Niko ne želi Kanjea Vesta

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
421.650
Nastavlja se serija otkazivanja koncerta kontroverznog američkog repera
Švajcarska je samo poslednja u nizu. Nedavno je otkazan i londonski Vajerles festival, na kojem je Ye ( Kanjea je promenio ime u Ye) trebalo da bude glavna zvezda sve tri večeri. Odluka je doneta nakon što mu je zabranjen ulazak u Veliku Britaniju, a veliki sponzori poput Pepsija i Diagea odustali su od saradnje zbog njegovih antisemitskih komentara.

Slično se dogodilo i u Poljskoj, gde je planirani junski koncert na stadionu Šlonski otkazan zbog formalno-pravnih razloga. Ye je i sam odložio nastup u Francuskoj.
Niz otkazivanja posledica je Vestovih antisemitskih istupa. Prema Američkom jevrejskom odboru (AJC), muzičar je na internetu objavljivao izjave poput "Ja sam nacista" i "Neki od mojih najboljih prijatelja su Jevreji i ne verujem nijednom od njih".

Clipvest.jpg

Tokom prenosa Super Boula LIX prikazana je reklama kojom se obožavaoci pozivaju da posete internet prodavnicu
koja prodaje majice sa crnom svastikom po ceni od 20 dolara. Reč je o simbolu koji je dvadesetih godina prošlog veka preuzela Nacistička stranka.
Kasnije je objavio pesmu "Hajl Hitler" i pojavio se u prenosu uživo na Tviču, gde je izveo nacistički pozdrav...link

Neki cudan lik, definitivno
Kanje Vest je od decembra 2022. godine u braku sa Bjankom Sensori (Bianca Censori).
Onom što je vodi ulicama na povocu i skoro pa golu
Pre nje, bio je u braku sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, od koje se razveo.

Nastavlja se serija otkazivanja koncerta kontroverznog američkog repera
Švajcarska je samo poslednja u nizu. Nedavno je otkazan i londonski Vajerles festival, na kojem je Ye ( Kanjea je promenio ime u Ye) trebalo da bude glavna zvezda sve tri večeri. Odluka je doneta nakon što mu je zabranjen ulazak u Veliku Britaniju, a veliki sponzori poput Pepsija i Diagea odustali su od saradnje zbog njegovih antisemitskih komentara.

Slično se dogodilo i u Poljskoj, gde je planirani junski koncert na stadionu Šlonski otkazan zbog formalno-pravnih razloga. Ye je i sam odložio nastup u Francuskoj.
Niz otkazivanja posledica je Vestovih antisemitskih istupa. Prema Američkom jevrejskom odboru (AJC), muzičar je na internetu objavljivao izjave poput "Ja sam nacista" i "Neki od mojih najboljih prijatelja su Jevreji i ne verujem nijednom od njih".

Pogledajte prilog 1889224

Кање-с*ање! Кање-с*ање! Кање-с*ање!! :hej:

Back