Harry_Potter
Primećen član
- Poruka
- 596
Naime nasao sam ih ( i to jedva) i sada cena i nije nesto visoka.. 6500 dinara .. Nisu kopacke vec obicne patike ... E sad me zanima da li se brzo oljuste i da li kada se gazi u predelu prstuju "zguzvaju"??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da , original su ali su one ,ako mogu tako da kazem, kao lakovane... Pa me zanima hoce li se oljustiti ili zguzvati..![]()
pederske su ti mnogo
Kupi neke druge bolje
Recimo ove nove 2010, plave su mnogo jake ove ja kupujem
![]()
Samo su mnogo skupe 13 000 a u svetu su oko 10 000. Pa cu da vidim da ih nekako prosvercujem. Mislim glupo mi da platim 3 000 bzv
meni su one bas extra.. te su mi malo glupe...![]()
danas sam bila u radnji - ne zbog tvojih patika - i videla sam jezivo smešne patike - žute, naranžaste i zelene, i u zezanju sam ih pogledala, kad ono - nike mercurial! odmah sam se setila ovog posta, i došla da ti kažem da ih ne kupiš! mnogo su grozne.
41 view-a i niko nista nema da kaze?!? :/
pederske su ti mnogo
Kupi neke druge bolje
Recimo ove nove 2010, plave su mnogo jake ove ja kupujem
![]()
Samo su mnogo skupe 13 000 a u svetu su oko 10 000. Pa cu da vidim da ih nekako prosvercujem. Mislim glupo mi da platim 3 000 bzv
crvene lakovane yebacke patike
Ove poslednje ružičaste su noćna mora, bez uvrede![]()
sta je ovde jako
ruzne su ali je bitno da je neko rekao da je to in pa sad svi kupuju nema veze sto nije lepo