georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 203.050
A lepo odelo, lepo![]()
Bogme lepo..jel ides i ti kod krojacice svaki mesec na prepravku za broj manje

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A lepo odelo, lepo![]()
Bogme lepo..jel ides i ti kod krojacice svaki mesec na prepravku za broj manje![]()
Bogme lepo..jel ides i ti kod krojacice svaki mesec na prepravku za broj manje![]()
Sve su prodali i pokrali tako da bas i nije nasa..ostavili nam samo carevo novo odelo
Оооооо, смењена бивша модераторко где си?Још да неки коначно укапирају како "Верујем у Бога и српство" НИЈЕ Дучићева аутентична књига, него новокомпонована компилација, где би нам био крај?![]()
e, milunka, što da ukapiraju kad im je i ovako lepo?
Па како да не плачем...беба се расплакала и неће видети тату годину дана...успут, каква је бре ово земља из које мораш да одеш да би зарадио лову....
Веома је битно да ли је компилација или није.Оооооо, смењена бивша модераторко где си?
И опет ти замењујеш тезе.
Није битно да ли је компилација или књига, битно је да је Дучић НАПИСАО све оно што пише у тој књизи, па чак и део о католичким словенима!
А неки, тј. ти, то ниси знала и мало се осрамотила пред друштвом.
Ето, ниси ми веровала да баш и ниси омиљена- сменом ти доказаше.
Ниси ми веровала да је то Дучићевих руку дело, а ја ти скенирањем доказала да јесте...и тако...немој са мном да се качиш, видиш да сваку битку губиш.![]()
Па јес', некима је стварно лепо, у блаженом незнању.e, milunka, što da ukapiraju kad im je i ovako lepo?
На тебе не вреди трошити речи. Тврдоглава си као мазга. А то, ко замењује тезе, најбоље се видело кроз чињеницу да си великим делом смењена и због те небулозе везане за Дучића.Веома је битно да ли је компилација или није.
А тезе опет замењује, ко други него - ти. Јер, ја сам увек све то знала, а знам и много више од тог, али ти неке ствари (не само за Дучића и његова дела) никад ниси схватила, нити ћеш.
Кад је реч о трошењу речи... (Ево, још ћу толико на одговоре теби уопште потрошити).На тебе не вреди трошити речи. Тврдоглава си као мазга. А то, ко замењује тезе, најбоље се видело кроз чињеницу да си великим делом смењена и због те небулозе везане за Дучића.
И тако...![]()
Кад је реч о трошењу речи... (Ево, још ћу толико на одговоре теби уопште потрошити).
Ти ниси чак ни то укапирала, да ја своју опаску о Дучићу овде нисам ни ставила ради тебе конкретно, јер одавно знам да на такве као ти заиста не вреди трошити речи, него је тај случај с "Верујем у Бога и српство" само парадигма . Један од симбола тог система-машинерије перфидне пропагандно-медијске манипулације - хушкања народа и људи једних на друге своједобно у припреми растурања Југославије и рата. Ти си само једна од жртава те манипулације, али то, само по себи и не би било толики проблем, људи су по природи углавном склони томе. На тебе не вреди трошити речи из других разлога. Ја сам то већ раније толико пута рекла: с надменим људима, који кипте од злобе не контактирам ни у реалном животу, а поготово нећу на неком форуму.
Уз све то, зар се од такве особе могло и очекивати нешто друго него да у вези с мојим модераторством и Дучићем сасвим изврће истину?
Толико од мене на овој теми.
А тебе остављам у тој ситној теби сасвим примереној, радости што ја нисам више модератор.
(Тешко оном ко нема других радости, и ко, као ти, замишља да је животни смисао у модераторству на неком форуму, па је страшно то престати бити).
Gde li nam je kafeholičarka?
a za grebu i ne pitaš,boli te patkaI Burazra nema...ni Miljenkić.
Alooooo ljudi gde steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?