username2008
Početnik
- Poruka
- 1
Nikada nisam imao ni jednog druga...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E izem ti potpis, 5 minuta cistim ekran, mislim neki ubijeni komarac mi na ekranu...Koliko imas godina?
Nista nisi propustio samo bi bio u minusuNikada nisam imao ni jednog druga...
Nemoj, molim te, da budes politicar.Nikada nisam imao ni jednog druga...
A, svaka tema u svakom pf AV !
Dokle više spam, hvalisanje, prijavljivanje?!
Ako ti smeta - nemoj da citas
Ma, ajdeAko ti smeta - nemoj da citas
Ja ne diskutujem o politici.Na ovom ptf-u ne bi trebalo da se diskutuje o politici. Postoji ptf "Politika ".
Da li treba da se rasplačemo ili da delimo savete !Nikada nisam imao ni jednog druga...
Biću ti forum-drug. Piši kad god hoćeš. Nijednog???Nikada nisam imao ni jednog druga...
Nikada nisam imao ni jednog druga...
Valjda mogu da se pominju ljudi koji se bave politikom u kontekstu njihovog privatnog zivota, ako je potrebno? To nije nikakva politika...Na ovom ptf-u ne bi trebalo da se diskutuje o politici. Postoji ptf "Politika ".
Zasto ne kad je AV savrsena tema za psihologiju?
Ne diskutuje se o politici nego o psiholoskom profilu coveka koji nije imao niednog druga.
Valjda mogu da se pominju ljudi koji se bave politikom u kontekstu njihovog privatnog zivota, ako je potrebno? To nije nikakva politika...
to je pozitivno jer znaci da nisi gejNikada nisam imao ni jednog druga...
AV nije savršena tema za psihologiju. Postoji ptf "Politika" i na njemu može da se piše i o Vučiću i o ostalim političarima.
Niko od nas nije stručno lice da bismo pravili psihiloške profile političara i ostalih javnih ličnosti.
O poznatim ličnostima i političarima i njihovim privatnim životima verovatno postoji tema u ptf-u Šoubiz.
Ako ne postoji, uvek može da se otvori.
Psihologija nije mesto za diskusiju o političarima i politici.
Najlepše vas molim da ne spamujete ovu temu.
Brisaću takve postove, i po potrebi, moraću da dam nekome upozorenje..mada to ne volim da radim i izbegavam.
Voli ljude, voli ih od srca i oni će ti uzvratiti.Nikada nisam imao ni jednog druga...
Da li bi se isto tako ponasala da neko na temi o depresiji pomene borbu koju je vodila (i izgubila) Amy Winehouse, jer ona je bila pevacica, i o njoj sme da se prica samo na muzici i show biz?
Stvarno ti je izgovor los.
Ako ne bismo pravili psihološki profil Amy Winehouse ta tema bi bila dobrodošla na ovom potforumu.
Javne ličnosti sam usput spomenula, cilj brisanja postova je bespotrebna diskusija o AV i o politici.
Možeš da pogledaš moje postove na "Politici", i ja sam protiv AV.
Ti ne znaš koga, i da li, obožavam.Medjutim, obozavateljka lika i dela AV-a, nije mogla da izdrzi pa je morala da me citira i krene u pravcu u kojem meni ni palo na pamet nije da idem.