Autorska
Šta ima da kažete kada pratite tv informer koji truje Srbiju gore od same kuge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja 15 <3Neverovatno je da neko moze uopste da gleda informer, a i ostali su isti.
Tv ne gledam vec 20 godina, to bi svima preporucio.
caolepasi <3Ko jos gleda Informer a da je normalan
bolji mi pimk od informera zbog jovane jeremic. Dobar je Dragan ok informise Srbiju ali sam naviko ujutru pre nego namirim zivinu gledam Jovanu u jutarljem programu dok provri kafa.Autorska

У овој земљи је све понижено и разваљено, што би новинари били изузетак.Gledam samo strane dokumentarne kanale. Nikada ne bih mogla da gledam "Informer".
Taj Vučićević nije novinar, on je stranački medijski PR ili komesar ili... Nije novinar, a pošto se tako predstavlja, ponizio je i ponižava tu profesiju.

Ретардирани ГебелсGledam samo strane dokumentarne kanale. Nikada ne bih mogla da gledam "Informer".
Taj Vučićević nije novinar, on je stranački medijski PR ili komesar ili... Nije novinar, a pošto se tako predstavlja, ponizio je i ponižava tu profesiju.
Nova S ili N1?Koja je po tebi bastion istine i nezavisnog novinarstva?Ретардирани Гебелс
Ništa ne može da se meri po retardiranosti sa Informerom.Medij koji je vđen kokainskim zavisnikomi prilagođen retardima. Strašno je da tako nešto i postoji. Strašno je i da se ti poistovećuješ sa D.Vučićevićem i stavljađš se u njegov tim. To je već sramota za ljudsko bićeNova S ili N1?Koja je po tebi bastion istine i nezavisnog novinarstva?
Ovo mi govori da si konzument ona dva đubreta.Ništa ne može da se meri po retardiranosti sa Informerom.Medij koji je vđen kokainskim zavisnikomi prilagođen retardima. Strašno je da tako nešto i postoji. Strašno je i da se ti poistovećuješ sa D.Vučićevićem i stavljađš se u njegov tim. To je već sramota za ljudsko biće
Ovo mi govori da si konzumet Informera, i da samim tim, nisi baš njoštriji nož u fiociOvo mi govori da si konzument ona dva đubreta.
Nole osvaja Ameriku, 'beš Grenland. Da sam na Trampovom mestu, ja bi' se zabrin'o...

sta da kazes vise nego to da je DJV celog zivota bio nepismena budala koja nije mogla firmu da drzi sve dok sns nije napumpao njegov biznis. 7 firmi zatvorio u 10 godAutorska