Николић решио да се кандидује за председника

:hahaha: ti izgleda vodiš evidenciju...bolje pamtiš nego mi

Чињеница је да боље знам за кога си ти гласао него што то знаш ти.

овај пут можеш да бираш. Вук Пиздерац, Сале Прангија или Бошкић. Немој за Томчу, ма колико да ти рука буде вукла ка његовом броју.

Чињеница је да боље знам за кога си ти гласао него што то знаш ти.

овај пут можеш да бираш. Вук Пиздерац, Сале Прангија или Бошкић. Немој за Томчу, ма колико да ти рука буде вукла ка његовом броју.

ako se Toma ne kandiduje ja i ne glasam...ubeđen sam da jedino Toma može da sruši Vučića

Војвода окупља четнике и дели им стиропор.

По мојим информацијама- требаће пуно стиропора.
Доста њих ће се приклонити Николићу, ако дође до цепања СНС. Многима се Вучић смучио и у самој странци...

Ти си, несрећниче- досадан...[emoji38]
Без садржаја, знања и специфичне тежине.
Васпитно запуштен, такође.
Треба да нађеш неко друштво које то што покушаваш може да забави, да не смараш нас, одрасле...:bye:
[emoji38]
Pa ajde onda tebe da kandidujemo! Samo što ti ne znaš šta je konktetnost, niti kako bi to moglo da izgleda[emoji53]

Pa jel ti stvarno misliš da bi ja pored ove moje ovolike nauke ulazio u Vučićevu i Tomićevu glupu glavu da tražim sadržaje:zblesav:

Mislim, ja to samo kolko treba za podyebavanje i suštinsko botovanje u sopstvene svrhe, za kandidaturu[emoji38]

Nis valjd mislio da ću baškove stvarno ozbiljno da razmatram[emoji57]

De se to uozbilji. A zamalo sam bio pomislio da se opametio[emoji14]

...onaj što manipuliše umovima :nosijelku:

Дванаеста, Томча
Четрн'еста Бошкић
Шеснаеста Крадуле

Седамнаеста...не враћај се на почетак.
Признај- криво ти је што твоји немају ни приближно јаког кандидата као Тому- заштитника слабих и немоћних...

Признај- криво ти је што твоји немају ни приближно јаког кандидата као Тому- заштитника слабих и немоћних...

Моји имају два таква кандидата. Биће мртва трка између њих обатројице за улазак у други круг са кандидатом за Ф одељење.

Дванаеста, Томча
Четрн'еста Бошкић
Шеснаеста Крадуле

Седамнаеста...не враћај се на почетак.

sam si rekao da Jeremić nije cvećka ali da je jedini cilj srušiti Vučića...ajmo svi da glasamo Tomču jer on jedini ima šanse da odvuče bar pola glasača SNS-a

sam si rekao da Jeremić nije cvećka ali da je jedini cilj srušiti Vučića...ajmo svi da glasamo Tomču jer on jedini ima šanse da odvuče bar pola glasača SNS-a

Плашим се да ће да се помире.

Радикали су то. Њима ништа не треба веровати. Сам Шешељ је то изјавио још деведесетих.

Има смисла. Ни тај није умео да подеси потпис, па је на крај сваког поста то куцао. Као и овај.

Нобадић је био баш цоол тип. Био је легенда Крстарице. Као Џег, као ками и сл.

Моји имају два таква кандидата. Биће мртва трка између њих обатројице за улазак у други круг са кандидатом за Ф одељење.
Мислиш на ова два куропаћеника, Прангију и Поздерче?
Они заједно ако добаце до 15%- пуна капа...

Плашим се да ће да се помире.

Радикали су то. Њима ништа не треба веровати. Сам Шешељ је то изјавио још деведесетих.

nema šanse. sns polazi isto kao ds posle Tadića. Toma će da napravi novu stranku i obe napredne će na sledećim izborima jedva da prebace cenzus

Мислиш на ова два куропаћеника, Прангију и Поздерче?
Они заједно ако добаце до 15%- пуна капа...

Да. на та два куропаћеника. Пиздерац већ сад има око 15, а Прангија пола тога. А ваши гласови има да се поделе на три дела. Биће мртва трка за прва два места.

Да. на та два куропаћеника. Пиздерац већ сад има око 15, а Прангија пола тога. А ваши гласови има да се поделе на три дела. Биће мртва трка за прва два места.

svi rusofili će glasati za Tomu. nebitno iz koje su trenutno stranke

svi rusofili će glasati za Tomu. nebitno iz koje su trenutno stranke

А ко ће добити гласове аполитичних и полуаполитичних и оних што не мисле на политику али ето, кад је гласање реше да прошетају до бирачког места, а нешто и н егледају Тв дневник, не читају овај форум (бар не ПДФ политика).

Нема шансоне да Поздерче прешиша Тому.

Али, видећемо, да ли ће чича уопште да се кандидује, или је само блефирао, а заправо гланцао казан за раџу...

Рецимо:

Муслиу: 35%
Пиздерац: 15%
Томча: 10%
Шеки: 10%
Сале Прангија: 7%
Бошко Старешина: 6%

У целој овој причи Муслију нема резервне гласове за други круг. Можда мањи број Томчиних и мањи број Вјекославових гласова. Али мали, малецни број. Сви други би у другом кругу могли да добију гласове оних који остају испод црте, само Муслију нема од кога да добије гласове оних који су остали испод црте.

Back