jes' ti sreo nifomanku u krevetu?McMillan:Stvarno. Istina.
Prikljucujem se izjavi, jer mislim da je cista izmisljotina.Nedavno je tako nesto bilo kod nas na TV-u u nekom talk showu.Miiiisim svasta...Kad_LupimLupim:Ja mu nista ne verujem
Kiss_me:Kad malo bolje razmislim... ja sebe mogu komotno nazvati nifomankom
1. nikad nisam odbila kad mi partner ponudi sex (ogranicavam se samo na partnera, da se ne pomisli sto drugo)
2. mogu vise puta dnevno, do duse, to obicno bude posle duzih pauza
Samantha Jouns:He he he
jesmo li mi sestre mozda???
Fejs74:Velika je istina da sam izgibio nevinost sa nimfomankom, koja je prelepo izgledala (četvrta na izboru za Mis SFRJ).Ako lažem Vas lažem i sebe, ali ako bih odustao pred zoru (10 put) bila je u stanju da me gađa sa pikslom.Imao sam 15 ipo godina i sperma mi je udarala u glavu, ma šta u glavu prštao sam na sve strane.Odakle više ...pitala se ona.A ja jadan morao da spavam u školi na časovima.