Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.927
У правоугаоник странице 8 уписани су полукруг и четвртина круга. Израчунај површину на слици означену жутом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дај 50, вратићу ти 5 уситно.
Шта си зинуо јбт, ово трипут лакше од оне твоје трокутарије.Ma nema teorije, ba![]()
Dogovoreno, inače 32√2-12πДај 50, вратићу ти 5 уситно.![]()
Ђе нађе знак за коријен? Чија ти је то тастатура? Признај!Dogovoreno, inače 32√2-12π
Znači odoka 7,55![]()
Moja, ja ukrala! S poslaЂе нађе знак за коријен? Чија ти је то тастатура? Признај!![]()
Bolje da nisi vidio...ček da vidim ovako...
Poluprečnik desnog je ravan prečniku levog. Ili, poluprečnik levog jednak polovini pluprečnika desnog
Pitagorina teorema trougla sa 8 cm stranom će da da koliki su poluprečnici...
Što, sad znaš i ti kako da rešiš?Bolje da nisi vidio...
Ће бидне нешто и од тебе...ček da vidim ovako...
Poluprečnik desnog je ravan prečniku levog. Ili, poluprečnik levog jednak polovini pluprečnika desnog
Pitagorina teorema trougla sa 8 cm stranom će da da koliki su poluprečnici...
Тамо ђе радиш још ниси пустила коријење...Moja, ja ukrala! S posla![]()
Pa ja sam riješilaŠto, sad znaš i ti kako da rešiš?
To si prepisala odnekle (a i ne znam dal je tačno). Gde je postupak. Jesi išla u školu? Znaš da ne možeš samo da bupneš rezultatPa ja sam riješila
7,55
Tačno mi žao što sam se školovala 17 godinaTo si prepisala odnekle (a i ne znam dal je tačno). Gde je postupak. Jesi išla u školu? Znaš da ne možeš samo da bupneš rezultat![]()
Ti si mi sva fina, vido samTačno mi žao što sam se školovala 17 godinakad dane provodim čitajući o slinama, prdežima..
Па сазнај је ли тачно преписала.To si prepisala odnekle (a i ne znam dal je tačno). Gde je postupak. Jesi išla u školu? Znaš da ne možeš samo da bupneš rezultat![]()
17 година?! Јбт, кад си толко већ издржала, могла си и неку средњу уписат.Tačno mi žao što sam se školovala 17 godinakad dane provodim čitajući o slinama, prdežima..
28.1162У правоугаоник странице 8 уписани су полукруг и четвртина круга. Израчунај површину на слици означену жутом.
Pogledajte prilog 1645330
Pa ja sam riješila
7,55
Виш која си стипса, човјек нуди скоро 4 пута више!28.1162