Sta kazete za slogan koji glasi:Crvena Zvezda pobednik lige sampiona bez poraza,a Partizan ucesnik lige sampiona bez pobede.
NIJE SVEJEDNO

NIJE SVEJEDNO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tipkaros:To nije uopste isto takmicenje, ali ti si previse mlad da bi se toga i secao.
I jos jedna stvar, zbog cega ste vi cigani toliko iskompleksirani time sto smo bili u LS? Stvarno ne kapiram.
PS. Pise se "svejedno".
Tasa!:Tipkaros:To nije uopste isto takmicenje, ali ti si previse mlad da bi se toga i secao.
I jos jedna stvar, zbog cega ste vi cigani toliko iskompleksirani time sto smo bili u LS? Stvarno ne kapiram.
PS. Pise se "svejedno".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo za vas, mi smo za vas Liga Sampiona, Liga Sampiona!!!!!!!!!!!!!
Jeste isto takmicenje, samo si ti previse glup da bi shavtio.
Video sam tipa ispred Mare kako prodaje te majce, ali mislim da je pisalo "Mislite o tome", a ne "Nije svejedno". Ipak Pakistan, ovaj Partizan je poslednji put dao Zvezdi go u toj reklami...
Sto se kompeksa tice mogu da budu iskompelksirani samo oni koji u tri utakmice ne daju ni jedan go. Jos sto da igraju ne bi ga dali...
Pozdrav,
Tasić
E ovaj, pita sin cala: Tata, kad je Partizan poslednji put pobedio Zvezdu?Tipkaros:Tasa!:Tipkaros:To nije uopste isto takmicenje, ali ti si previse mlad da bi se toga i secao.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Video sam tipa ispred Mare kako prodaje te majce, ali mislim da je pisalo "Mislite o tome", a ne "Nije svejedno". Ipak Pakistan, ovaj Partizan je poslednji put dao Zvezdi go u toj reklami...
Sto se kompeksa tice mogu da budu iskompelksirani samo oni koji u tri utakmice ne daju ni jedan go. Jos sto da igraju ne bi ga dali...
Pozdrav,
Tasić
Ti si Tasicu ipak najveci kompleksas od svih ovde. Kako to da se ne * toliko u skoli,a? Lako ti je ovde.
E da zaboravio sam jos nesto, ne znam kada ce Zvezda ponovo u Ligu sampiona ali sam siguran da kada se to desi Zvezda nece sama sebi davati gol kao sto su to cinili pojedinci!Guliverr:E ovaj, pita sin cala: Tata, kad je Partizan poslednji put pobedio Zvezdu?Tipkaros:Tasa!:Tipkaros:To nije uopste isto takmicenje, ali ti si previse mlad da bi se toga i secao.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav,
Tasić
Ti si Tasicu ipak najveci kompleksas od svih ovde. Kako to da se ne * toliko u skoli,a? Lako ti je ovde.
A tata ce: Ne znam sine idi pitaj dedu mozda se on seca!
Tipkaros:Ti si Tasicu ipak najveci kompleksas od svih ovde. Kako to da se ne * toliko u skoli,a? Lako ti je ovde.
Tasa!:Sta li ti pricas? Ti si se decko pogubio. Kakva skola bwe? Ja vise ne idem tamo. Odustao sam nacisto...![]()
![]()
![]()
![]()