L
lellllllla
Gost
niko me ne primecuje

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da je krisom odmerava ocima,svlaci ocima itdJaH_G|rL:Hmmm....nemam taj problem...zaista....ali sta vi podrazumevate pod "primecivanjem"??
Pa to uopste nije bilo hvaljenje....samo je bio primer !fensy girl:Mislite jah girl ne moras bas non-stop da se hvalis
Devojcice draga, i ja sam iz Uzica, malo sam starija od tebe, i kazem ti da to nije pravi nacin. Zar stvarno zelis da ti se smese, a iza ledja te zovu droljom? Ovde je tako sa nabedjenim cicama od 14 godina, a verujem i na drugim mestima. Samo napred, treba da flertujes, ali imaj ukusa i stila.duca'89:OBUCI SE SEXY,I KRENI VECERAS U AKCIJU,SMESI SE SVIMA KOJE SRETNES,VIDECES,UPALICE!jA TIH PROBLEMA NEMAM,MENE JURI CELO UZICE!!! :wink:
Nego pola :wink:crystal:Devojcice draga, i ja sam iz Uzica, malo sam starija od tebe, i kazem ti da to nije pravi nacin. Zar stvarno zelis da ti se smese, a iza ledja te zovu droljom? Ovde je tako sa nabedjenim cicama od 14 godina, a verujem i na drugim mestima. Samo napred, treba da flertujes, ali imaj ukusa i stila.duca'89:OBUCI SE SEXY,I KRENI VECERAS U AKCIJU,SMESI SE SVIMA KOJE SRETNES,VIDECES,UPALICE!jA TIH PROBLEMA NEMAM,MENE JURI CELO UZICE!!! :wink:
I ne treba da te juri ceo grad!
Coveka ne mozes promenitiskrbina:Ah tipovi su toliko komplikovani al sta ces kad ih volimo