Nimfomanija

normalan broj seksualnih odnosa NEDELJNO

• MANJE OD 3

• OD 3 DO 5

• VISE OD 5

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pazi uvredljivo je ako kažeš a ona to nije... Na primer i meni su rekli da sam manijak što sam nekim trebama na fejsu komentarisao sliku sa "uf kaka ti je guza napunio bi je...". Mada nisam puno ni pogrešio, i oni isto misle, nego nemaju muda da napišu...

Ne znači samo da voli više od proseka. Ako samo voli više od proseka, nije nimfomanija.

Citiram Wikipediju: "No, nakon postignute genitalne stimulacije, žene ne osjećaju emocionalno ili bilo kakvo drugo zadovoljstvo."

Znači žena koju seks zadovoljava, ma koliko ga volela, nije nimfomanka. Nimfomanka je samo ona koju seks ne zadovoljava a ima neprekidnu želju za njim.

Slična je pojava kod muškaraca satirijaza. Tada je muškarci ud neprekidno ukrućen, ne opušta se ni nakon ejakulacije. Za razliku od žena, satirijaza zna da bude veoma bolna.

Ne znači samo da voli više od proseka. Ako samo voli više od proseka, nije nimfomanija.

Citiram Wikipediju: "No, nakon postignute genitalne stimulacije, žene ne osjećaju emocionalno ili bilo kakvo drugo zadovoljstvo."

Znači žena koju seks zadovoljava, ma koliko ga volela, nije nimfomanka. Nimfomanka je samo ona koju seks ne zadovoljava a ima neprekidnu želju za njim.

Slična je pojava kod muškaraca satirijaza. Tada je muškarci ud neprekidno ukrućen, ne opušta se ni nakon ejakulacije. Za razliku od žena, satirijaza zna da bude veoma bolna.

zasto voli ako joj ne pruza zadovoljstvo

Pazi uvredljivo je ako kažeš a ona to nije... Na primer i meni su rekli da sam manijak što sam nekim trebama na fejsu komentarisao sliku sa "uf kaka ti je guza napunio bi je...". Mada nisam puno ni pogrešio, i oni isto misle, nego nemaju muda da napišu...
Nije problem sto si ti to pomislio,stvar je u tome sto takav komentar nije oblik socijalno prihvatljivog ponasanja.Ali devojke koje svoje dupe stavljaju kao centar slike i traze takve komentare.

Nije problem sto si ti to pomislio,stvar je u tome sto takav komentar nije oblik socijalno prihvatljivog ponasanja.Ali devojke koje svoje dupe stavljaju kao centar slike i traze takve komentare.

otkud znas sta ona trazi

- - - - - - - - - -

za sve postoji vreme i mesto

jesu ljudi zivotinje i sex nije tabu

ali nije isto kad nesto kazes na javnom i na privatnom skupu

otkud znas sta ona trazi
Ok,ti kada prodajes auto slikas auto jel tako? Stavljas akcenat na to sto nudis.Devojka koja trazi komplimente toga tipa,koja peca paznju svojim telom trazi to.Zasto ne moze da se pozira normalno? Ako je dupe ili sisa u fokusu znaci da se to prodaje.Ako je uopste bila takva slika pa je decko komentarisao dupe te cure.Mozda i nije bila,mozda gresim.

pretpostavka je zeznuta stvar

posebno ako reakcija zavisi od raspolozenja i polozaja zvezda

- - - - - - - - - -

sta mislite koliko je normalno , koliko je prosek

mozda bi mogla neka anketa

Ja mislim da je to zena koja bez seksa ne moze normalno da funkcionise.Suvise je napeta i stvara stresne situacije tamo gdje ih objektivno i nema.E sad koliki su njeni polni apetiti izrazeni nekom kolicinskom cifrom stvarno ne bih mogla reci.......

Nema odgovora. Prosek/normala je potpuno arbitrarna, a Viktorijanska nebuloza da je nimfomanija poremecaj je odavno odbacena osim u religioznim krugovima.

Apsolutno nema ništa uvredljivo u tome. Jedino što je licemerno kad devojke koje su nimfomanke glume teške konzerve.
Kad prestanemo da im vezujemo ljudsku vrednost i socijalnu reputaciju sa seksualnim navikama prestace i one da glume finocu.

Poslednja izmena:
Viktorijanska nebuloza da je nimfomanija poremecaj je odavno odbacena osim u religioznim krugovima.
Nimfomanija nije samo i prosto povećana želja za seksom.
Nimfomanija je istovremeno želja za seksom ali toj ženi seks ne donosi zadovoljstvo i opuštanje - prema tome jeste poremećaj.

Žena kojoj seks donosi zadovoljstvo i opuštanje nije nimfomanka makar imala želju za seksom svaki sat!

Sve to nema nikakvu vezu sa bilo kakvim brojevima i bilo kakvim prosekom.

muškarci poznaju žene u dušu, čitaju ih ko bukvar (to muškarci koji su išli u školu :mrgreen:). one žene koje bi seks redje od njih, to su kur_ve, a one koje bi češće od njih, e te su nimfomanke. ne mogu žene muškarce po pitanju seksa zamajavat, nema šansee. :cool:

:rotf:

Back