Nikolić već uzdrmao Balkan

Sam se balan uzdrmava, po amerckoj i nemackoj naredbi. Za svaki slucaj. Ko vele , mozda ih je prevario....
Oni to rade, da bi ga lakse skinuli, kad im obavi ono zbog cega su ga stavili da bude predcednik. E sad , ako ih je izlagao... onda svaka cast.

pa znas kako, dragi muz od meri vorlik koji je isto u bugarskoj sto je ona ovde dobio je ekspres pedalu bas zbog onog sto je radila meri ovde i oni pre nje, znaci mesao se u interne stvari i ucenjivao mozda i pretio izmedju redova... znaci niko ne moze da me ubedi da za svako misljenje mora da se ide na brifing u usa ambasadu ma kako to bilo politicki "mudro" i protokolarno pametno.... evo krka je odjurio kod meri posto je ivica satro negde u pripizdini i kao ne moze da je vidi.... znaci ako jedan nece ima uvek ko oce.

Imali smo jednog koji ih je lagao pa smo super prosli s njim. :roll: Mislio je da je prepametan, a ispostavilo se da je glup kao top, a jos gluplji oni koji su ga birali godinama.

Jeste. Pa so posle imali jednog koj je lagao Srbe, a sa hrvatima , sitparima i nemcima se dogovarao protiv Srba... Ni on nije sjajno proso. a ni mi s njim. A njegovi glasaci ce u istoriji ostati upamceni kao prigluppi soliterski pomodarri s jakim provincijskim kompleksima , cija ce se deca stideti sto su im roditelji tako brzo bulevare nazvali po jednom obicnom folirantu... A posle njega smo imali opet izvrsnog komunistu, ali stambolicevca, koga je pola Srbije zvalo Forest Gamp od miloste. On ce biti upamcen po mnoogim detaljima. Zaista po mnogim, i raznovrsnim štetama koje je naneo, a i po diktaturi, kakvu Srbija nije imala zaista odavno... Još od hrvata Tita.

Poslednja izmena:
Da, ogromna razlika od 2% ili manje od izaslih na izbore. Ma uzivajte u mladosti i lepoti, obrazovanju i postenju srpskog preCednika.
Znaš šta Regica ...? Malo je previše bilo ovih tvojih školovanih, prepametnih, uštogljenih što sviraju klavir i pohode operu, što lepo govore a još lepše izgledaju, što se samo sory izvinjavaju bez da čekaju i drugu stranu, što prosjače po svetu kintu i prodaju dedovinu...

Ajd malo istrpi, zatvori se negde na neko vreme kad već nisi u stanju da poštuješ volju naroda s kojim živiš, pa da vidimo šta može da uradi ili pokvari običan čovek, "neškolovan" i ne po tvojoj meri...

Žao mi te, moraćeš stisnuti zube i trpeti bar neko vreme, a to ti je za nauk da drugi put izađeš i glasaš, ništa nije gotovo dok se ne završi...

pa znas kako, dragi muz od meri vorlik koji je isto u bugarskoj sto je ona ovde dobio je ekspres pedalu bas zbog onog sto je radila meri ovde i oni pre nje, znaci mesao se u interne stvari i ucenjivao mozda i pretio izmedju redova... znaci niko ne moze da me ubedi da za svako misljenje mora da se ide na brifing u usa ambasadu ma kako to bilo politicki "mudro" i protokolarno pametno.... evo krka je odjurio kod meri posto je ivica satro negde u pripizdini i kao ne moze da je vidi.... znaci ako jedan nece ima uvek ko oce.

Ono... ima utrkivanja naravno. A ima i kreiranja informatinog programa na RTSu, u samoj ambasadi.
Naravno, Nisam ja ni mislio da direktno ambasador komanduje našim politicarima ta treba da urade. To SMSovima rade najverovatnije sekretarice, pa lozaci, pa onda ložačeva švalerka... i naravno, ne mislim da USA ambasada to radi licno i direktno...Ma jok... Te naredbe posalje neki nizi sluzbenik hrvatske ambasade... a onda se ovi naši postroje mirno... i pevaju Krašššš, vegetaaaa, poooooodravvvvvkaaaa, i onda pogadjaju šta bi ovi vilelei.. pa se utkuju ko ce da ispuni naredjenja šte brze i efikasnije. I da vidiš kako znaju hrvateski kad treba... sunce ti žarkovo.

Znaš šta Regica ...? Malo je previše bilo ovih tvojih školovanih, prepametnih, uštogljenih što sviraju klavir i pohode operu, što lepo govore a još lepše izgledaju, što se samo sory izvinjavaju bez da čekaju i drugu stranu, što prosjače po svetu kintu i prodaju dedovinu...

Ajd malo istrpi, zatvori se negde na neko vreme kad već nisi u stanju da poštuješ volju naroda s kojim živiš, pa da vidimo šta može da uradi ili pokvari običan čovek, "neškolovan" i ne po tvojoj meri...

Žao mi te, moraćeš stisnuti zube i trpeti bar neko vreme, a to ti je za nauk da drugi put izađeš i glasaš, ništa nije gotovo dok se ne završi...

Ma jasno mi je, sada su u Srbiji na ceni neskolovani korupcionasi. Diplome na prodaju!!!

Ono... ima utrkivanja naravno. A ima i kreiranja informatinog programa na RTSu, u samoj ambasadi.
Naravno, Nisam ja ni mislio da direktno ambasador komanduje našim politicarima ta treba da urade. To SMSovima rade najverovatnije sekretarice, pa lozaci, pa onda ložačeva švalerka... i naravno, ne mislim da USA ambasada to radi licno i direktno...Ma jok... Te naredbe posalje neki nizi sluzbenik hrvatske ambasade... a onda se ovi naši postroje mirno... i pevaju Krašššš, vegetaaaa, poooooodravvvvvkaaaa, i onda pogadjaju šta bi ovi vilelei.. pa se utkuju ko ce da ispuni naredjenja šte brze i efikasnije. I da vidiš kako znaju hrvateski kad treba... sunce ti žarkovo.

to je i najtragicnije u celoj prici
da ti nizi sluzbenici i birokrate
odredjuju kakva ce ti biti drzava

pitanje je dal je to urodjena poniznost
ili strah da ce izace iz price sa nogama napred
jer jednom kad postanes clan neke druzine
nema izlaska dok gazda to ne kaze

q noc.

Pitaj Bilju, ona barata tim procentima... :lol:

ма небитно,
чисто сам тео да видим дал овај двојац брезалтернативних вођа јединог пута
имају ЗАЈЕДНО гласова колко је својевремено имо Балкански касапин и највећи тиранин 20-ог века.....:)

ма небитно,
чисто сам тео да видим дал овај двојац брезалтернативних вођа јединог пута
имају ЗАЈЕДНО гласова колко је својевремено имо Балкански касапин и највећи тиранин 20-ог века.....:)

Ih, imao je on na nekim birackim mestima i vise od 100%. A cestitke su pljustale sa svih strana, a najdraza mu je bila ona od 12 zena iz Besne Kobile.

Nije Nikolic uzdrmao krhku balkansku "stabilnost",vec uneo sumnju i zebnju zapadnih kabadahija i siledzija, da nece bespogovorno izvrsavati naloge i biti lutka na koncu,kao njegov prethodnik.A taman se bili lepo navikli,sve islo kao podmazano...

Jasna*

Bednici kvislinshki, kao da Srbstvo ne zna ko je, shta je i za chije interese radi "agencija" AP.

Ista "agencija" javljajucu iz Londona, ispoljavanje britanskog nacionalizma naziva patriotizmom.

Zlikovci i satrapi imaju pravo na nacionalizam a Srbi nemaju.

Da nije bilo jevrejskog nacionalizma, sumnjam da bi bilo Izraela, naprimer.

Svaki Srbin i Srpkinja trebahu se ponositi svojim nacionalizmom, to je ono shto nas je oslobodilo od Osmanlija pa do shvapskih pokushaja da nas unishte u vishe navrata.

Gavrilo

iskreno od borisa i njegove ekipe mi se povracalo od prvog dana kada sam ih video na gomili

problem sa ovima je sto mi deluju krajnje nezainteresovano.... a to nije ni malo dobro. kostunica je tako isto delovao ali on je imao u malom prstu neke stvari kao sto su medjunarodni odnosi.

mozda je resenje u vladi strucnjaka i ljudi iz struke a takvih fala bogu imamo ko pleve.... samo je problem gde ce zasluzni stari a i ovi novi revolucionari....

kao sto vidite najvecu frku i dreku dizu tradicionalni srpski neprijatelji - bosnjaci, hrvati, siptari, amerikanci, svabe

ove ostale boli uvo tj potpuno im je svejedno sto je i normalno

okupatori i neprijatelji srbije su u strahu da se Srbin konacno probudio i da vise nece da bude svapsko-americki ROB I SLUGA

ZIVELA SRBIJA! SMRT EU! SMRT NATO PAKTU!

Back