Imam nekoliko pitanja koja postavljam prvenstveno sebi.
Gledam Lav Ajlend i tamo je svaka devojka napumpana, grudi, lice, dupe...
To je od tamošnjih muškaraca prihvaćeno kao nešto sasvim normalno.
Nije moje da se bunim.
Među njima ima jedna pegava sa krivim zubima.
Da moram da biram krenuo bih od nje.
Ne zato što sebe podcenjujem već zato što smatram da bi start bio pozitivan, a posle šta bude.
Gledajući gornju gotografiju zapitao sam se, ako je ovo njen top izgled, kakva li je tek u običnim nedoteranim uslovima?
I zbog koga je ona promenila svoj izgled. Da li je zadovoljna njime?
Da li se menjala zbog muškaraca, zbog žena (u smislu konkurencije), profesionalnih potreba ili je to uradila zbog sopstvenog zadovoljstva sa prethodno nezadovoljnim izgledom.
Psihologija te žene me se uopšte ne tiče, ali mi je žao muškaraca koji će prihvatiti takav imidž kao potpuno normalan.
Izgleda da se pojam normalnosti izvitoperio.
Pitali jednu ženu - zašto lažeš svoju decu a od njih tražiš da govore istinu?
Odgovorila je: - ne lažem ja njih, to je obrazovna metoda za njihovo dobro.
Izgleda da je pored estetike i etika u ozbiljnom iskušenju.
U ozbiljnom iskušenju su oni koji se nisu dobro ukorenili u kvalitete na kojima su stariji odrasli i stasali...
Kako stvari stoje, mi, čvrsto ukorenjeni, nismo u opasnosti...
Dok, ovi mlađi stradaju...i bespovratno odlaze iza margina..
Verujem da se ove dame kloniraju da bi ličile na kurave koje trenutno dominiraju naslovnicama, kao i svetskom
kvazi elitom...nesvesne ko su im idoli, glupe, neosvešćene, koje i nisu za bolje, jer su i same iste...
Po mom mišljenju, muškarci sumnjivog mentala i ukusa su ih podržali, skoro da sam sigurna da tu važi ona
stara izreka: naš´o lonac - poklopac!
Na sreću, nisu nastradali baš svi mladi...
I opet, na sreću, ima diiivnih muškaraca koji se nisu okliznuli na tu koricu od babane...
Dopada mi se ideja da se vrši neka selekcija ko je za levo, ko za desno..
U svemu... u svakom segmentu življenja, shvatanja, testira se i sveti prostor savesti svakog trenutka...
Hvala na poseti blogu i ogromno hvala na komentaru u kome sam uživala...
Ovaj tvoj komentar je toliko smislen, dubok, razložan, da spada u one predivne, retke, a najdraže koje
su vrhunski forumaši ostavili na ovom mestu...
Poštovanje