Nikada nisam imao ni jednog druga...

Ako ti smeta - nemoj da citas :D
Ma, ajde 🤨
U svakoj temi ili si najbolji, ili najuspešniji, ili najbolje sve znaš.
Ni jedna jedina tema nije omanula da se ti ne javiš i ne upllićeš politiku.
Ne idem na pf Politika, kritike Srbije i predsednika piši tamo.
Pišeš nebuloze, svaku reakciju prijavljuješ!

Nikada nisam imao ni jednog druga...
Da li treba da se rasplačemo ili da delimo savete :think: !
Evo , lepo nisam pametan zbog ovih tugaljivih tema i padobranaca
Ali ajde ako će ti biti lakše
Imao sam 2drugara u osmogodičnjoj i jednog u srednjoj
Posle kad sam se zaposlio i počeo da zaradjujem imao sam ih na stotine i nikad nisam bio usamljeniji i duhovno prazniji
Sad nemam nijednog i super mi je , imam sebe za najboljeg druga !!!
Postoje ljudi u mome životu koje volim i koji mi ispunjavaju život .
Meni to dovoljno !

Da bi neko našao druga, mora znati šta je to, zato hajde da definišem drugarstvo.

Drugarstvo je fer odnos među ljudima, "kol'ko ja tebi, tol'ko ti meni".

Prijateljstvo je nešto drugo, prijatelj ti je onaj koji ti daje više nego što mu vraćaš. Skoro svako prijateljstvo se završi kao drugarstvo, jer kad-tad vratiš pležr prijatelju.
Naravno izuzetak su roditelji, njima skoro nikada ne vratimo onoliko koliko smo dobili od njih. Znači prijatelji za sva vremena.

Zasto ne kad je AV savrsena tema za psihologiju?

AV nije savršena tema za psihologiju. Postoji ptf "Politika" i na njemu može da se piše i o Vučiću i o ostalim političarima.

Ne diskutuje se o politici nego o psiholoskom profilu coveka koji nije imao niednog druga.

Niko od nas nije stručno lice da bismo pravili psihološke profile političara i ostalih javnih ličnosti.

Valjda mogu da se pominju ljudi koji se bave politikom u kontekstu njihovog privatnog zivota, ako je potrebno? To nije nikakva politika...

O poznatim ličnostima i političarima i njihovim privatnim životima verovatno postoji tema u ptf-u Šoubiz.

Ako ne postoji, uvek može da se otvori.

Psihologija nije mesto za diskusiju o političarima i politici.

Najlepše vas molim da ne spamujete ovu temu.

Brisaću takve postove, i po potrebi, moraću da dam nekome upozorenje..mada to ne volim da radim i izbegavam.

AV nije savršena tema za psihologiju. Postoji ptf "Politika" i na njemu može da se piše i o Vučiću i o ostalim političarima.

Niko od nas nije stručno lice da bismo pravili psihiloške profile političara i ostalih javnih ličnosti.

O poznatim ličnostima i političarima i njihovim privatnim životima verovatno postoji tema u ptf-u Šoubiz.

Ako ne postoji, uvek može da se otvori.

Psihologija nije mesto za diskusiju o političarima i politici.

Najlepše vas molim da ne spamujete ovu temu.

Brisaću takve postove, i po potrebi, moraću da dam nekome upozorenje..mada to ne volim da radim i izbegavam.

Da li bi se isto tako ponasala da neko na temi o depresiji pomene borbu koju je vodila (i izgubila) Amy Winehouse, jer ona je bila pevacica, i o njoj sme da se prica samo na muzici i show biz?

Stvarno ti je izgovor los.

Da li bi se isto tako ponasala da neko na temi o depresiji pomene borbu koju je vodila (i izgubila) Amy Winehouse, jer ona je bila pevacica, i o njoj sme da se prica samo na muzici i show biz?

Stvarno ti je izgovor los.

Ako ne bismo pravili psihološki profil Amy Winehouse ta tema bi bila dobrodošla na ovom potforumu.

Javne ličnosti sam usput spomenula, cilj brisanja postova je bespotrebna diskusija o AV i o politici.

Možeš da pogledaš moje postove na "Politici", i ja sam protiv AV.

Ako ne bismo pravili psihološki profil Amy Winehouse ta tema bi bila dobrodošla na ovom potforumu.

Javne ličnosti sam usput spomenula, cilj brisanja postova je bespotrebna diskusija o AV i o politici.

Možeš da pogledaš moje postove na "Politici", i ja sam protiv AV.

A kako diskutovati o odredjenom psiholoskom problemu na psiholologiji a da se ne dotaknemo analize necijeg psiholoskog profila?
Zar nisu potrebni primeri za odredjena stanja, kao i komparacije sa tim primerima?
Primeri posledica?

O cemu da diskutujemo onda ako na psihologiji ako tu slobodu nemamo?

Kapiram tvoj motiv, ne zelis da se tema pretvori u diskusiju o politici ali meni to nije bila namera - moj post je bio sarkasticno satirican i bez namere da prebacim na politicku diskusiju.

Medjutim, obozavateljka lika i dela AV-a, nije mogla da izdrzi pa je morala da me citira i krene u pravcu u kojem meni ni palo na pamet nije da idem.

Razumem ja i zensku solidarnost, ali napadati mene kao nekoga ko okrece na politiku ti je jako los potez bio.

Trebalo je da to usmeris na onu koja je skrenula na politiku, ne na mene.

Mislim da sam obrazlozio sve lepo.

Laku noc.

Medjutim, obozavateljka lika i dela AV-a, nije mogla da izdrzi pa je morala da me citira i krene u pravcu u kojem meni ni palo na pamet nije da idem.
Ti ne znaš koga, i da li, obožavam.
Nikada i nigde se nisam izjasnila niti pisala na takve teme, ali ne volim da neko blati zemlju u kojoj živim. Ne sedim na dve stolice, niti imam rezervnu državu.
Politika me ne zanima, nije me nikada ni zanimala.
Moja interesovanja idu u sasvim drugom pravcu.
I lažeš da ne koristiš svaki pf, bez obzira šta je tema, da ne spomeneš AV.
I ti pišeš o zlobi?
Postalo je otužno!

Back