Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Nekada sam mislila da su blogeri prvenstveno pismeni, a onda i talentovani da
napišu nešto što pleni... Nekada, pre...

Danas se čudim kako se ljudi usuđuju da pišu nepismeno, neinteresantno,
preterano patetično i srcecepajuće, prazno i banalno, makar se sakrili iza

Gordost nepismenih i netalentovanih je sve veća, a oni, omasovljeni, nadiru...
Od nekada slavnog kutka napraviše rijaliti, šta bi drugo...
Osim ponekih ekvilibrista koji još uvek balansiraju na tankoj liniji između
kvaliteta i kiča.

Danas sve izoperisane sega-mega ribe u univerzumu izgledaju ovako...

Pogledajte prilog 1322468

Kao klonirane idiotkinje...
Imam nekoliko pitanja koja postavljam prvenstveno sebi.
Gledam Lav Ajlend i tamo je svaka devojka napumpana, grudi, lice, dupe...
To je od tamošnjih muškaraca prihvaćeno kao nešto sasvim normalno.
Nije moje da se bunim.
Među njima ima jedna pegava sa krivim zubima.
Da moram da biram krenuo bih od nje.
Ne zato što sebe podcenjujem već zato što smatram da bi start bio pozitivan, a posle šta bude.
Gledajući gornju gotografiju zapitao sam se, ako je ovo njen top izgled, kakva li je tek u običnim nedoteranim uslovima?
I zbog koga je ona promenila svoj izgled. Da li je zadovoljna njime?
Da li se menjala zbog muškaraca, zbog žena (u smislu konkurencije), profesionalnih potreba ili je to uradila zbog sopstvenog zadovoljstva sa prethodno nezadovoljnim izgledom.
Psihologija te žene me se uopšte ne tiče, ali mi je žao muškaraca koji će prihvatiti takav imidž kao potpuno normalan.
Izgleda da se pojam normalnosti izvitoperio.
Pitali jednu ženu - zašto lažeš svoju decu a od njih tražiš da govore istinu?
Odgovorila je: - ne lažem ja njih, to je obrazovna metoda za njihovo dobro.
Izgleda da je pored estetike i etika u ozbiljnom iskušenju.

Imam nekoliko pitanja koja postavljam prvenstveno sebi.
Gledam Lav Ajlend i tamo je svaka devojka napumpana, grudi, lice, dupe...
To je od tamošnjih muškaraca prihvaćeno kao nešto sasvim normalno.
Nije moje da se bunim.
Među njima ima jedna pegava sa krivim zubima.
Da moram da biram krenuo bih od nje.
Ne zato što sebe podcenjujem već zato što smatram da bi start bio pozitivan, a posle šta bude.
Gledajući gornju gotografiju zapitao sam se, ako je ovo njen top izgled, kakva li je tek u običnim nedoteranim uslovima?
I zbog koga je ona promenila svoj izgled. Da li je zadovoljna njime?
Da li se menjala zbog muškaraca, zbog žena (u smislu konkurencije), profesionalnih potreba ili je to uradila zbog sopstvenog zadovoljstva sa prethodno nezadovoljnim izgledom.
Psihologija te žene me se uopšte ne tiče, ali mi je žao muškaraca koji će prihvatiti takav imidž kao potpuno normalan.
Izgleda da se pojam normalnosti izvitoperio.
Pitali jednu ženu - zašto lažeš svoju decu a od njih tražiš da govore istinu?
Odgovorila je: - ne lažem ja njih, to je obrazovna metoda za njihovo dobro.
Izgleda da je pored estetike i etika u ozbiljnom iskušenju.
U ozbiljnom iskušenju su oni koji se nisu dobro ukorenili u kvalitete na kojima su stariji odrasli i stasali...
Kako stvari stoje, mi, čvrsto ukorenjeni, nismo u opasnosti...
Dok, ovi mlađi stradaju...i bespovratno odlaze iza margina..

Verujem da se ove dame kloniraju da bi ličile na kurave koje trenutno dominiraju naslovnicama, kao i svetskom
kvazi elitom...nesvesne ko su im idoli, glupe, neosvešćene, koje i nisu za bolje, jer su i same iste...

Po mom mišljenju, muškarci sumnjivog mentala i ukusa su ih podržali, skoro da sam sigurna da tu važi ona
stara izreka: naš´o lonac - poklopac!

Na sreću, nisu nastradali baš svi mladi...
I opet, na sreću, ima diiivnih muškaraca koji se nisu okliznuli na tu koricu od babane...

Dopada mi se ideja da se vrši neka selekcija ko je za levo, ko za desno..
U svemu... u svakom segmentu življenja, shvatanja, testira se i sveti prostor savesti svakog trenutka...

Hvala na poseti blogu i ogromno hvala na komentaru u kome sam uživala...
Ovaj tvoj komentar je toliko smislen, dubok, razložan, da spada u one predivne, retke, a najdraže koje
su vrhunski forumaši ostavili na ovom mestu...

Poštovanje
:vzagrljaj:

Piše jedna:
On je bio muškarac kakvog bi svaka žena samo poželeti mogla. Zgodan, markantan, muževnog izgleda lica, usne kao da su stvorene za strastan poljubac. Elegantno obučen po poslednjoj i veoma skupoj modi što mu daje aristokratki izgled. Odelo je svakako šiveno po meri jer za takvo telo bildera nema prikladne konfekcije, Na otkrivenim delovima kože, rukama, maljavim grudima i vratu zbog otkopčanog gornjeg dela košule, moglo se naslutiti da mu je celo telo bilo istetovirano. Iako relativno mlad bio je vlasnik veoma uspešne firme koju je sam stvorio. Zbog toga je i njegov stan bio perfektno koncipiran do najsitnijeg dela. Pojam prašine kao da u tom svetu nije postojao. Umetnička slikarska dela poznatih i manje poznatih autora krasila su zidove. Jedna posebna prostorija je bila dupke puna filozofskih knjiga, od Platona do Kanta. Po njima se videlo da su pažljivo iščitavane i to više puta.

Pa nastavlja:
Da li devojka treba da inati takvom muškarcu kad je on počne zavoditi, a hoće sigurno.

Sad ja:
Nema potrebe komentarisati gornji tekst, ko razume njemu je jasno. Pogotovo ono sa knjigama. :)

Intermezzo:
Žali se jedan uspešan advokat u zrelim godinama svojoj prijateljici kako ne može naći ženu za ozbiljnu vezu jer svaka koju je upoznao gleda samo neki interes.
-Nabavi psa pa ga vodi u šetnju u park. - odgovara mu ona. - Kad naiđeš na devojku koja sedi na klupi i čita, priđi joj i popričaj s njom. Ili možeš da ideš na sportske utakmice pa se uguraj među ženske navijačice. Samo nemoj da devojku tražiš po kafanama i restoranima jer je to najobičnija pijaca sa GMO robom.

Muka mi je od prve pričice...
Bolje da ne komentarišem...

Intermezzo mi je interesantan: mislim da su čitave sadašnje generacije ostale single...
I ne verujem da ima devojaka koje čitaju u parku.. to bi danas bio opasan čin, guranje
prsta u oko znaš i sam kakvim tipčinama... a, o navijačicama i nemam neko mišljenje,
mada lično ne poznajem tu vrstu strasti i ludila...

Izgleda da je mene vreme odavno pregazilo, hahahahah

Ali pesma... pesma je baš po mojoj meri...
Prelepo...

Evo i prevod...
Zaslužuje da ostane baš ovde!

Hvala!
:vzagrljaj:

Back