Николић решио да се кандидује за председника

А ко ће добити гласове аполитичних и полуаполитичних и оних што не мисле на политику али ето, кад је гласање реше да прошетају до бирачког места, а нешто и н егледају Тв дневник, не читају овај форум (бар не ПДФ политика).

apolitični po pravilu glasaju protiv...Tadić nikada ne bi izgubio izbore da se toga dana nisu pokrenuli apolitični

..

Nije mi jasno da se pozicija sefa vlade (Minsterpräsident?) napusta da bi se kandidovalo za mjesto Predsjedinka
koje ima samo reprezentativnu funkciju. Sta je motiv tog nelogicnog cina?

Moze li mi jedan politicki verzirani kolega to aforisticki kratko i jasno pojasniti?

Ленштино- имаш то на неколико места објашњено; укратко- председник даје мандат за Премијера, а онда постави послушног, који све ради по диктату.
Тако држи обе функције и смањи себи опозицију.

Нема шансоне да Поздерче прешиша Тому.

Али, видећемо, да ли ће чича уопште да се кандидује, или је само блефирао, а заправо гланцао казан за раџу...

Чича се двадесет и седам година бави политиком. Чичин људски и историјски и ванвременски идентитет је политика. ДА нема политике, био би паћенички губитник транзиције који је једва чекао да напуни 65. да би добио бедну пензијицу од 18 000 динара.

Уместо тога, због политике је постао неко и нешто. Е сад, 22 године је чекао да дође на власт ( не рачунамо оно мало са СПС ЈУЛ). И кад је добио власт, постао је нечија пачавра, уместо да буде господин председник.

Зар да остане упамћен као неки бескичмењак? Не бих рекао да је Томча бескичмењак.

Је л' у причи о Франкенштајну доктор убио свог монструма?

У целој овој причи Муслију нема резервне гласове за други круг. Можда мањи број Томчиних и мањи број Вјекославових гласова. Али мали, малецни број. Сви други би у другом кругу могли да добију гласове оних који остају испод црте, само Муслију нема од кога да добије гласове оних који су остали испод црте.
Јесте, ако Поздерац иде у репесаж са Вучићем.
Али, ако иде Николић- онда би сви ви жуће гласовали за Вучића, само да са" евро-пута не скренемо"...;)
Мада би онда било као референдум- Русија или ЕУ, а то би баш било зачупављено...

Ленштино- имаш то на неколико места објашњено; укратко- председник даје мандат за Премијера, а онда постави послушног, који све ради по диктату.
Тако држи обе функције и смањи себи опозицију.
..

Mozda sam ja malo "Welfremd", ali zasto taj "Mocnik" ne ostane i dalje na vlasti i postavi xy-vazala za predsjednika?
Nesto slicno sto onaj u Crni Negro cini dvije decenije?

Јесте, ако Поздерац иде у репесаж са Вучићем.
Али, ако иде Николић- онда би сви ви жуће гласовали за Вучића, само да са" евро-пута не скренемо"...;)
Мада би онда било као референдум- Русија или ЕУ, а то би баш било зачупављено...

Жуће не би гласали никад за Вучића.

Вучић је жућама архинепријатељ а не Томча.

Marko Somborac ‏@somboracmarko 4m4 minutes ago
More
'Не плашим се ни савезника њихових страних, ни медија, а понајмање тајкуна'
-a sad me izvinite idem kod blera, vecine medija i bogoljuba
0 replies 1 retweet 2 likes
Reply Retweet 1
Like 2
Marko Somborac ‏@somboracmarko 18m18 minutes ago
More
'nismo dobijali glasove na demagogiji i populizmu, evo gotove kule, evo istorijskog rasta, i evo - ne kandidujem se za predsednika'
0 replies 3 retweets 9 likes
Reply Retweet 3
Like 9
Marko Somborac ‏@somboracmarko 20m20 minutes ago
More
'и онда кад смо највише нападани и кад нису бирали речи којима ће се обраћати нашим дивним члановима'
sta im rade iskompleksirani bednici

Не бих рекао да је Томча бескичмењак.
Тја, видећемо.
Надам се да је разрадио сценарио за опцију која се десила, да га је Вучић "отковао". Треба му сад армија "тркача" да покрене базу странке и направи пуч, да би уздрмао Вучића, као главног конкурента.
А у Поздерца не верујем; бар пола жутих њега не виде као бољег кандидата од Јанковића, и као такав нема рејтинг за други круг ни на трикове...:think:

По мојим информацијама- требаће пуно стиропора.
Доста њих ће се приклонити Николићу, ако дође до цепања СНС. Многима се Вучић смучио и у самој странци...

Kako da im se nije smucio, oni ce na njega da se bace ko hijene.. stari su to radikali.. Pazi od 2013 on dovodi masu ljudi van SNS-a i postavlja ih na kljucne funkcije.. Krstic, Radulovic, Zorana, Verbic, Knezevic, Ljajic, Vulin, Brnabic, Kuburovic, Sinisa Mali, Selakovic, Stefanovic.. ovako na brzinu.. ugurao lovu preletacima i klincima.. pa jos gomila iz SPS-a (ali ajde koalicija).. pa se uvlaci Cedi, pa Canku, pa Siptarima, pa Hrvatima, pa ide u Srebrenicu, pa u Brisel, pa koketira sa NATO paktom, pa je zajebao Kosovo koliko je moglo, pa moj prijatelj Toni Bler, moj prijatelj ovaj, onaj.. Svi su mu prijatelji sem Rusa.. Kada si ga cuo da kaze moj prijatelj Medvedev, ili Rogozin..

Iz ugla starih SNS-ovaca (radikala), sve naopako.. Razvalice ga..

Дачићева подршка АлеВуу више не вреди ни пет пара.

Сви еспеесовци ће да гласају за Томчу, Јеремију или евентуално Шексија.

Време је да се спреми Ружић за опасну борбу.

- - - - - - - - - -

Сад је време да и жути Бујке који је сво ово време био спавач, пређе на страну светлости.

Жуће не би гласали никад за Вучића.

Вучић је жућама архинепријатељ а не Томча.
И са једним и са другим жути су у спору.
Вучић их је одјурио са "касе", али ради исти "стратешки" пројекат као и они, одвлачи Србију ка ЕУ и НАТО; то ј задатак од највеће важности, и ако им газда нареди- гласаће за Вучића.
Тома вуче ка Русији, али је једини који би могао да толико ослаби Вучића, да је ту интерес жутих да припомогну...;)
Цомплицовано ко црева...

- - - - - - - - - -

Сад је време да и жути Бујке који је сво ово време био спавач, пређе на страну светлости.

Ово је занимљиво доба за српску политику.

- - - - - - - - - -

Citao sam intervju u Sputniku sto je danas dao Tomca.ipak je kurton bio i ostao, Samo talasa da bi sto vise izvukao nema nista od kandidature.

Kako da im se nije smucio, oni ce na njega da se bace ko hijene.. stari su to radikali.. Pazi od 2013 on dovodi masu ljudi van SNS-a i postavlja ih na kljucne funkcije.. Krstic, Radulovic, Zorana, Verbic, Knezevic, Ljajic, Vulin, Brnabic, Kuburovic, Sinisa Mali, Selakovic, Stefanovic.. ovako na brzinu.. ugurao lovu preletacima i klincima.. pa jos gomila iz SPS-a (ali ajde koalicija).. pa se uvlaci Cedi, pa Canku, pa Siptarima, pa Hrvatima, pa ide u Srebrenicu, pa u Brisel, pa koketira sa NATO paktom, pa je zajebao Kosovo koliko je moglo, pa moj prijatelj Toni Bler, moj prijatelj ovaj, onaj.. Svi su mu prijatelji sem Rusa.. Kada si ga cuo da kaze moj prijatelj Medvedev, ili Rogozin..

Iz ugla starih SNS-ovaca (radikala), sve naopako.. Razvalice ga..
Логично. Али- видиш да се дигла "ала и врана" да утуви раји у главу како је Вучић и даље једини Месија...:think:

Citao sam intervju u Sputniku sto je danas dao Tomca.ipak je kurton bio i ostao, Samo talasa da bi sto vise izvukao nema nista od kandidature.

Da li je iko spreman da se više žrtvuje zbog te naše Srbije. Ja ću to i da dokažem, samo što oni koji me dobro poznaju, a mislim da me po nekim potezima građani Srbije dobro poznaju, znaju da ne volim kada neko želi da me ponizi, kada neko želi da me zgazi, da uništi moje dostojanstvo. O svemu mogu da se dogovorim, ali to da me neko ponizi do mere da pomislim da više ništa nikome ne predstavljam u Srbiji, to nikome neću da dozvolim. I tu su moje dileme koje ću ja sigurno rešiti tako da Srbiji bude najbolje.

Логично. Али- видиш да се дигла "ала и врана" да утуви раји у главу како је Вучић и даље једини Месија...:think:

Jeste, ali Grobar je vec prosao jednu satanizaciju 2012 godine.. Cak su tvrdili da ce biti rata ako bude izglasan.. Vidis da ima kozu ko hipopotam, ovi iz SNS-a su kenjali po njemu dve godine, nije trepnuo..

Uzgred, Vujovic je potencijalni za premijera, tako da Dacicevi glasovi odose Tomi..

Муслију прс'о ки обланда

- - - - - - - - - -

Jeste, ali Grobar je vec prosao jednu satanizaciju 2012 godine.. Cak su tvrdili da ce biti rata ako bude izglasan.. Vidis da ima kozu ko hipopotam, ovi iz SNS-a su kenjali po njemu dve godine, nije trepnuo..

Uzgred, Vujovic je potencijalni za premijera, tako da Dacicevi glasovi odose Tomi..

Муслију гура Недимовића за премијера........наравно у влажним сновима

Sputnik Србијa ‏@rs_sputnik 54 минпре 54 минута

#EKSKLUZIVNO Nikolić za Sputnjik: Pretpostavljam da je Aleksandar Vučić odlučio da se ne dogovorimo

- - - - - - - - - -

Ајде бре Томчо. Пресеци к'о чо'ек!

Н' уме, кад је све врпце до сада пресецао Вучић.

Back