Nikola, pa sta ti je...kazi tvojoj baba seri?

Још да неки коначно укапирају како "Верујем у Бога и српство" НИЈЕ Дучићева аутентична књига, него новокомпонована компилација, где би нам био крај? :roll:
Оооооо, смењена бивша модераторко где си? :lol:

И опет ти замењујеш тезе.
Није битно да ли је компилација или књига, битно је да је Дучић НАПИСАО све оно што пише у тој књизи, па чак и део о католичким словенима! ;)

А неки, тј. ти, то ниси знала и мало се осрамотила пред друштвом.

Ето, ниси ми веровала да баш и ниси омиљена- сменом ти доказаше.
Ниси ми веровала да је то Дучићевих руку дело, а ја ти скенирањем доказала да јесте...и тако...немој са мном да се качиш, видиш да сваку битку губиш.:lol:

Poslednja izmena:
Оооооо, смењена бивша модераторко где си? :lol:

И опет ти замењујеш тезе.
Није битно да ли је компилација или књига, битно је да је Дучић НАПИСАО све оно што пише у тој књизи, па чак и део о католичким словенима! ;)

А неки, тј. ти, то ниси знала и мало се осрамотила пред друштвом.

Ето, ниси ми веровала да баш и ниси омиљена- сменом ти доказаше.
Ниси ми веровала да је то Дучићевих руку дело, а ја ти скенирањем доказала да јесте...и тако...немој са мном да се качиш, видиш да сваку битку губиш.:lol:
Веома је битно да ли је компилација или није.
А тезе опет замењује, ко други него - ти. Јер, ја сам увек све то знала, а знам и много више од тог, али ти неке ствари (не само за Дучића и његова дела) никад ниси схватила, нити ћеш.

Poslednja izmena:
Веома је битно да ли је компилација или није.
А тезе опет замењује, ко други него - ти. Јер, ја сам увек све то знала, а знам и много више од тог, али ти неке ствари (не само за Дучића и његова дела) никад ниси схватила, нити ћеш.
На тебе не вреди трошити речи. Тврдоглава си као мазга. А то, ко замењује тезе, најбоље се видело кроз чињеницу да си великим делом смењена и због те небулозе везане за Дучића.

И тако...:cao:

На тебе не вреди трошити речи. Тврдоглава си као мазга. А то, ко замењује тезе, најбоље се видело кроз чињеницу да си великим делом смењена и због те небулозе везане за Дучића.

И тако...:cao:
Кад је реч о трошењу речи... (Ево, још ћу толико на одговоре теби уопште потрошити).
Ти ниси чак ни то укапирала, да ја своју опаску о Дучићу овде нисам ни ставила ради тебе конкретно, јер одавно знам да на такве као ти заиста не вреди трошити речи, него је тај случај с "Верујем у Бога и српство" само парадигма . Један од симбола тог система-машинерије перфидне пропагандно-медијске манипулације - хушкања народа и људи једних на друге своједобно у припреми растурања Југославије и рата. Ти си само једна од жртава те манипулације, али то, само по себи и не би било толики проблем, људи су по природи углавном склони томе. На тебе не вреди трошити речи из других разлога. Ја сам то већ раније толико пута рекла: с надменим људима, који кипте од злобе не контактирам ни у реалном животу, а поготово нећу на неком форуму.
Уз све то, зар се од такве особе могло и очекивати нешто друго него да у вези с мојим модераторством и Дучићем сасвим изврће истину? :roll:

Толико од мене на овој теми.
А тебе остављам у тој ситној теби сасвим примереној, радости што ја нисам више модератор. :roll:
(Тешко оном ко нема других радости, и ко, као ти, замишља да је животни смисао у модераторству на неком форуму, па је страшно то престати бити :roll:).

Кад је реч о трошењу речи... (Ево, још ћу толико на одговоре теби уопште потрошити).
Ти ниси чак ни то укапирала, да ја своју опаску о Дучићу овде нисам ни ставила ради тебе конкретно, јер одавно знам да на такве као ти заиста не вреди трошити речи, него је тај случај с "Верујем у Бога и српство" само парадигма . Један од симбола тог система-машинерије перфидне пропагандно-медијске манипулације - хушкања народа и људи једних на друге своједобно у припреми растурања Југославије и рата. Ти си само једна од жртава те манипулације, али то, само по себи и не би било толики проблем, људи су по природи углавном склони томе. На тебе не вреди трошити речи из других разлога. Ја сам то већ раније толико пута рекла: с надменим људима, који кипте од злобе не контактирам ни у реалном животу, а поготово нећу на неком форуму.
Уз све то, зар се од такве особе могло и очекивати нешто друго него да у вези с мојим модераторством и Дучићем сасвим изврће истину? :roll:

Толико од мене на овој теми.
А тебе остављам у тој ситној теби сасвим примереној, радости што ја нисам више модератор. :roll:
(Тешко оном ко нема других радости, и ко, као ти, замишља да је животни смисао у модераторству на неком форуму, па је страшно то престати бити :roll:).
:lol:
А неееее, Дучића си одмах испод мог поста споменула, онако, успут.
И сасвим случајно испод мог поста, тј. мене која сам морала јавно да те осрамотим својевремено, на тему Дучића и књиге ''Верујем у Бога и у Српство''. (због чега је и покренута твоја смена с места модератора на политици)

Милунка, ти заиста мислиш да сам ја малоумна и заиста немаш трунке самокритичности. Језа!:sad2:

Друго, знаш ти одлично о чему се радило, али се правиш Тоша.
Дакле, дала си ми негативну репутацију на цитирање Дућића о католичким словенима (док сам реплицирала са једним Хрватом).
Ко још даје негативну репутацију или ти црвени картон на цитирање, осим некога ко је или пристрасан или не зна шта је Дучић писао па је помислио да сам сама измислила реченицу, а испод ставила Дучићево презиме?:lol:

Изабери која ти се квалификација више допада!
Лично сматрам да су обе ствари биле у питању, јер и сама признајеш да према мени од почетка гајиш извесну дозу анимозитета, а било је јасно и да за књигу под називом ''Верујем у Бога и у Српство'' ниси чула.

Истовремено је била активна тема ''Јован Дучић о Хрватима....'' на којој је било небројено цитата Дучића на тему Хрвата и католика, и не само Дучићевих, при чему нико није добио негативан поен.( Dučić o Hrvatima...)

Дакле, ствар је јасна!

Након што сам ти послала пп са жалбом на црвени картон и након што си ти прво рекла да то Дучић НИЈЕ написао и након што сам ти скенирала књигу, садржај и све што треба, ти си почела да оправдаваш своју пристрасност и незнање тиме што књига ''Верујем у Бога и у Српство'' није књига, већ компилација.:D

И опет те питам, какве везе има да ли је компилација или књига, ако је Дучић написао све од тог штива које је одштампано у тој књизи?

Ово те питам чисто онако, да видим до којих граница можеш да се бламираш и до које мере ти логика трокира.:(

А што се тиче опаске на тему да је та компилација пропагандни материјал, рећићу ти само једно- Дучић је Србин из Херцеговине, из Требиња који је цео свој век живео са Хрватима и који никад Хрвате није волео, што је у својим делима подробно и објаснио. Најжешће се противио идеји ''југословенизма'' и идеји заједничке државе Срба, Хрвата и Словенаца.
Ја сам Српкиња из Хрватске, и такође боље него ти знам колика је ''љубав'' одувек владала између нас Срба и Хрвата. Не требаш ми ти да ми солиш памет о томе.
Дакле, нисам ја изманипулисана, него ти, Југословенко једна.
Ми, прекодрински Срби, никада нисмо пали на идеју ''братства и јединства'' јер смо знали да је и смишљена да би се нама Србима дошло главе. Да би се Српски национални корпус држао под контролом, како би се запдни утицај несметано ширио по Балкану.
На идеју ''братства'' сте пали једино ви из Србије и она шака јада из Црне Горе, а сви остали су чекали својих 5 минута.

Иде бре жено, те југоносталгичарске форе и фазоне просипај малоумницима и онима који су слепи код очију, с два неурона у мозгу који нису у синапси. Је л' ти јасно?
Мени гуру не треба, посебно не неки који је квалитета који сам превазишла с десет година живота.

Камо срећа да Кошава дува ка 'рватској, да те однесе мало тамо па да нама прекодринским откријеш и неку новину о љубави 'рвата према Србима.
Само бојим се да би се жестоко разочарала.

Разлог због ког сам ти се сад обратила је тај што желим да схватиш већ једном да ми не можеш своје ставове наметати тим смајлићима који преврћу очи и заменама теза. Увек сам расположена за реплицирање уз уважавање, али кад неко себи дозвољава начин комуникације уз рогобатне квалификације, ја га аутоматски доживљавам неозбиљним.
А ти и ја, Милунка, знамо се јако дуго с ове крстарице. Према томе, нема никакве потребе било кад више да разменимо и једно слово.:cool:

Poslednja izmena:

Back