Nikad nisam imao devojku, problem je u meni al ne znam sta da radim pomoc!!!

Znaci relativno sam mlad imam samo 15 god, al dok moji drugovi se "rasipaju sa ribama" ja do sad nisam imao ni jednu, zbog toga sto kad postupam prema devojci, ona me zavoli ko najboljeg druga a ne osobu sa kojom zeli da ima neku vezu.. To sam skonato da je problem u meni al nisam znao kakav problem je to tacno, sta treba da radim da promenim sve.. Onda sam skontao da sam ruzan ko pas, neke mladje klinke me prozivale "Ivane ruzan si" znaci to me je pogodilo jako, jer niko mi to do sad nije rekao. :/ Zbunjen sam i razocaran, posto sam takav izrod iz drustva, svi imaju muda da izadju sa devojkom i da pocnu pricu sa njom, jednom sam konacno izasao u setnju sa devojkom i nikako da izvucem temu, ukocio sam se ko neki slepac i cutao svo vreme, znaci kakav blam ne verujem.. Uvek sam ja onaj ranjen.. Eo nedavno sam se zblizio sa nekm curom, i pocnemo tako da pricamo kad mi ona kaze kako trpi sto ju je moj drug ostavio, i kako je srecna sto ima prijatelja kao ja bla bla bla.. nisam slusao vise, stao mi mozak kod tog "prijatelja"... Znaci trazim pomoc od bilo koga da mi kaze kako da se ponasam prema devojci, samo nemojte one fazone cvece jagode, pesme ***** materine to nisu ni moji matorci koristili.. PS: Izvinite ako ima nekih gramatickih greska, nisam Srbin, Slovak sam i nema ni 2 god. od kako znam Srbski
Pomozite mi, potpuno sam jadan

Back