NIMFOMANKA U MOM KREVETU!

Fejs74:
Velika je istina da sam izgibio nevinost sa nimfomankom, koja je prelepo izgledala (četvrta na izboru za Mis SFRJ).Ako lažem Vas lažem i sebe, ali ako bih odustao pred zoru (10 put) bila je u stanju da me gađa sa pikslom.Imao sam 15 ipo godina i sperma mi je udarala u glavu, ma šta u glavu prštao sam na sve strane.Odakle više ...pitala se ona.A ja jadan morao da spavam u školi na časovima.

ma kaki jadan. nikad vise nije imao toliko sex neg tad........priznaj...:))))
ovo ti se dogodilo prvi poslednji put u zivotu....da imas 15 puta jednu zensku isto vece............:)))

Ne znam. Jednom sam sa jednom ribom proveo nekih 10tak sati, od 6 popodne do 4 izjutra i u tom periodu smo se kresnuli 6 puta. 4 puta je ona trazila. Jeli to nju karakterise kao nimfo?
Doduse, inace se kresnemo po 2 puta minimum, a 3 je vec klasika...
I, ovaj, nije bilo u krevetu... Bar ne svih 6 puta.

Kad malo bolje razmislim... ja sebe mogu komotno nazvati nifomankom :D
1. nikad nisam odbila kad mi partner ponudi sex (ogranicavam se samo na partnera, da se ne pomisli sto drugo)
2. mogu vise puta dnevno, do duse, to obicno bude posle duzih pauza :)

ok recimo da je sve ovo tako ko shto napisa.....jesil stao i zapito sebe shta neki dobronamerni forumash(poput mene) treba da ovde pishe....ako ne o tome dal je to istina il nije....shto tje retji nisi mislio shta da neko pishe....vetj si ispovedo svoje gubljenje nevinosti....a onda si mogo i staviti temu "kako ste izgubili nevinost" pa da onda navedesh svoj sluchaj....i da ja tu stavim kako me silovala zhenska rukomenta reprezenracija indije dok sam bio na barbadosu one se tamo pripremale za neki svetski qp il neshto....i bili apartman pored apartmana u hajatu....i one me ovukle u svoj APARTMAN i silovale me narednih 7dana....sve se menjale....a hranile me sako dimljenim lososom pistatjima i palachinkama sa nekim prelivom od avokada....tad mi je bilo 12god....ah....mlados ludos

Fejs74:
Velika je istina da sam izgibio nevinost sa nimfomankom, koja je prelepo izgledala (četvrta na izboru za Mis SFRJ).Ako lažem Vas lažem i sebe, ali ako bih odustao pred zoru (10 put) bila je u stanju da me gađa sa pikslom.Imao sam 15 ipo godina i sperma mi je udarala u glavu, ma šta u glavu prštao sam na sve strane.Odakle više ...pitala se ona.A ja jadan morao da spavam u školi na časovima.

Ehehe... Zato sam ja u tvojim godinama drkao po nekoliko puta na dan ako naletim na neku nimfomanku, da joj pokazem gde joj je mesto.... ALi umesto toga ja naleteo na polu-frigidnu.... :( :( :(

Back