Nije vas sramota da posle ovoga i dalje gledate TV Informer?

Čemu to "posle ovoga" ili posle bilo čega ja mislim da bi mnogo adekvatnije pitanje bilo nije li vas sramota da gledate to đubre od programa uopšte (mislim na one koji gledaju).

Inače politički korektno rečeno pink i informer su televizije za osobe ograničenog intelektualnog i moždanog kapaciteta i smanjenih kognitivnih sposobnosti.
U svemu mora da postoji crvena linija pa kada ti neki štakor kao ovaj vlasnik televizije napadne najboljeg sportistu Srbije svih vremena zar to nije crveni alarm za pametne ljude ako ih ima više u Srbiji?

Gledam samo strane dokumentarne kanale. Nikada ne bih mogla da gledam "Informer".

Taj Vučićević nije novinar, on je stranački medijski PR ili komesar ili... Nije novinar, a pošto se tako predstavlja, ponizio je i ponižava tu profesiju.
како то знаш кад не гледаш?
ја рецимо имам блумберг и немам појма о чему причају видим само кад вртим канале

Новинарство је професија која је спонтано преминула крајем прошлог века! Сетите се имена макар једног новинара са било које стране кога сте запазили по професионалном бављењу овим занатом? Све пропагандисти, при томе прилично неписмени. Њихову улогу су преузели поједини не професионални, у новинарском смислу, коментатори које је задовољство слушати, слагали ли се или не са њима. Ја рецимо увек радо саслушам Колакушића. Кратко, прецизно, јасно у саму срж проблема. Наравно да их има много више таквих, али то нису професионални новинари.
Остали "новинари" пишу памфлете, у зависности од тога од кога примају плату.

Autorska
Šta ima da kažete kada pratite tv informer koji truje Srbiju gore od same kuge.

Informer gledaju uglavnom samo jako stari ljudi. Ta televizija je bukvalno na isteku, kako gledalačka populacija odumire, tako će i ona.

Možeš da primaš pomoć od države koliko god hoćeš, ali na kraju njihovo gledalaštvo će biti samo nešto malo veće od čitalaštva Danasa. Nego se vlast i Vučićević dobro koriste time što su Srbi dobrano staračka nacija.

Back