Tamburiks
Elita
- Poruka
- 16.637
Gledaoci informera ne govore. Oni samo slušaju. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko pa gleda Informer? Znam engleski pa gledam CNN i BBC.Autorska
Šta ima da kažete kada pratite tv informer koji truje Srbiju gore od same kuge.
Kad pogledam one Šolakove medije kako pljuju po Srbiji,ne treba niko da me ubeđuje da svi ostali rade dobru stvar za Srbiju.Ovo mi govori da si konzumet Informera, i da samim tim, nisi baš njoštriji nož u fioci
U svemu mora da postoji crvena linija pa kada ti neki štakor kao ovaj vlasnik televizije napadne najboljeg sportistu Srbije svih vremena zar to nije crveni alarm za pametne ljude ako ih ima više u Srbiji?Čemu to "posle ovoga" ili posle bilo čega ja mislim da bi mnogo adekvatnije pitanje bilo nije li vas sramota da gledate to đubre od programa uopšte (mislim na one koji gledaju).
Inače politički korektno rečeno pink i informer su televizije za osobe ograničenog intelektualnog i moždanog kapaciteta i smanjenih kognitivnih sposobnosti.
како то знаш кад не гледаш?Gledam samo strane dokumentarne kanale. Nikada ne bih mogla da gledam "Informer".
Taj Vučićević nije novinar, on je stranački medijski PR ili komesar ili... Nije novinar, a pošto se tako predstavlja, ponizio je i ponižava tu profesiju.
Urose Suvakovicu, ti li si?zasto bih voleo informer, inace mrzim sve medije ALI, AKO SU TI MEDIJI DEO FRONTA PROTIV OBOJENE REVOLUCIJE, NATO-A, ZAPADA........A ZA RUSIJU, KINU , BRIKS......................cenim takve medije jer smo na istoj strani.

Informer nije nikakav medij, vec udbaska oglasna tabla terorista, antiustavne vlasti, i teskih kriminalaca.
Autorska
Stoka udbaškaAutorska
И Хитлерове новине су биле најчитаније у његово време.Informer je treci po gledanosti medij u Srbiji. To se ne postize na lepe oci.