Jugoslavija je bila zlo za Srbiju ali je danas 100 puta vece zlo za Srbiju. Tad su nas unistavali Hrvati ali ipak ne tako nesto narocito ali danas nas unistavaju vrlo zli satanisti sa zapada i to vrlo strucno naucno programirano u najludjim glavama satanistickim. Uvode GMO hranu , sistemacki vrlo precizno programski planski unistavaju nasu privredu, ekonomiju, zaduzuju nas i ubijaju kamatama, i vrlo opasnim stranim bankama.Otimaju nam decu za belo roblje i za satanisticke obrede i za medicinska istrazivanja. Otimaju nam decu preko sistema za usvajanje i socijalni sistem i onda tu decu drzava prodaje strancima i tamo ih cerece i ubijaju u najjezivijim satanistickim obredima, u medicinskim istrazivanjima. Ranije su ispitivali lekove na pacovima i zecevima a danas na Srpskoj, Ruskoj, Poljskoj, Rumunskoj i Bugarskoj deci.
Debelo ti brkas stvari.
Jugoslavija je bila jedina zemlja u kojoj su sve zemlje koje su bile njen deo, predstavljale nesto u svetu, ili barem u Evropi, u svakom pogledu.
Nas unistavali Hrvati, a mi Hrvate nismo?
Koji satanisti? Sta je satanizam? Imas li ideju uopste sta ta rec predstavlja, ili si samo gledao kvazi dokumentarne filmove ''evo ga smak sveta samo sto nije, a pre svega Srbija na kolena''?
GMO je uveden i postoji kod svih. Ti koje tvrdis da napadaju Srbiju, konzumiraju najvise GMO, i ne fali im nista, kao ni tebi , jer je i ti konzumiras. A kladim se da ne umes da objasnis kakvu stetu GMO uopste pravi bilo cemu, osim da mi navedes primere da su neki pacovi crkli od GMO.
Sistematski, srpsku privredu unistava svaka vlast u Srbiji. Banke uzimaju svoj deo kolaca, na koje koje vlast, ili deo naroda koji se zaduzuje pristaje, tako da ne vidim da te tera neko na zaduzenje u banci ako neces.
Decu otimaju za belo roblje, upravo Srbi u Srbiji, Hrvati u Hrvatskoj itd. Otimali su i Turci za vreme danka u krvi. A medicinska istrazivanja ne bih komentarisao, to kako si dosao na ideju, samo ti znas. Ispran ti je mozak satanizmom i bolestinama kvazi naucnika.. Dobro je kad kad se Hrvatska i Crnogorska deca izvukose od zrtvovanja i medicine. Jel te to Miroljub sa hepija posavetovao? Ko li je u pravu, Lucic ili Miroljub? Mnogo mi se ti kriticari svega zivog sto postoji sukobljavaju u stavovima ko je kriv za sta. Nije ti palo na pamet da se logikom posluzis?
Moj ti je savet, da trazis curu za brak i da uzivas!