Nikada nećete pogoditi ko poseduje najveći kolekciju Rolseva na svetu

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
208.531
1600116337115.png



Rolls Royce automobili neretko se smatraju simbolom moći, bogatstva i statusnim obeležjem.

Kraljevi, oligarsi, tajkuni i religiozni gurui često poseduju velike flote ovih automobila i redovno se njima hvale, kao svojim dostignućima. Ipak, pogrebno preduzeće možda ne biste očekivali na toj listi. Uprkos svemu, jedno porodično pogrebno preduzeće poseduje najveću Rolls Royce Phantom VII flotu na svetu.

Kompanija po imenu A.W.Lymn daje sve od sebe kako bi porodicama preminulih dali priliku da svoje voljene isprate na finalno putovanje, na najbolji mogući način. Oni poseduju najveću pogrebnu Rolls Royce flotu, koja uključuje modele kao što su Rolls Royce Phantom VI i Phantom VII, zajedno sa klasičnim modelima, kao što je Rolls Royce 25/30 Limuzina.

Prema navodima, ovo pogrebno preduzeće postoji od 1907.godine. Kako bi se izdvojili od ostalih, oni su svojim pogrebnim vozilima podarili uglađenu srebrnu liveriju umesto standardne crne. Svaka Rolls Royce pogrebna kola su prilagođena u Italiji od strane Biemme Special Cars radionice. Pre nego što se vrate u Ujedinjeno Kraljevstvo, pogrebna kola se šalju u Nemačku zbog težinskog testiranja.

Kako kaže upravni direktor A.W.Lymn, Metju Limn Rouz: “S obzirom na to da svako naše vozilo mora proći kroz opsežne testove, možemo slobodno reći da su ona skupocena. Ipak, sva naša vozila odgovaraju pravilima i zakonskim regulacijama, pa se mogu koristiti širom sveta”.

Pored pogrebnih vozila, ova kompanija nudi Rolls Royce vozila kao prevoz članova porodice. U svojoj floti, oni imaju i Bentley i Mercedes-Benz automobile, kao i kočiju koju vuku konji, Land Rover Defender i londonski taksi.

https://www.luxlife.rs/u-pokretu/au...o-poseduje-najvecu-rolls-royce-flotu-na-svetu

Znači džaba Gejts i ostali milijarderi, smrt je bila i ostala najsigurniji posao. Nego da vas pitam - da ste tako bezobrazno bogati kao Gejts ili barem Tramp, da li biste sebe častili Rolsikom? I da li biste ga vozili sami ili biste našli šofera? Imaju i kupe modele. Ja sam nekada maštao o kupe kabrioletu, mislim da se Kamarg zvao ili tako nekako, mrzi me sad da tražim.
A vi kako ste?
 
I da li biste ga vozili sami ili biste našli šofera?
Da sam stvarno bogat, jedna od prvih investicija bio bi vozac.

Nikada ne bih dala vise od 5k eura za prevozno sredstvo.
Pa mozda ne bas tako, kupio bi neki skup auto, ali to bi doslo na red kada bi na racunu imao minimlno deset milijuna eura.
Nije mi prioritet plus sto ne volim voziti.
Danas moram prevaliti nekih 100 km, muka me hvata.
 
Meni je Wrath ok, ima kisobran u vratima :)

Pogledajte prilog 763955
Кишобран мож' да нађеш и у шкоди суперб :whistling:

Што се тиче питања са почетка... Мислим да не бих купио. За мене постоји много лепших и забавнијих аутомобила.
Можда многима промиче да се ролс ројс не купује као прва луксузна ствар, него иде после куће са имањем и којечега још.
 
,,,koji crno rols , kad ima motor od bmvea,,,
Па шта ћеш... по власништву над компанијом.
Искрено, то не мора да буде мана. Ролс Ројс свакако није најпознатији по мотору него по луксузу који је, сасвим сам уверен, остао у нетакнутом стању.
 

Back
Top