Николи Јокићу дијагностикована хиперекстензија левог колена и одсуствоваће са терена најмање четири недеље

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
99.012
Николи Јокићу је дијагностикована хиперекстензија левог колена и одсуствоваће са терена најмање четири недеље. Огромно олакшање јер тестови показују да су лигаменти колена троструког МВП-ја НБА лиге нетакнути

1767123083795.png

Николи Јокићу је дијагностикована хиперекстензија левог колена и одсуствоваће са терена најмање четири недеље. Огромно олакшање јер тестови показују да су лигаменти колена троструког МВП-ја НБА лиге нетакнути

Pogledajte prilog 1840430

Је л' су браћа дала неком по *ичци због овог реци ти благо нама.

Pogledajte prilog 1840430
Dobro je.I treba malo da se odmori.Koliko ga udaraju,dobro i prolazi.

Na snimku se vidi da je pocetak povrede krenuo od gazenja na zglob i potom trzaj u koleno.
Tako ne bi trebalo da pucaju ukrsteni ligamenti,ali da se istegnu neprijatno to vec mogu.
Povreda nasataje od velikog preopterecanja jer godinama igra.Nakupi se.
Nadajmo se da ce se oporaviti i nakon povreda i ponovog ukljucivanja u proces treba biti oprezan.
To je najopasnije i kada se samo istegnu ligamenti .

Back