- Poruka
- 81.048
Ovo znači da su Radule i Jeremić sve bliži.
Hanice a ti si u politici da bi ostala lepotica ☺
#suverena
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo znači da su Radule i Jeremić sve bliži.
Hanice a ti si u politici da bi ostala lepotica ☺
#suverena
Човече престани да измишљаваш, досадио си бре више! Прва странка која је заговарала "помирење националног и грађанског" била је Српска либерална странка (СЛС) коју су по изласку из ДС-а неколико дана пред изборе 1990 основали Никола Милошевић, Коста Чавошки и режисер Саша Петровић. По свом опредељењу, СЛС је била грађанска, либерална и монархистичка односно националистичка.Druga bitna stvar je istorijski neuspeh u tzv. zamisli da se pomiri nacionalna i građanska Srbija. To je bio jedan svojevrsni eksperiment nečeg potpuno novog, do sada ne baš viđenog na srpskoj političkoj sceni, i ja moram priznati da mi je zato zapala za oči u izrazito pozitivnom kontekstu. Međutim, tako nešto je strašno rizično, jerbo vrlo teško uspeva. Sve velike stranke su do sada, na ovaj ili onaj način, u predizbornoj kampanji ili pojedinim deklaracijama i ekscesima izlazili u okvire one druge Srbije, jerbo nije bilo moguće da se ne sakupe glasovi. Tako su činili SPS, DS i tako radi danas SNS. Međutim, NS je prva stranka u kojoj je doslovni balans tj. pomirenje prvosrbijanaca i drugosrbijanaca bilo bukvalno, zvanična, ideološka, programska osnova.
On je ispoštovao ugovor o bojkotu.Vuk Jeremic:
"Moja jedina ideologija je foteljologija"
Vuk Jeremic:
"Moja jedina ideologija je foteljologija"
A kao po anketama je imao vise od Cede J?On je ispoštovao ugovor o bojkotu.
Pa Jeremic nece da razgovara sa opozicijom koja je izasla na izbore.Ako se Radule i Jeremić budu sve više približavali onda bi tu trebalo i Boško da udje.
Neka ostanu Đilas i Lutovac na drugoj strani.
Obrnuto je, Radule očekuje da ga SZS podrži u ovome oko RIK a samo je to uradio Jeremić do sada.Pa Jeremic nece da razgovara sa opozicijom koja je izasla na izbore.
Djilas siri ruke Radulu a Radule se ne da.Opasan je Radule.
Pa rekao je da nece da razgovara sa opozicijom koja je izasla na izbore. I Aleksic je rekao.Obrnuto je, Radule očekuje da ga SZS podrži u ovome oko RIK a samo je to uradio Jeremić do sada.
Pa rekao je da nece da razgovara sa opozicijom koja je izasla na izbore. I Aleksic je rekao.
Pa Jeremic nece da razgovara sa opozicijom koja je izasla na izbore.
Pa odgovaram na poruku u kojoj se pominje njihova moguca saradnja.Pa nisu idioti.
Znači možemo očekivati da Gajić predje u DJB.
Kako da zove Djilasa kad nije izasao na izbore?Pa da li si ti videla da je Šapić pominjao da će zvati Đilasa ili nekog drugog u koaliciju... Ne, on doslovno pominje samo SNS.
Niko iz opozicije koja je izasla nije ni pokazao nikakav interes da saradjuje uopste sa Jeremicem.Što se tiče rezultata izbora, najveći gubitnici su oni koji su na njih išli i nisu prošli cenzus. Krajnje je nenormalno da u danima posle izbora oni koji su bojkotovali sada pružaju nekakvu ruku sažaljenja da se sad odmah ulazi u koaliciju; puj, pike, ništa ne važi?
Zato sada tvituje za DJB, udarila nostalgija.Pa Gajić je preleteo iz DJB u NS.
Pogledajte prilog 725798
RASPAD SISTEMA: Nikola Jovanović dao šut kartu Jeremiću, podneo ostavku na sve funkcije
ponedeljak, 6. 7. 2020.
Potpredsednik Narodne stranke i šef Gradskog odbora Narodne stranke Nikola Jovanović podneo je jutros ostavku na sve stranačke funkcije.
Nikola Jovanović
- Zbog neslaganja oko napuštanja Saveza za Srbiju i rasprave koju je tim povodom vodio sa Vukom Jeremićem pre nekoliko dana na sednici Gradskog odbora, Jovanović je odlučio da se povuče sa svih funkcija - kaže izvor “Blica”.
link
Браво за Николу Јовановића! Сјајна одлука! Никола Јовановић сада ће још више добити на популарности међу опозиционо настројеним грађанима, док Јеремић сад може само да "затвара радњу" - то је заправо дивнa вест, јер том лику из Wikileaks_a одавно је време да оде на ђубриште историје.
Ukoliko je Gajic monarhista zna se gde mu je mestoZnači možemo očekivati da Gajić predje u DJB.
Pa odgovaram na poruku u kojoj se pominje njihova moguca saradnja.
Ja se duboko nadam nesaradnji bilo koga od opozicije koja je izasla sa Jeremicem.
Pa ne znam zasto se to nametnulo kao tema.Jeste, ali iz tvojih objava deluje kao da si ti na neki momenat pomislila da tu ima nešto loše?
Šta ima neko ko je bojkotovao izbore da dan posle izbora ulazi u koaliciju sa nekim ko je odbacio i kritikovao bojkot? Mislim, gde je tu pamet?!? Je li može neko uopšte da smisleno objasni kome je to i pod dejstvom kojih sredstava palo na pamet kao dobra ideja (sem kao tajni plan diskreditacije partnera, naravno)?
Suviše ti očekuješ neku doslednost od političara. Svakakve koalicije u Srbiji su moguće, to je praksa do sada pokazala. Previše idealizuješ Jeremića i očekuješ od njega nekakve principe. Pa već danima je jasno da su ljudi iz DJB i NS u nekoj ljubavi na tviteru a da su protiv Đilasa,Boška i Lutovca. Dakle sve je moguće.Jeste, ali iz tvojih objava deluje kao da si ti na neki momenat pomislila da tu ima nešto loše?
Šta ima neko ko je bojkotovao izbore da dan posle izbora ulazi u koaliciju sa nekim ko je odbacio i kritikovao bojkot? Mislim, gde je tu pamet?!? Je li može neko uopšte da smisleno objasni kome je to i pod dejstvom kojih sredstava palo na pamet kao dobra ideja (sem kao tajni plan diskreditacije partnera, naravno)?
Pa to znači da bi trebalo da se raduješ i da ih hvališ što to rade? A ovako ispada da ih kritikuješ?