Niko nije podržao SNS akciju 9. Maja u Beogradu. Niti je iko trubio na zastavu kojom su mahali na Autokomandi, niti je iko uzimao mančmelo kod Cvetka

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
38.870
...

Autorski osvrt i tužna priča o jučerašnjoj SNS akciji 9. Maja u Beogradu...koju lično primetih krecuci se kroz grad...

Niko nije podržao SNS akciju 9. Maja u Beogradu...
Niti je iko trubio na zastavu kojom su mahali na Autokomandi, niti je iko uzimao mančmelo kod Cvetkove pijace...🎻🎻🎻

Mene nudili mančmeloom, rekose u prilazu "Dobar dan izv...", a ja pristojno sasekoh i odgovorih "Doviđenja."
(znam da bi @Jugoslav Čvarak uzeo mančmelo...i da bi trubio na srpsku zastavu koju drze 4 Ćacija)

E da...tačno slovom i brojem 4 Ćacija su držali zastavu (i to oni kapuljaši/batinaši) na Autokomandi sa velikim natpisom "SRBIJA POBEĐUJE"

I NIKO, ALI BAŠ NIKO IM NIJE SVIRNUO...

Bilo mi žao zastave...🙁

A kad studenti mašu srpskom zastavom na istoj toj Autokomandi onda svira ako ne svako onda svako drugo vozilo...😊

Da li SNS-ovci i Ćaciji treba da tuže SNS zbog mobinga, jer ih izlažu ovakvoj blamaži ? :think:

...

Mene nudili mančmeloom, rekose u prilazu "Dobar dan izv...", a ja pristojno sasekoh i odgovorih "Doviđenja."
(znam da bi @Jugoslav Čvarak uzeo mančmelo...i da bi trubio na srpsku zastavu koju drze 4 Ćacija)
Naravno da bi uzeo i trubio, gostoprimstvo domaćina valja ispoštovati.

🥰 🐈

...

Autorski osvrt i tužna priča o jučerašnjoj SNS akciji 9. Maja u Beogradu...koju lično primetih krecuci se kroz grad...

Niko nije podržao SNS akciju 9. Maja u Beogradu...
Niti je iko trubio na zastavu kojom su mahali na Autokomandi, niti je iko uzimao mančmelo kod Cvetkove pijace...🎻🎻🎻

E da...tačno slovom i brojem 4 Ćacija su držali zastavu (i to oni kapuljaši/batinaši) na Autokomandi sa velikim natpisom "SRBIJA POBEĐUJE"

I NIKO, ALI BAŠ NIKO IM NIJE SVIRNUO...

Bilo mi žao zastave...🙁

A kad studenti mašu srpskom zastavom na istoj toj Autokomandi onda svira ako ne svako onda svako drugo vozilo...😊

Da li SNS-ovci i Ćaciji treba da tuže SNS zbog mobinga, jer ih izlažu ovakvoj blamaži ? :think:

...
cvuvaj se danajaca i kad muncmallow poklanjaju.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ал имали су афтер парти у пионирском тј ћаци парку ,

Posle oslobodjenja Srbije od SNSekte, ćemo na dan oslobodjenja svake godine organizovati žurke u ex Ćacilendu 👍

Ja plaćam turu @Jugoslav Čvarak -u :pivce:

...

687816790_26544222248553695_2505405569332185128_n.jpg

cvuvaj se danajaca i kad muncmallow poklanjaju.

Upravo tako 👍

A postavka i scenografija štandova im je ovakva:

- Prvu liniju drže bakute sa korpama sa mančmelom
- Druga linija su sns dede koji glume prolaznike...
- Treća linija su štandovi sa ocvalim tetkama, upaljacima i hemijskim olovkama...
- Četvrta linija, par metara iza štanda, su sportski placeni batinaši spremni da krenu sa batinjanjem ako neko popreko pogleda štand

A da ironija (i tuga...) budu veci...
Na 20m od štanda, kod tramvajske stanice, sirotinja i cigići raširili ćebad na kojoj rasprodaju pokućstvo...stare stvari i sl...

...

Dakle..više ste nam se svi popeli na onu stvar izimšljotinama....i jedni i drugi...

https://www.facebook.com/share/r/1FZNLDgZvS/

Ja ti prenosim što sam video LIČNO prolazeci Autokomandom, gde sam se usled semafora cak malo i zadrzao i gledah da li ce iko svirnuti na sprsku zastavu i natpis "Srbija pobedjuje"...

I NIKO...
A prodje stotine vozila...

A ovo kod Cvetka takodje..ljudi su s prezirom prolazili pokraj te otužne SNSkupine...

Bi mi žao i srpske zastave (koju 4 Ćacija zloupotrebiše...), kao i onih penzosa sa mancmeloom kod Cvetka, Informerom lobotomiziranih...

Nisam bio preterano srecan videvsi tu SNS blamazu i debakl...vec mi iskreno bi žao srpske zastave i mobingovanih SNS penzosa MK Ultra programiranih Informerom...
Poče i neka kiša utom...baš me baci u depru...😕

...

Ja ti prenosim što sam video LIČNO prolazeci Autokomandom, gde sam se usled semafora cak malo i zadrzao i gledah da li ce iko svirnuti na sprsku zastavu i natpis "Srbija pobedjuje"...

I NIKO...

A ovo kod Cvetka takodje..ljudi su s prezirom prolazili pokraj te otužne SNSkupine...

Bi mi žao i srpske zastave (koju 4 Ćacija zloupotrebiše...), kao i onih penzosa sa mancmeloom kod Cvetka, Informerom lobotomiziranih...

Nisam bio preterano srecan videvsi tu SNS blamazu i debakl...vec mi iskreno bi žao srpske zastave i mobingovanih SNS penzosa MK Ultra programiranih Informerom...

...
kao neko ko tamo zivi znam o cemu pricas.

tacno je sve. ali nije to ref, znam u vojvode stepe kod maksija ima otuzna ekipa njihovih koji ko kopci napadaju svakog starijeg sa upaljacima i nekim kesama...kola koja prolaze obicno ih uvek ignorisu ali na svakih desetak minuta neko otvori prozor i opsuje im majku. glavna kokoska sto drzi stand sva okicena zlatom je maltretirala ljude po zgradama lupajuci na stanove kod proslih izbora, iako im niko nije otvarao na interfon onda su ulazili na kvarno i mentalno silovali ljude da je doslo i do stampe sta rade.

jezivo koje spodobe jedino uspeju da nakupe.

I NIKO...

...
Žestoko kenjaš, ali trebaće ti mnogo papira da se obrišeš...

Svuda, osim u Srbiji, bi fotografija objavljena na društvenim mrežama gde su za istim stolom policajci i osuđivane osobe bio razlog za ozbiljnu istragu i usledile bi ozbiljne posledice. Ali ipak, ovo je Srbija.

Jasnije je i zašto država i državne institucije nisu više stale u odbranu policijskog službenika Milana Đokića, koji je kao i mnoge njegove kolege, "žrtvovan radi višeg cilja".

Uzo bi ja odma 3 komada. Ko zna, možda su "kršteni" nečim.
Uvek volim da isprobam nove supstance. Kolko da ostanem u toku, da znam čime se omladina radi..

A imam ja neke upaljače i olovke sa SNS logom, još od poodavno, još mi se poneke vuču po fiokama.
Davali mi nekad neki prijatelji i poznanici, aktivisti.
Jednom, za upaljač, gledam, onaj najobičniji reciklirani plastikaner, najnižeg ranga, ono, kresneš 10-20 puta i on rikne,
i ja pitam tog prijatelja, aktivistu, a jel mogu da kažem, kad prestane da radi, "e, .ebo te Vučić", a on se ubi od smeja.

Taj reciklažni upaljač je i meni neko dao kada nisam mogao da pronađem po džepovima. Nije uzdržao do izbora.
A izbori ranije baš često bili. I upaljači. A sad?
Mora da je to zbog opšte oskudacije i inflacije, nema se para za upaljače, pa zato i ne raspisuje izbore.
Ursula, alo, ajde pušćaj malo neku paru da mož da palimo cigare.

Sve to plaćaju maxi, idea, lidl kartel.
Plaćaju, al plaća i EU. Oni su poznati po tome da vole da daju pare za ništa. Tako i Orbanu davali.
Nego, nekako, nešto im u zadnje vreme slabo ide taj platni promet.
Eno ga i Zeleni u Kijev, čeka li čeka.
Da mu nije onoga Putina da mu sune neku paru.
digo bi Zeleni odavno ruke od ratovanja.
A taman Rusima uleteo bonus što poskupela nafta zbog iranske krize.

Back